Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

IZM atbalsta izdienas pensiju piešķiršanu atsevišķām pedagogu grupām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skolotaja
s
Mazo klasisu skolotajiem un bernudarza skolotajiem ir daudz vieglak kaa prieksmetu skolotajiem stradajot ar pusaudziem, kuriem ir viss jaiemaca, jaaizrauj un vel disciplina janotur! Taa kaa izdienas pensijas ir vajadzigas tiesi prieksmetu skolotajiem no 5 - 12 klasei.
Knābējs
K
Kāpēc pedagogi izņēmums? Ja, teiksim, celtnieks pēc izglītības, jaunībā ir jumiķis, un pusmūžā vairs nevar darboties augstumā, tad viņs var pārkvalificeties par flīzētāju (un to viņš ir spiests darīt!), tad kapēc sporta skolotājs nevar pamācīties un pasniegt amatmācību? Celtnieks ir spiests pārkvalificeties, bet sporta skolotājs ne? Un tādu piemēru ir daudz!
slikti
s
Ministrija un arodbiedrība ar šo patiesībā aizstāv nevis skolotājus, bet bērnus, kuriem labāk patīk jaunas skolotājas. Tās ir muļķības, ka izdegšanas sindroms visvairāk skar sporta skolotājus un un pirmsskolas pedagogus. Šīm kategorijām nepieciešamā kvalifikācija ir daudz zemāka nekā jebkuram citu mācību priekšmetu skolotājam 5.-12.klašu grupā. Nav jālabo mājasdarbu un pārbaudes darbu kaudzes, jāgatavojas mācību stundām. Starp citu, ir valstis, kur sporta skolotājam slodze skaitās 23-25 stundas nedēļā, bet matemātiķim- 20, matemātiķim vidusskolā - 18. Tas arī parāda salīdzinošo darba apjomu.
Vārds
V
Pilnībā piekrītu. Kāpēc lai "Izdeguši" būtu sporta skolotāji, kuri uz stundām nāk pilnībā negatavojušies, atšķirībā no jebkura cita mācību priekšmeta skolotāja?
  • 1
  • 0
tie nu tie īstie
t
matematikas, fizikas, valodu skolotājiem, kuri sabidrībai vajadzīgi,.nevis šitiem, kas šitie izdeg no savas muļķības. Nebūs gudru skolnieku, to panāksiet. Jau tagad pilnas ielas 'sportistu'.
neskirot skolotajus!
n
Pirmsskolas nozimee bernudarza. Un jus domajat ka stradat skolotajam videja posmaa no 5 klases -9 klasei ir viegli? Tas ir visgrutakais vecums prieks skolotaja.
veterāns
v
Neaizraujies, naivais bērns, un papriekšu nostrādā gadiņus 30 par pedagogu, lai rakstītu komentārus par šo tēmu!
zvirbulēns
z
Izdienu pensijas PSRS mantojums, tiks likvidēta kā šķira, Ķīli!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas