Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Jā, mēs varam!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ASV Pilsonis-->prahtweeders
A
Lielako dalju runas rakstija pats Obama. Un zverestu saputroja nevis vinsh bet tiesnesis kurs to citeja vinam. Pec ASV konstitucijas likuma jaunais asv prezidents nak pie varas 12:00 20 janvari ar vai bez zveresta. Obama palika par prezidentu ~6 minutes pirms vins vispar deva zverestu.
V
V
Tomēr tās vērtības, no kurām atkarīgi mūsu panākumi — godīgums un smags darbs, drosme un godīga rīcība, iecietība un zinātkāre, uzticība un patriotisms — šīs vērtības ir vecas. Šīs vērtības ir patiesas. Tās ir bijušas klusais tālākvirzības spēks visā mūsu vēsturē. Tas, kas ir nepieciešams, ir atgriešanās pie šīm patiesībām. ......................... Labi būtu, ja šādi izteiktos mūsu "elite", ja tai būtu morālas tiesības tā teikt, ja tā balstītos uz šīm vērtībām.
mo
m
kāpēc vēl nav atrasti Kenediju slepkavas pasūtītāji......
Krasainie
K
Ari saja racistu, homofobu, valsti ar stipram PADOMJU uzskatiem, ieradumiem un tendencem, nodertu kads melnais ka prezidents. Jus racistu glevuli beidzot iemacisaties ka cilveku adas krasa ir tikai tas Velos redzet ka Japanu vidusskolas studenti salidzinajas ar Latviesu nemotivaciju. Vispar tiem ar citu adas krasu ir jacensas vairak neka vailtie tie lai butu uzskatita vienlidziba.
prahtweeders
p
Runa kā runa,skaidrs ka ne jau pats rakstīja.Mani interesē kas cits.Kāpēc tika pieļauta Obamas stāšanās amatā nenododot likumā pieprasīto zvērestu.Visi kas skatījās ceremoniju taču redzēja ka viņš saputroja tekstu kā pirmklasnieks.
...
.
āmen
Pick Yourself Up
P
Nothings impossible I have found For when my chin is on the ground I pick myself up, dust myself off, start all over again Don't lose your confidence if you slip Be grateful for a pleasant trip And pick yourself up, dust yourself off and start all over again Work like a soul inspired till the battle of the day is won You may be sick and tired but you'll be a man my son Don't you remember the famous man who had to fall to rise again? They picked themselves up, dust themselves off and started all over again
NAV VIENALGA
N
runaa taa...it kaa to neviens pirms tam nezinaatu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas