Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Jaunā laika atbalstītāju skaits aug

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe -lūk, 2 pretpoli
l
Tu pats esi pretpols veselajam saprātam, ja vari gvelzt tādas muļķības! Tavi Dombrovska uzskaitītie "grēki" (piedevām izpūsti!) ir sekas Tava Kampēja un viņa rokaspuišu darbības rezultāts. Kad tika Latvija izzagta un izsaimniekota?! Padomā, pirms runā!
lūk, 2 pretpoli
l
,ŠĶĒLES LABO DARBU LISTE: STABURADZE VALMIERAS PIENS, LAIMA, BALTIKOVO, kas nodrošina ar darbu tūkstošiem Latvijas iedzīvotājus un kur izmanto Latvijā saražoto, izaudzēto un saražoto ar iespējām pārdot saviem iedzīvotājiem / un -ne tikai/ BET,lūk,JAUNĀ LAIKA kontā ir tikai nedarbu liste: Dombrovskrepsis iznīcina,visas darbavietas ,kur tik pieskaras šie: atņem darbu, atņem iztikas līdzekļus, padzen Latvijas iedzīvotājus no savas Dzimtenes atņem iespēju dzīvot savā valstī , dara tikai to ,ko JLDombrovskim liek sveši kungi BET ,VISLIELĀKAIS GRĒKS ir tas ,ka JL nevis gādā par ražošanas attīstību/kā Šķēle/ bet gan iznīcina ražošnu ,atstājot brīvu nišu svešzemju ražojumiem ,svešu zemju noziedznieku izmitināšanai,valsti iedzen mūžīgos parādos vairākās paaudzēs un pārdod Latviju verdzībā.....
Jānis
J
Ja augt, tad tikai kādam biksēs klimpa.
IncParaac
I
Aug pieredze! Eināra Repšes "drēbes pazīšana" - izplatās! Tims Tālers - tak ar' atguva smieklus ... Beidzot Juta Stīķe uzelpos?
Raivo
R
Atbalstītāju skaitā arī divi pensionāri,kas atteicās no ieturētās pensijas daļas!
Veselības aprūpi-uz tirgus p
V
"E.Repše uzsvēra,ka valsts nevar atļauties uzturēt sociālistisku,valsts subsidētu veselības aprūpi,jo valsts izliekoties,ka maksā,bet veselības aprūpes iestādes izliekoties,ka sniedz pakalpojumu,un jau sen visu nozari vajadzējis reformēt tā,kā tika izdarīts ar zobārstniecību,kas šobrīd sniedzot kvalitatīvus pakalpojumus par samērīgām cenām.Valsts nevarot uzturēt arī dārgu pensiju sistēmu. Valstij nevajag nodarboties ne ar kādu stimulāciju.Stimulēt vajag izglītību,bet ne izglītības sistēmu,zinātni,drošību,ārējo aizsardzību,diplomātiju-tas arī viss.Veselības aprūpi-uz tirgus pleciem,ražošanu-uz tirgus pleciem",uzsvēra ministrs."
Tīna
T
Laikam jau visi Latvijas pensionāri,skolotāji,policisti un bezdarbnieki!
zeeninsh
z
Arcix 10, nee vecozeen, taada aplauziena kaa Slakterim nevienam nav veel bijis un, domaajams, ka arii nebuus // veel joprojaam gruuti noticeet, ka taads praatu izkuukojis vecis, kam pat nav sajeegas pasham par savaam speejaam, ir bijis finanshu ministrs
čiepa
č
Pietiks Dombrovskim aiziet uz jaundibinātu partiju un visi rudens cāļi būs pareizajā grozā.
who cares
w
"Linda "alfu" suuta viesizraades - pec kuram retais uzdroshinas runat pretim tiem resnajiem nihilistiem?" === ALFA bija stulbs gājiens un būtībā TP labi sagatavots grābeklis. TP ministrija uztaisa budžetu TP slimnīcai, kurā norāda, ka 100K, nedrīkst izmantot vajadzīgiem pakalpojumiem - tie ir jāapgraiza, un TP vietējais vadonis uztaisa "nemierus".
Ducal
D
Linda "alfu" suuta viesizraades - pec kuram retais uzdroshinas runat pretim tiem resnajiem nihilistiem? Vai SadoMazo vidi fascine Einara iesvidusii vaskadraana?
Teritoriālis
T
Ja ņem vērā potenciālās apvienošanās, vietu sadalījums Saeimā sanāk šāds: Vienotība 33 (19.0%) SC 32 (18.8%) ZZS 13 (7.7%) TBLNNK+VL 10 (5.7%) PCTVL 6 (3.6%) TP 6 (3.5%)
jupis
j
Jauno laiku atbalsta gan pusmiljons pensionāru,gan bezdarbnieki,gan jaunās māmiņas,gan ģimenes valsts pabalsta saņēmēji,gan skolotāji,gan policisti,gan mediķi,gan studenti,gan darba meklējumos no Latvijas aizbraukušie! Visus pat neuzskaitīt! Apsveicu Jūs, ka Jūs esat varenāks par Cēzaru, jo vienlaikus spējat būt gan pensionārs,gan bezdarbnieks,gan jaunā māmiņa,gan ģimenes valsts pabalsta saņēmējs,gan skolotājs,gan policists,gan mediķis,gan students,gan darba meklējumos no Latvijas aizbraukušais.
jupis
j
Latgale laikam balsos par vietējo parlamentu un pievienoāsnos Krievijai!
jupis
j
Tādus jautājumus par aptaujāto skaitu varējāt sev uzdot jau tad, kad labpatikā siekalojāties par TP augstajiem reitingiem. Der atgādināt, ka aptauju noteikumi attiecībā uz aptaujājamo skaitu jau ilgu laiku nav mainījušies, tāpēc dati ir salīdzināmi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK

Latvijas faktu jaunākie partiju reitingi

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas