Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Izjūk Dombrovska atvaļinājuma plāni; zem jautājuma zīmes Zatlera došanās uz Polijas prezidenta bērēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rika
R
Uz bērēm būtu jābrauc gan Čehijas gan Latvijas prezidentiem. Te nu pilnīgi noderētu prezidentu automašīnas. Cik tad nu te tā brauciena.
Oskars
O
Vaitad vi'niem k'ajas nav ?????
Sisenis
S
Zatler, ja pats netaisies "pakaļu kustināt", tad atļauj vismaz Dombrovskim uz Krakovu aizbraukt!
alberts
a
Starp citu,ir cilveki kuri brauc ar autobusu.
Sisenis
S
Uz Maskavu 8. maijā gan viņš kājām aizskrietu, turklāt vēl turot Staļina portretu rokā, lai pārāk neatšķirtos no citiem! Tas viss, kas te noteik, ir Kalvīša un TP "draudzīgo" attiecību sekas ar Putinu!
Vodka
V
Vai var arī tā-no Rīgas līdz Varšvai ir 665 km,tos ar auto nobraukt,bet tālāk sarunāt vietējo transportu vai lidot ar poļu helikopteri!
Vodka
V
No Rīgas līdz Krakovai ir 961 km.braucot policijas konvoja pavadībā 10 stundās var aizbraukt bez problēmām! Bet viņš jau nevar,laikam prot tik pārkāpt CSN pārsniedzot ātrumu Latvijas ceļos un ielās!
Sisenis
S
Eiropa vairs nav tik liela kā II Pasaules kara laikā - Eiropas delegācijām nokļūšana bērēs ar auto ir tīrais nieks, ņemot vērā, ka Eiropā ir autostrādes ar lieliem braukšanas ātrumiem! Savukārt Latvijas delegācijas priekšrocība ir ģeogrāfiskais tuvums! Saprotu, ka prasu no Jums par daudz, prezidenta k-gs, tomēr reizi mūžā parādiet vīrišķību!
Sisenis
S
Lidmašīnu trūkums ir pārbaudījums izturīgākajiem - un latvieši nekad nemet plinti krūmos pirms nav izmēģinājuši neiespējamo, uz Krakovu, prezidenta k-gs!
Sisenis
S
Eiropas nauda mums patīk, Zatlera k-gs, bet atbalstīt Eiropu - ne visai, ja? Korekcija par ceļošanas termiņiem Pa "siseņu modei" (ar autostopu) līdz Itālijas robežai var 24 stundās aizbraukt, kur nu vēl līdz Krakovai ar Jūsu šiko auto!
Sisenis
S
Nemaz nevajag tagad izbraukt - ja labs auto, tad nokļūšana līdz Krakovai - 24 stundu jautājums! Varbūt Valdim tomēr der mest izklaides pie malas un sākt noskaidrot, vai Čehijas delegācija ieradīsies, jo pretējā gadījumā - kauns būs lielāks par baltiešiem kaimiņos (virzienā uz Eiropu, starp citu) esošas valsts neatbalstīšanu grūtā brīdī! Arī liktens mums ar poļiem ir bijis diezgan līdzīgs pēdējā gadsimta laikā! Varbūt der nopietnāk izturēties pret darba pienākumiem, Zatlera k-gs!
Ofnis
O
Zatlers policijas pavadībā septiņās stundās var tikt līdz Varšavai, astoņās stundās līdz Krakovai. Nav iemeslu nebūt bērēs!
brīnos
b
New York Times ziņo, ka pagaidām nav zināms, kā tas ietekmēs ASV prezidenta Baraka Obamas plānus - viņš bija plānojis uz Poliju lidot sestdien vakarā. Bēres plānotas svētdien. ------------------------------------------------ --------------- No Amerikas gan var atlidot, jo obligāti nav jāšķērso Lielbritānijas gaisa telpa, kā tas bijis citreiz...galevenais tik līdz Eiropas susszemie. Pēc tam jau var ar AUTO atbraukt uz Poliju. Auto, vilcieni, prāmji taču kursē ... Latvijas Zatlers ja šodien dotos ceļā pa bāni, svētdien miera vējos tiktu uz bērēm Polijā. Bet STUNDĀM gatavi prātot kā aizbraukt! Ja IR patiesa vēlēšanās būt klāt, tad vienkārši RĪKOJAS, nevis tik bezdē ...
prezīc
p
Man arī atvaļinājums pajuka, tikai zemās algas dēļ... Vēlu dombrovskim turpināt strādāt bez brīvdienām arī turpmāk!!
Sol
S
Nav ko jāvazājas pa itālijām, kad mājā mēsli līdz acīm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas