Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Jaunā koalīcija neoficiāli jau sadalījusi ministru portfeļus, tiks īstenots "5+5+3" modelis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Stulbums
S
Vai tiešām esam tāda analfabētu valstele kurā minisram ir tikai vidusskolas izglītība!?!? Zatler, nāc pie prāta!!!!!!!!!!
nu ja!
n
Bērziņam nevar nominēt ministrfus---kam ir pārcolvēciski lielas parādu nastas---saprotams,ka viņiem domā tikai viens----KĀ MAZINĀT SAVUS PARĀDUS---KAS PROTAMS NAV PIEĻAUJAMI ,NU IZŅĒMUMS IR PROTAMS SAMĒROJAMI KREDĪTI MĀJOKLIM ,JO VISI TAČU IR CILVĒKI,BET TE JAU IR KADRI AR NEPROGNOZĒJAMU RĪCĪBU:))))
Tija
T
veiksmi!!!
veiksme noderēs Kultūras ministrei
v
vispirms meklēt profesionālu Operas direktoru, kas mākslas tempļa aizsegā vairs nebūs ne restorānu, ne tūrisma biznesa pārstāvis
  • 1
  • 0
Vārds
V
Par ko?
  • 0
  • 0
Vārds
V
Kam?
  • 0
  • 0
ša ša
š
Vienkārši smiekli nāk, viss gandrīz tas pats, kāda tam visam jēga, būsim pakaļā 100%.
Lelle-Berta
L
Ja Tu veco TPistu Dālderi gribi redzēt Kultūras ministra amatā, tad Tev maz informācijas par viņa iepriekšējo darbību! Tur ir saveidojusies tāda mēslu bedre, kura ar steigu smagi jāmēž. Ēlerte arī nebija dūšas to vismaz sāt darīt, tāpēc zaudēja vēlēšanās deputāta beņķi. Vispār tā ministrija būtu jālikvidē un te es pievienojos zvirbulēnam.
Ministrs bez portfeļa?
M
Pareizi! Mums taču tik maz to ministru! Tikai par premjeru,sociālā budžeta konsolidētāja vietā, gan vajadzētu citu!
borcinsh
b
pirma serija ir beigusies ! - tagad saksies otra: komunista-berzinsha atkapshana !!! Latvija bez komunistiem !
Berta
B
Mans redzējums: Ārlietu - Edgars Rinkēvičs - ZRP, Iekšlietu - Rihars Kozlovskis - ZRP (bet apšaubu kompetenci) Finanšu - Andris Vilks - Vienotība, Ekonomikas - Vjač. Dombrovskis - ZRP (bet iespēj. oligarhu ietekme), Tieslietu - Gaidis Bērziņš - VL!-TB/LNNK, Vides aizs. un Reģionālās att. - Einārs Cilinskis - VL!-TB/LNNK, Kultūras - Ints Dālderis - Vienotība, Veselības - .................... - VL!-TB/LNNK, Labklājības - Ilze Viņķele - Vienotība, Izglītības un zinātnes - Roberts Ķīlis - ZRP, Zemkopības - ............- ZRP, Aizsardzības - Artis Pabriks - Vienotība, Satiksmes - Dzintars Zaķis - Vienotība.
kukū
k
A kur ministrija dakterīša vaukšķītim- spradzītim???
  • 1
  • 0
Vārds
V
'Baisi šķidra tā Zatlera kompānija! Izņemot Rinkēviču visi kā viens - nožēlojami.
  • 6
  • 1
Spartaks
S
Vai ta tiešām nekad netiksim vaļā no lenpja Dombrovska ? Nu nav viņš valstsvīrs , bet bezmugurkaulnieks , divplāksnis..Būtu vismaz Sudrabu vai kādu citu spējīgu cilvēku ielikuši par premjeru, bet lai iztirgotu valsti jau laikam pietiek ar tādu lempi kā Dombrovskis. Neko attīstīt jau te neviens netaisās.
ZOO
Z
labi ka satiksmes ministrija netiks jūdas kompānijai, un es domāju Bērziņš sprūdžam nedos ministra portfeli, lai vakar skolu pabeidz Labāk viņi būtu ņēmuši ZZS
Oskars
O
DIEVS viņus SODĪS par to ,kad NEGODĪGI grib VALDĪT un turpināt IZSAIMNIEKOT manu Latviju.
Dundukovs
D
Paņemiet SC koalicijā, jo viņiem ir lielisks kandidāts kultūras ministra postenim- Kabaanova k-gs, ārlietu ministram labāka kandidāta par cienījamo Alfrēdu vienkārši nav un nevar būt,bet teicams izglitības ministrs būtu simpātiskais sibīriešu izcelsmes latvietis- Krafcoa k-gs!
ironija
i
humora izjūta ir laba, saka, reizēm traģēdija pārvērsas farsā, dies nedod, joki īstenībā
  • 3
  • 0
Andrejs B
A
Kaut kā pārņem vairāk kā bažas, lasot par šiem ministru kandidātiem, kurus varu izkombinējušā politiķu kompānija ir sabīdījusi kā galda spēlē. Lasot iepriekšējo komentāru, daļēji pat ( atskaitot vulgarizējumus) varu pat piekrist- ar piebildi- Latvijas valsts un tautas potences ir kvalitatīvākas, nekā par paraugu norādītās rietumu vecvalšu tautu potences, resursi- krietni mazāki un jau iepriekš apzināti ( tā nolēma Godmanis) novajināti.Mantojumā saņemts komunisma dzīves veida atavisms savienojumā ar rafinētu izsūkšanas metodiku mežonīgā kapitālismā, ko pragmatiski veica ( piedesmit gadus komunisti, divdesmit- rietumu demokrāti. Nav nosargāti no apdraudējuma pasi būtiskākie nācijas un tautas attīstības pamati- ģimenes ( tiek diskriminētas, sadalītas, demogrāfiskā situācija vairāk kā apdraudoša), saimniecības un mājsaimniecības- krāptas, izsūktas, mānītas un nīcinātas, ideāli- deformēti, mērķi- neatkarība, suverenitāte, attīstība no vienas galejības ( PSRS) orjentēta uz otru (ASV), Vērību sistēma nācijai un tautai tiek meģināta nomainīt ar kastu ideoloģiju. Šajā konteksā- kamēr Latvijā izpildvaru noteiks politiķi, nācija un tauta ir apdraudēta kā demogrāfiska , morāla un kultūras kopuma realizācija, valsts- administrēta, nevis attīstīta. Un novēlēsim šai sabiedrībai un valstij reiz izbeigt ar politisko konjunktūrismu un tā izpausmēm izpildvarā.
Šaize
Š
Tak parādi šai 20 g. varā kaut vienu rietumu demokrātu ??? Varbūt no tā jumta tas būtu Kargins&Krasovskis kad valdība to kredītmiljardu Prexsā ? Varbūt tur kad naudas vagoni tu-tū,G24 ku-kū,Baltija buļ-buļ........? Varbūt afērists ar vilka pasi biznesā Fliks vai varas darboņi kas izzagšanai 100 miljonus AirBaltic ? Varbūt.......??? VARAS ĪSTĀ SEJA NAV TĀ KURU RĀDA,BET TĀ KURU SLĒPJ. Un žoklis gan atkārto, ja Jūs ieraudzītu tās slēptās sejas tos "Rietumu demokrātus".
  • 3
  • 1
Ilze
I
Lūdzu tikai ne Laizāni! Pēc Sarmītes Ēlertes tā būs katastrofa!
brrrr
b
Tieši Ēlerte jau bija katastrofa un valsts naudas šķērdētāja nejēdzīgiem Spīkeru projektiem!!!!!!!
  • 1
  • 0
nu ziniet
n
ir interesanti, ka kultūra līdz šim Latvijā bija vienīgā joma, kur jaunajos laikos kopa totalitārismu, provinciālismu un snobismu. Lai Dievs palīdz Laizānei būt modernākai, nezaudējot esošās vērtības. Bet esošām vērtībām nepieskaitu ģēniju konstruēšanu politiskā pr vajadzībām, korupcijas uzturēšanu VKKF pēc principa "balsoju par ēlertes-demakovas 15 gadus vecām metastāzēm, jo man pašam kompetences nav un ilgstošās oranžās Dienas šausmas devušas to īstāko kultūru ar visiem tās ideologiem"
  • 0
  • 0
tpk
t
Tauta atlaida Saeimu un ievēlēja praktiski tādu pašu. Jauki.
Artis
A
Liela daļa balsoja atlast Saeimu dēļ ZZS un PLL idiotisma, citi balsoja jo tiem Zatlers tā teica. Lielākā daļa droši vien nevēlējās izmaiņas, tik vien kā tikt vaļā no pāris sejām. Tas arī izdevās. Man pašam šī koalīcija liekas tīri ok, bet domāju, ka viņiem būs sevi pamatīgi jāpierāda un tas būs grūti, jo opozīcija centīsies kā vien spēs to iegāzt/nogāzt. Arī ministru kandidāti neievieš pārliecību par stabilu izaugsmi.
  • 1
  • 3
dfg
d
Viena būtiska niance - iepr. Saiemā tikpat liela koalīcija bija ar ZZS, bet šoreiz bez.
  • 3
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas