Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Jau četrus mēnešus LTV diskutē ar Domburu par jaunu līgumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ints
I
Kad sāksim televīzijā taupīgāk izlietot niecīgo naudu? Labāk pastāstiet, cik iztērē bezjēdzīgo tūkstošdaļīgo seriālu tulkošanai un aktieriem lasīšanai. Pašu māksliniekiem būtu iespēja filmēt. Mareks Gailītis var vadīt "Kas notiek Latvijā?'"citā formatā, kurā jautājumus uzstādītu arī telefoniski. Kad M.Gailītis šādas diskusijas ļoti labi vadīja TV 5, iztika bez kādas augstprātības un neko nestiepa bezgalīgi garu, ja nav nekā jauna ko teikt.
Jana
J
Ja tā ir valsts televīzija vai nebūtu korekti,ja nosauktu konkrēti kādu algu saņem DOMBURS.vISI BRĒC PĒC CAURSSPĪDĪGUMA.
ase
a
Jāpiekrīt tam, ka Domburs dažkārt , laikam gribēdams būt īpaši kruts, pazaudē toleranci. Taču, taču... tas tomēr ir vienīgais raidījums, kurā var gūt zināmu priekšstatu par to, kas īsti notiek mūsu vistu kūtī. Ekrāns ir pietiekoši nesaudzīgs , lai redzētu, KAS IR KAS. Varbūt jāpamaina forma, jāveido ciešāka atgriezeniskā saite ar skatītājiem. Kaut kas ir jāuzlabo, jāuzprišina, bet nekādā gadijumā nav jālikvidē, jo tad patiešām 1. kanāls vispār ir jāklapē ciet (par 100. pantu Alksnes primitīvās vadīšanas stila dēļ vispār nav vērts runāt ).
Guntis
G
Lielākai daļai raidījumu gada beigās beidzas līgums! Gan mēs vēl redzēsim ko Kota kungs ir sadomājis. Ne Domburu, ne 100 gramus un gan jau, ka virkni citu raidījumu izlidinās. Skatīsimies visi betmenus kā mīļie un diskutēsim.
LTV
L
ltv kā sabiedriskajai tv varbūt vairāk vajadzētu virzīties uz kaut ko pozitīvu un reālu, domburs der tādiem lnt un tv3 vai kādam privātam kanālam - nu mēslus mīcīt, netīro veļu skalot, tā.. sabiedriskajā tv vēlētos redzēt tiešām ko sakarīgu, labāk tad, lai labas filmas iegādājas par to domburam izmaksājamo naudu, nu kaut vai multenes :) kaut kā apnicis, nav ko redzēt ltv - viena stulba politika - bezjēgā! netīrās veļas mazgāšana, pašu izdomātās sensācijas un katastrofas un pornuha, protams, visam pa virsu. apnikušas blondīnes un politiķi. rādiet vairāk komēdijas! vismaz uzlabosies garastāvoklis, citādi - te krīze, tur krīze, te domburs ar savām pērlēm, te katastrofa vai tad tiešām nav nekā jēgā ko parādīt - nu tad vispār uzlikt 'wallpaperu' ar puķītēm un uzrakstīt - nav naudas!
ja objektīvi
j
pagarlaicīgs palicis raidījums un pats domburs
m 15.00
m
A cik Domburam ir alga? Vai atkal par maz lai draudzetos ar lieliem viriem? Sen jau raidijums ir sevi izsmelis- neinteresanti. Domburs jau ir pieblidis no sevis un no naudas.Kaunejies butu vel prasit finansejumu zinot ka citi nopelna un valstij tachu krize? Suda bralis!!!!!!!!!!!!!!
Parastais
P
Domburšovs ir palicis neinteresants vienkārša iemesla dēļ - neatkarīgi no tēmas ir paredzams, ka atbildes uz uzdotajiem jautājumiem raidījumā meklētas netiek, jo jātaisa šovs. Politiķi parunās pa tukšo, Šlesers, Kalvīts, Godmanis runās un runās un runās līdz apnikumam. Taču Nekā personīgi izdara daudz vairāk - viņu darba rezultāts ir ierosinātas krimināllietas un tas ir solis uz Latvijas sakārtošanu. Piedod, Dombur, bet varbūt tomēr pastudē un iegūsti kādu akadēmisku grādu?
t
t
Dombur- uz TV-3 pie Sipenieces, Jaunalksnes, Krēvica- vo būs paranoiķu blice, popularitāte augs un visi to TV-3 vien skatīsies siekalodamies un visus aprunājot un apm....! labs
SOS
S
Domburs ir zīmola LTV spēcīga sastāvdaļa, bet palielināt zīmola vērtību ir baigi grūts darbs - vieglāk jau sastrādāties ar ''Goļivudas megazvaigznēm''. LTV vadības menedžments ies vieglāko ceļu, iespējams, dodot Domburam vietu 'neredzamajā 3. kanālā' - diskusijas intelektuāļiem pēc pusnakts stundas ! Turies, Jāni !!
LPP/LC
L
Norm. KNL tiks izmests no programmas, tādejādi atbrīvojot vietu Betmenam, par kuru pēcāk notiks plašas diskusijas jauniešu vidū:D:D Pēc tam vajag tikt vaļā no tā De facto parodijas, pēc tam vēl ar Skats no malas un tad jau LTV būs ''līmenī''!!! Varēs rādīt raidijumus par Jaundžeikara un Kalvīša sasniegumiem lauksaimniecībā, strādīgo ministru Šleseru, tik pat strādīgajiem viņa padomniekiem utt
Darīt tā
D
Dombur- uz TV-3 pie Sipenieces, Jaunalksnes, Krēvica- vo būs paranoiķu blice, popularitāte augs un visi to TV-3 vien skatīsies siekalodamies un visus aprunājot un apm....!
Ieva
I
Domburs ir sācis haltūrēt, taču ko citu lai tai sabiedriskajā TV skatās?
tiešām labs šovs
t
Var piekrist tam, ka tas ir viena aktiera teātris vai visgudrības un pārākuma parāde ar pieaicinātajiem fona pamuļķiem. Atceros vismaz vienu raidījumu, kad bija divi visgudrie - Sipeniece un Domburs.
plakanais
p
Vai pats Domburs nesaprot, ka šobrīd visi budžeti tiek samazināti. Un, ja viņam ir piedāvājums palikt pie esošā, tad tā pat ir zināma pretimnākšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas