Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Ja radīsies nepieciešamība, Slakteris gatavs atcelt gaidāmo atvaļinājumu

Finanšu ministrs Atis Slakteris (TP) gada nogalē nolēmis uz divām dienām doties atvaļinājumā, lai šo laiku pavadītu ar ģimeni, taču nepieciešamības gadījumā viņš ir gatavs atpūtu atcelt.

"Esmu norezervējis iespēju būt ar savu ģimeni starp Ziemassvētkiem un Jauno gadu, jo patiesībā tādas iespējas man ilgu laiku nav bijušas," piektdien intervijā LNT skaidroja ministrs.

Viņš pauda cerību, ka "nekas liels" šajā laikā nenotiks, taču, ja notiks, tad "atcelsim atvaļinājumu".

Diena jau rakstīja, ka ministrs dosies atvaļinājumā 29. un 30.decembrī, un viņa pienākumus pildīs pašvaldību lietu ministrs Edgars Zalāns (TP). A.Slakteris atvaļinājumā dodas jaunā gada nedēļā, tādējādi, ja valdība neieplānos ko ārkārtēju, ministrs varēs atpūsties vismaz nedēļas garumā, jo 2.janvāra darba diena, kas iekrīt piektdienā, ir pārcelta.

Iepriekš dodoties atvaļinājumā šā gada oktobrī, A.Slakteris izplenījās kritiku, jo bija izvēlējues budžeta apspriešanas "karstāko laiku". Atvaļinājuma dēļ Saeimas Budžeta un finanšu komisijas sēdē valsts budžetu aizstāvēja nevis viņš, bet ministrijas ierēdņi. Jaunā laika pārstāvis Krišjānis Kariņš (JL) uzskatīja, ka finanšu ministrs tikai "bēguļo no atbildības". Tikmēr Tautas partijas (TP) biedri Dienai skaidroja, ka A.Slakteris vispirms devies uz Starptautiskā Valūtas fonda sanāksmi un tikai tad atvaļinājumā, pieļaujot, ka viņš to izmantojis arī veselības uzlabošanas nolūkos. Tomēr arī daudzus TP biedrus izvēlētais atvaļinājuma laiks bija pārsteidzis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Slakteris gada nogalē dodas atvaļinājumā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas