Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Izmaiņas nodokļos vairāk izjutīs cilvēki ar minimālo algu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
silga
s
Manuprāt īpašuma nodoklis par mājokli būtu jāmaksā personām, kurām pieder vairāk kā viens mājoklis. Ja mēs esam piedzimuši šajā pasaulē , tad loģiski mums kaut kur ir jādzīvo ( es domāju pēc dabas likumiem un cilvēka ētiskās būtības ir jābūt kādam mājoklim, kur mēs dzīvojam , ja vien mēs neesam bomži).Tātad mājokļa īpašnieks, kur viņš ir deklarējis savu dzīves vietu ar nodokli nebūtu vispār apliekams, bet visi pārējie īpašumi, kuri ir reģistrēti uz viņa vārda ir apliekami ar mājokļa nodokli pēc paaugstinātās likmes.
vecpuisis
v
Nav skaids, kāpēc valdība tik ļoti rūpējas par vecpuišiem? Būtu tikai loģiski, ja neapliekamā minimuma vietā ievērojami paaugstinātu atvieglojumus par apgādībā esošajām personām.
Rīgā būs smagi
R
Nekustramā īpašuma nodokļa izmaiņas īpaši smagā situācijā nostādīs lielās un tā saucamās trīspaaudžu ģimenes, kuras Rīgā un tās apkārtnē dzīvo individuālajās mājās vai palielos dzīvokļos.
ģeogrāfiskā segregācija
ģ
Nekustramā īpašuma nodoklis ir nesamērīgs un veicinās ģeogrāfisko segregāciju, piespiežot ģimenes pamest savus senču īpašumus.
Ministry of Truth
M
Pēc VSP datiem, minimālo algu Latvijā saņem 1/4 iedzīvotāju. Pesimisti uzskata, ka uz papīra to saņem visi 70% strādājošo - pārējo algas daļu tiem izmaksā no melnās kases. Pats fakts - ka nodokļi skars abus galus, mazturīgos un turīgos, - parāda, ka šie principi ir netaisnīgi un neloģiski. No kādas naudas tad mazturīgie segs izdevumus, ja jau tā ar minimālo algu nepietiek? Turklāt tā nav īstā minimālā. Īstā minimālā būtu ap 300 Ls vismaz.
Oskars
O
Tas ir visiem saprotams , jo Latvijas MAFIJAS vadītāji taču nekad NEPADOSIES. Tā šorīt teica TV atkal tas Šķēle,......!!!!!!! ?????? Kāpēc KNAB baidās no Šķēles miljardiem un viņu NENOLIKVIDĒ ?????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas