Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Ja ne, mēs vērsīsimies Eiropas Padomē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tikai
t
WHO CARES?
pamosties>> l pekstinam.
p
Mana raksta bija tiekts ka neviens Dz Busu neslavina par NODOKLU MAKSATAJU naudu, tur ir ta starpiba, man galigi neinerese kas Busu slavina par personigo naudu. Ja cilveki ir ar to miera ka par nauda ko varetu IZMANTOT PENSIONARU PENSIJU PAAUGSTINASANAI tiek tereta slavinot kadu partiju, man tur nebutu nekas iebilstams, es nedzivoju Latvija. Tikai nebrinaties kapec jums uzlika nodokli 21%PVN.
ja kas
j
TV5 vispār var klapēt ciet.Ar "nopietnu sejas izteiksmi" rāda muļķības.Piemēram- virtuvē šaudās dīvaina tantīte un rāda kā viņa gatavo kaut ko ēdamu.
lno
l
Šoreiz Ēķim diemžēl taisnība - par vienādu pakalpojumu vienāda cena. Jautājums, vai Ēķis nemelo, ka LNT par pakalpojumu būs jāmaksā vairāk LTV.
laimonis pekstiņš
l
tu pats pamosties! Tur (ASV) visi TV kanāli ir aiz kāda politiķa. Un kad sāksi rakst dziļāk, izrādīsies, ka galvenie akcionāri un īpašnieki visiem kanāliem ir vieni un tie paši. Nevajag te dir**! Dzīvojat kaut kādās ilūzijās. Kas attiecas uz LTV utt, tad jebkurš valsts uzņēmums šobrīd sen jau ir naudas rene, pa kuru budžeta nauda ripo valdošajai bandai kabatā. Un kas attiecas uz Ēķi, tad lai tas afērsists vispār aizveras. Viņa LNT visu laiku promotēja gan LC savu laik, gan TP. Tākā viņš arī ir atbildīgs par situāciju valstī. Michaels Sheitelmans... te nu mēs esam... Kārtējā krievvalodīgā tv, kurai vadībā ir "palestīnietis". Kāda sagadīšanās! Visas krievvalodīgo aizstāvju partijās arī dominē šteini, oviči. Īstenie krievi!!! :D
lux
l
_pigeon_ Pilnigi pareizi. Valstij komerckanali nav jāfinanse. Un EķIS savā naudas kārā aizmirsis, vai nav nekad zinājis, ka EK, kas nav Eiropas Padome, sen jau domā par to, ka attīstit sabiedriskās raidorganizācijas. Tā kā viņam vajadzētu kārtīgi padomāt, kur tad tomēr viņš vērsīsies. sūdzēties par konkurences pārkapumiem var Eiropas Komisijai, bet tur ari noteikumos ir klausulas par sabiedribas interesēm _pamostieties_ Viens spilgts piemērs, ka laudis bļaustās paši nezinot par ko. Francijā, piemēram ir 4 vai pat 5 sabiedriskie kanāli. Turklāt nesen pieņemts likums, ka sab. kanali neraida reklāmu, tos finansēs, atkaitot kādus procentus no komerckanalu reklāmas pelņas.Sabiedriskais kanāls ir ari Luxemburgai. Tā kā, pirms blaustīties
Skabarga
S
Nē, atšķirība ir milzīga un balstīt sabiedrisko TV ir valsts pienākums. LNT neskatos, jo tas ir lēts izklaides kanāls, kur es negūstu info par lietām, kas mani interesē, piemēram, kultūru. Tādēļ, LNT, konkurē vien ar TV3 un nelien virsū LTV. Cita lieta - tāpat kā ir Igaunijā, labprāt redzētu LTV bez reklāmas pauzēm.
pamostieties
p
LTV un LR ir nepartraukti konflikta situacija, atceresimies nupat budzeta samazinajumu,kad LTV un LR pazinoja ka samazinasot raidlaiku utt, BET PEKSI LABAIS ENGELIS SLESERS piedavaja kaut kadu risinajumu un DOTES LTV un LR. VISTIRAKAIS INTERESU KONFLIKTS, Ko tagad daris LR un LTV? kritizes savu labo engeli SLESERU un vina partiju LATVIJAS CELS? Sini gadijuma vini kluses jo ja saks kritizet var gadities ka SLESERS neiedos viniem miljonus. Pasakiet kapec man ar saviem nodokliem jaapmaksa SLESERA partijas RUPORU?
pamostieties
p
Tada Latvijas televizija un Latvijas radio pec butibas ir nelikumigas. Valsts radio un Valsts televizija butiba nav nekas cits ka partiju rupors. Nekur pasaule nepastav tads jedziens ka valsts radio vai valsts televizija. Piemeram Amerika vispar ar likumu valdibai ir aizliegts par nodoklu maksataju naudu reklameties nemaz nerunajot ka tur varetu pastavet tads absurds ka par nodoklu maksataju naudu Dzordzam Busam butu televizijas kanals kur vins varetu reklameties par velti. Tadu anahronismu kad butiba saeimai un valdibai ir savi ,,personigie'' TV un Radio kur pavelti sevi slavinat ir jaizbeidz! Ja vel Atmodas laikos valstij piederosa TV un Radio vareja izskaidrot ar Latviesu valodas aizsardzibas pasakumiem, tagad tas vairs nav vajadzigs TAS IR TIKPAT DUMJI KA PIEMERAM JA SAEIMAI BUTU ,,PERSONIGA AVIZE''.
K2
K
Starp mūsu pašreizējās krīzes, vai, precīzāk, bankrota cēloņiem ir ne vien nekompetenta un korumpēta valdība, bet arī domātnespējīgs "vidējais"patērētājs, kuram ir bijis iespējams iestāstīt, ka viņam obligāti uz parāda ir jāpērk lietas, ko viņš nemaz nevar atļauties (piemēram, māja vai dzīvoklis), vai arī pēc kurām viņam nav nekādas praktiskas vajadzības (jauns džips uz līzinga, vai kaut vai jauns gludeklis). Privātā televīzija ar saviem raidījumiem un reklāmām ir darījusi visu, lai šo "vidējo patērētāju" pataisītu vēl stulbāku un mazāk spējīgu kritiski domāt. Tā ka nevajag te plātīties, ka privātā TV nez ko te nopelnījusi, Īstenībā tā ir netīra nauda - mazliet līdzīga narkodīlera naudai - tikai garīgajā, nevis fiziskajā telpā.
aborigēns
a
Globālo korporāciju kareivji vienkārši dara savu darbu - pelna naudu, un nospļauties par kādu tur nabadziņu raudāšanu aizokeāna LNT īpašniekiem.....
Lelle
L
bagātie arī sāk raudāt....
A
A
Ja jau jūsu komercuzņēmumi ir tik populāri un tik pieprasīti, tad celiet abonentmaksu. Ak nav? Komercuzņēmumiem? Tad pēdējais laiks to ieviest.
to pigeon
t
Kad bija pēdējā reize, kad LTV būtu iestājusies vai neitrāli vēstītu par politikas attīstības stratēģijas virzieniem? Manā izpratnē - nekad tas tā nav bijis, turklāt, tad arī nav bijis ne profesionāli, ne uz sabiedrību vērsti.
hmm
h
Jauki! Prieks par Ēķi, ka tik apķēŗigs. Nevar būt Latvijā tāda sitācija, ka vienkārši prātam neatverami idiotisko valdības un Saeimas politbiznesmeņu reklamētāju banda, kas sevi dēvē par "sabiedrisko televīziju LTV" turpina saņemt dotācijas uz privātkanālu rēķina. Kādēļ privātajiem ir jāgrozās kā gribi, lai nopelnītu, paliktu aktuāli utt., bet LTV un LR vienkārši turpina pūt no visatļautības. Ceru, ka beidzot tam tiks darīts gals un s*dīgākā televīzija Latvijā beidzot pašlikvidēsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas