Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

IZM vēl nezina, cik skolas šogad slēgs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zane Grīnberga
Z
Tas ir vājprāts ar Latvijas izglītības sistēmu ! Klausos, ko runā par skolēnu izglītošanu skolā...un rodas iespaids, ka no 1.klases skolēna grib sagaidīt jau visu, ka viņš rēķinās, lasīs, zinās visu jau pats un uz skolu nāks nodot tikai ieskaites....!!!!
Guntis
G
JA IZM Valsts sekretārs nezina cik skolotāji pazaudēs darbu, un nezina cik skolas slēgs, tad saprotams ka IZM nezina ko dara! Acīmredzot štatu vietu samazinājums nepieciešams IZM, un vajdzētu pieaicināt spējīgākus ierēdņus!
kaka
k
ko vinji zin?
Belarusteļefiļm
B
Bu! Ta-da-ta-tā... Ra! Ta-da-ta-tā... Ķī! Ta-d a-ta-tā... No! Bu - Ra - Ķi - No! Bu - Ra - Ķi - No! Bu - Ra - Ķi - No! Izglītības ministrijā Buraķino!
Jopcig Copcig
J
Varētu slēgt visas. Miers, ka nav tad nav. Gan cilvēki savus bērnus kautkā izglītos, kurš labāk, kurš sliktāk
****
*
IZM nezin pat to, cik Latvijā ir "vispārizglītojošo skolu". IZM mājaslapā statistikās un reģistru datos ir (vai vismaz pagājušopiektdien bija) atrodamas 982. Ķokes kundzes ziņojumā prezidenta sasauktajā valdības sēdē toties - 917... Kad būs Dienas žurnālistu mea culpa par gadiem ilgo piedalīšanos "sistēmisko" melu par "skolotāju trūkumu"... "meinstrīmošanā"? :) Pameklējiet savā arhīvā "skolotāju trūkumu" un "pedagogu trūkumu" - kauns nebūs? Pameklējiet Kangro kunga & Co ar pētījuma datiem nekā neapstiprināto (pētījumam galā vienkārši pierakstīto) un Dienas popularizēto akadēmisko viltojumu par "skolotāju trūkumu". Atsauce uz šo viltojumu ir atrodama pat vismaz vienas 2008. gada novembrī-decembrī tapušas likuma grozījumu porcijas anotācijā! Fui...
izbijis valsts patriots
i
Bet vai kāds vispār ko zina? Jau tagad bija jābūt 100% skaidrībai par lielāko daļu no slēdzmajām skolām. Nesaprotu kāpēc nekompetenti cilvēki ieņem šādus amatus. Jāšā atkal domāt ka šis cilvēks ir no kārtējās radinieku sērijas,jeb Koķes vietā nolikts saņemt pērienu. Citādi gribētos jautāt ,par cik latiem viņš augstskolas diplomu nopircis.
jautrais
j
Ja tas raksts būtu feļetons, varētu par šādu murgu pasmieties. Bet tā ir dzīves realitāte, mēs paši esam šos" gudrīšus" pie šprices pielaiduši, lūk arī gala iznākums., ja nebūtu "krīzes", mēs tā vai tā sēdētu.... Pirmsākumi jāmeklē ir jau 20 .gadu atpakaļ kad sāka dalīt kredītus pēc deguniem un kurus mēs tagad atmaksājam un vēl ilgi atmaksāsim.
Nika
N
Protams, IZM nevar pateikt. Bet tad labāk paklusētu. Gļēvās pašvaldības, kuru pārziņā ir skolas, spēj tikai izsvepstēt ar nodurtu galvu - par skolām lems novadi... Kuru pašvaldības sanāks uz sēdi jūlijā. Un 1.septembrī sākas mācību gads. Mazo skolu pedagogiem jau tagad vajadzētu skatīties, kur atrast darbu. Un vecākiem sākt domāt, kā iekartot bērnu citā skolā.
Dārznieks
D
Simptomātiski, ka par aizvien lielākām summām un lielāku cilvēku skaitu dīvainās sociālās, valstiski svarīgās situācijās publiski uzstājas un "pauž izšķirošo viedokli" aizvien gados jaunāki cilvēki. P.s. Līdzīgi, ar visdārgākajiem auto arī brauc gados arvien jaunāki braucēji t.t. "šoferu meitas un dēli".
Bet
B
Manuprāt, Gruškevicam pat nav augstākās izglītības, bet varbūt tagad par blatu to ir noformējis, taču šis TP cienīgais pārstāvis, nav spējīgs nekādas reformas veikt. Tikai tukša muldēšana bez darbu seguma! Tā sakot, vēlētāju biedēšana pirms vēlēšanām!
Dārznieks
D
"Labiem" skolotājiem ir "labi" skolnieki.
@
@
Maksā par nezināšanu un neizlēmību? Es toties zinu, cik veikalus vai benzīntankus spēj aplaupīt jaunietis, kas ir neizglītots un līdz ar to ar zemām vajadzībām un prasībām.
nīgrais
n
Nu tas, ka skolotāju te krietni par daudz (plus vēl milzums ar pedagoga darbu nesaistīto štata vietu - visādi laboranti utt, kur parasti noformēti mācību pārzines vīrs, direktores māsa, kas tai skolā kāju nav spēruši, bet tikai algu saņem), tas skaidrs. Un sen vajadzēja vētīt tos Augeja staļļus. Tik jautājums - vai gudrās galvas un priekšstāvji ir ņēmuši vērā, ka šādi nāk klāt vismaz 5000 bezdarbnieku ar tiesībām uz sociālajiem pabalstiem utt.?
Jupis
J
Es šo tā saucamo valsts sekretāru atlaistu pašu pirmo, jo viņš ir pietiekami ilgi savā amatā un neko sakarīgu nav izdarījis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas