Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Jaunais laiks dod startu Saeimas vēlēšanu kampaņai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris>fiksais
Š
Neviens nevar Tev atgriezt to, kā Tev nav bijis. Ja Tu arī domā tā kā esi uzrakstījis,tad tas nāk no Taviem nu jau pensionētajiem vecākiem.
Šampēteris
Š
JL nekādā gadījumā nedrīkst kļūt iedomīgs par panākumiem šovasar un nākotnē. Lielā mērā arī jāpateicas Segliņa nesaturēšanai un Kalvīša pašnovērtējumam.
Bet
B
JL skaidri parāda, ka ne ar ko nav labāki par TP. Jaunpupam un Āboltiņai iepaticies jāt tautu - varbūt pietiks? Tas idiotu bars nespēj saprast, ka tauta labāk runās krievu valodā, nekā nomirs badā. --------------- Austrumos ir viena tauta, kas runā tikai krievu valodā - izbrauc no Maskavas uz provinci- paskaties, kā viņi nabagi dzīvo. Izskatās kā pēc pirmā un otrā un treša kar kopā. Gribi dzīvot tāpat?
fg
f
Jencis un Āvuls » ČE 12:25 Neredzam JL mazspēju. Redzam tikai Plūdoņa "'Atraitnes dēlu"' izmisīgu cīņu par latviešu nācijas, kā tādas, pastāvēšanu vēl vismaz kādu gadiņu. Pēc tam latvieši nobalsos par pāriešanu krievu ticībā, un viss beigsies, kā nekad nebūtu bijis. Dod, Dieviņ, mums to nepiedzīvot. ---------------------------------------------- ------------------------------------------------ Nu tā atraitnes dēla kapacitāte jau ir tā mazspēja! Un ar tādu Jaunupu JL savu dzīvesstāstu tuvina galpieturai `kā zālīte, izkapts aizķerta,...`.
Zigurds
Z
Bankrota autoriem TP šaikai vēl ir tik daudz pelmēņu vai beļešu ar ko iebarot kretīnus, kuri šeit raksta komentārus, lai atkal balsošana būtu pa lielākajiem kretīniem. Kretiniem kremt tie, kuri nav kretīni - JL. JL pareizi dara, ka virza uz priekšu pat visusskolēnus. Tie nebūs vēl iemācīti zagt un bezkaunīgi melot. Izskatās, ka daudzajiem anonīmajiem komentētājiem īpaši patik visi tie idioti, kuru sūdus tagad jāizmazgā JL cilvēkiem.
Skarbais
S
Kampars un Jaunups - ķīla JL kārtējai izgāšanās kampaņai vēlēšanās. Tikai šoreiz pa nopietnam un galīgi. Piekrītu ciniķim2, JL ir hroniski neveiksminieki un to līderi ir mazspējīgi un iedomīgi populisti. Gribam to vai nē, nākamajās vēlēšanās uzvarēs Šlesers un Ušakovs. Tas jau tagad ir skaidrs, kā fakts, ka pārpirktā Diena šos kungus atbalstīs.
Bet
B
Vislabākā priekšvēlēšanu komunikāciju būtu paziņojums par spēcīgu, vienotu bloku, kam rūp šīs valsts pastāvēšana. SC + LPP/LC + Jaunlatvija/Jaunslāvijai līdzīgajiem ir jāliek pretī laba prece.
Jencis un Āvuls
J
Neredzam JL mazspēju. Redzam tikai Plūdoņa "'Atraitnes dēlu"' izmisīgu cīņu par latviešu nācijas, kā tādas, pastāvēšanu vēl vismaz kādu gadiņu. Pēc tam latvieši nobalsos par pāriešanu krievu ticībā, un viss beigsies, kā nekad nebūtu bijis. Dod, Dieviņ, mums to nepiedzīvot.
ČE
Č
JL ar savu nespēju ir sevi norakstījs.
jurists
j
Nenoliedzami, ka Kristovskis iedveš lielāku uzticību nekā Jaunups, kas nesimbolizē absolūti nekādas vērtības. Tāds cukurgailītis. vien ir. JL jāsaprot, ka jāiet kopā ar Pilsonisko Savienību, Libertas, SCP un varbūt vēl "Visu Latvijai"Ja pēdējie atmetīs savu ES nepiedienošo radikālismu.
vilburs
v
Vislabākā priekšvēlēšanu kampaņa priekš JL būtu sekmīgi pabeigtas valsts pārvaldes strukturālās reformas pēc būtības, sekmīgi iedarbināta atbalsta sistēma mazajai un vidējai uzņēmējdarbībai, blēžu atlaišana no VID un citām valsts institūcijām, valsts pasūtījumu saņemšana godīgā konkursā u.t.t. Uz šīm lietām tagad ir īstais brīdis uzspiest, tauta to sapratīs, varbūt nesapratīs vienīgi oligarhu partijas. Man kā balsotājam nepietiek ar fotogrāfijās redzamajiem ģīmjiem. Jābūt ir rezultātam.Ja nebūs, tad JL nevarēs vērtēt augstāk par taukmūļu partijām.
matrix
m
Man vēl ir jautājums Jaunajam laikam, kāpēc sarakstā uz eiroparlamenta vēlēšanām bija amerikā dzīvojošs cilvēks??? Mani kā eiropieti ļoti tas aizskāra, ka uz eiroparlamentu tiek virzīts amerikānis un tieši šī iemesla dēļ par JL nebalsoju.
Anita
A
Jaunu vēlēšanu likumu!
fg
f
Garāmejot. Jo šīs (vēlēšanu vārdkrājuma) lietas tuvākā gada laikā būs būtiskas un nozīmīgas. Kāpēc pieredzējusi žurnāliste nespēj atbrīvoties no padomju avīzes un rakstības stila un vēsta `dod startu`? Kā startu var dot?! Ja vispār vajadzīgs šis vārds, tad `partija startē vēlēšanu kampaņā`, bet labāk - partija` sāk vēlēšanu kampaņu/ partija uzsāk vēlēšanu kampaņu/ partija aizsāk vēlēšanu kampaņu/ partija iesaistās vēlēšanu kampaņā`. `JL domes sēdes daļa, kurā tika analizēti vēlēšanu rezultāti, bija slēgtā.` Tas taču neveikli un ķeburaini! Vai nu, ja grib šo faktu uzsvērt, - `bija slēgta`, vai arī neitrālāk, bet gludāk un labāk saprotami: `JL domes sēdes slēgtajā daļā analizēja vēlēšanu rezultātus`. Jāpiebilst arī, ka visuresošie `vēlēšanu rezultāti` patiesībā ir `vēlēšanu iznākums` (tas pats `sausais atlikums`, bet šim teicienam ja nu gan vairāki `dibeni` - pirmais, otrais un trešais...). `Vēlēšanu iznākums bija labvēlīgs Grībauskaitei/ Vēlēšanās uzvarēja Grībauskaite/ Vēlēšanu iznākumu apšaubīja/ Vēlēšanu iznākumu apstiprināja attiecīgā komisija (VK)/ Pavisam negaidīts bija vēlēšanu iznākums`. Jau pavisam traki `Jūrmalas domes vēlēšanu rezultātā balsis sadalījās...`?? Nē, `Jūrmalas domes vēlēšanās balsis sadalījās...`. Pēc būtības: nav saprotams, kādēļ JL trešoreiz kāpj uz tā paša grābekļa Jaunupa personā. Partija tikai tādēļ (, ka parāda savu mazspēju, izvirzot priekšgalā un vēlēšanu kampaņas vadībā odiozu personu) zaudē manu balsi un domāju, ka neesmu vienīgais...
vilis
v
Jaunups un Kariņš -" mēs nebijām tie smagsvari".Kariņš tomēr tika EP.Man žēl tautas ,kurā ir tik daudz cilvēku,kas tic demagogiem.Tādai tautai nav nākotnes!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas