Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

IZM varētu taupīt uz mūžizglītības nevis budžeta vietu rēķina

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zaiga
Z
Mūžizglītība- tas ir labi, bet, ja tā ir pārdomāta, kur un kā to papildina. Bieži ir tā, ka aiziet kursos uz to, ko mūžam nevajadzēs. lai tikai 4 mēnešus saņemtu 100 Ls. Vai tas ir pārdomāti? Varbūt vairāk vajag likt jaunajos cilvēkos. Tie, kuri strādā un grib papildināties, arī paši varētu, kaut vai ar savu daļu, piedalīties mācībās.
Ω
Ω
Ietaupīsim uz mūžizglītības rēķina un tad atkal izliksimies izbrīnīti par mūsu atpalicību no Igaunijas. Viens un tas pats visās jomās!
ja tā padomā
j
Malači - studenti, īpaši no mākslu augstskolām! Latvijas mākslinieki nes godam Latvijas vārdu pasaulē - Skride, Garanča, Nelsons, Šimkus un citi! KO dara POLITIĶI? un finansiti?? Viņu dēļ mēs esam krīzē! Ko labu izdarījusi ir Sarmīte Ēlerte? Ko Vilks?? NEKO! Ziepēs tādus!
ihaha
i
Vai kaads var pateikt, kur shodien Latvijaa tiek likta muuzhizgliitiibas nauda?
kursi
k
Liela daļa skolotāju kursu un tml. pasākumu tiešām daudz noēd, bet jēgas maz, ja vien neskaita organizatoru peļņu un nobirumu. Tur nu tiešām daudz var klapēt ciet.
abac
a
var likvidēt b'džeta vietas. Tāpat lielākā daļa maksā. Lai ir visi viebnādi augstskolā
vairis
v
:) mums vel mužizglitibā ari izrādās nauda ir, diez kam to tēreja ja viss par maksu?:) bet vienalga budzeta vietas jālikvidē kā šķira
the day the music died
t
today is the day that the parlament is cutting student programs, but keeping their money spending ways, flying all over the world on political junkets.
the day the music died
t
today is the DAY: The Day the Music Died in Latvia. ---- thank- you parlament members. ps. our memory is very sharp, you will not be re-elected next time. that is a promise.....
zeitgeist
z
STUDENT tev Šī filma ir rūpīgi jānoskatās, lai visu saprastu, jo tur ir atbildes uz nākotnes notikumiem: (meklē internetā EN vai RU tulkojumu) ‘Zeitgeist:Moving Forward’ ir režisora Pītera Džozefa pilnmetrāžas dokumentālā filma, kas uzskatāmi parādīs nepieciešamību virzībai prom no pasaules sabiedrībā valdošās monetārās sociālekonomiskās paradigmas. Filmas tēma paceļas pāri kulturālā relatīvisma un tradicionālo ideoloģiju jautājumiem, pievēršoties empīrisku cilvēka un sabiedrības izdzīvošanas priekšnosacījumu kopumam, lai, liekot lietā zināšanas par nemainīgajiem dabas likumiem, virzītos uz jaunu, ilgtspējīgu sociālo paradigmu, sauktu par ‘Resursu balstītu ekonomiku’ (RBE – Resource Based Economy)....... ....
Pelēkais Vilks
P
Viss ir pareizi. Večuki lai kāpj uz sastatnēmsienas apmest, vai Latvenergo gaisvadu līnijas attīrīt. A par katru nositušo valstej būs liels prieks, jo pensija ietaupās. Jaunos savukārt uz tādiem "siltākiem un izglītotākiem darbiem - tiem pensijas vēl tālu - lai tik rukā!
Fiksais
F
Izglītības nozare varētu pelnīt, bet cik vēlas iegūt augstāko izglītību latviešu valodā? Mums ir konkurētspējīgas programmas valsts augstskolās, bet valodas likums neļauj veidot izglītības programmas tajās. Privātās augstskolas sen jau strādā pēc biznesa principiem, kāpēc tiek mākslīgi bremzēta iespēja pelnīt valsts augstskolām? Pāris bāleliņu iegribas? Tad par kādu izglītības eksportu varētu būt runa, par ko ik pa brīdim atceras kāds ierēdnis? Vienas no tradīcijām bagātākajām izglitibas bāzēm ir tieši valsts augstskolās, kurām ar šo likumu ir sasietas rokas - naudas nav un pelnīt nedrīkst! Jādomā kā pelnīt , nevis ierobežot attīstību!
hvz
h
Pensijas vecumu paaugstinās, bet kvalifikācijas programmas pirmspensijas vecuma cilvēkiem nogriezīs. Tiešām ilgtermiņa domāšana.
Зачем вообще образование в африканской стране, Советский Союз кончился, все свободны.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas