Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Jaundžeikars: Vilnītim ir skaidra KNAB darbības vīzija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
atvainojat
a
melu detektoru parbaudi visiem kas ir Nacionālās drošības komisijā. taču
Jaundžeikaram
J
Normunds Vilnītis ir trenējies daudzcīņā, kas prasa lielu uzņēmību un pašdisciplīnu, norāda Saeimas Nacionālās drošības komisijas vadītājs Dzintars Jaundžeikars (LPP/LC). Ne mazāku kā paštecinātā tirgošana?
.
.
tapec latvija neiet ka pie lemshanas shitadi auni ka jaudzeikars,pilnigs un totals lohs.
Terorists
T
Bet vai Vilnītim ir skaidra Jaundžeikera vīzija par to Vilnītis klusē.Laikam onkulis nav devis vadošus norādījumus.
vecis
v
Nu ja Džeikaram patīk Vilnīša vīzija, tad es nedodu ne kapeiku, ka Vilnītis nav politiski angažēts. Pie tam izskatās, ka vīrelis diezgan brīvi darbojas pa partijām - te iestājas, te izstājas un apgalvo ka nu ir absolūti neitrāls, bet kurš tad nezina, ka lai dejotu pēc partijas stabules nav obligāti jābūt partijas biedram.
klukste
k
No Jaundžekara saņemsi labu vārdu, tautas acīs sevi vari uzskatīt par norakstītu! Varbūt no komisijas puses tas tāds apdomāts gājiens, lai amatā ieceltu kādu savējo?
Lāpītāja.
L
Tas,ka Vilnītim varbūt arī ir skaidra KNAB darbība,tad Tev Jaundžeikar nav skaidra,tas nu ir skaidrs.... Bet Diena varētu tomēr nedaudz pasekot kādus tekstus ievieto,tur ir tādas kļūdas otrajā rindkopā,ka traucē lasīt.
Mr. X
M
Ja jau šitas politikānis muti ver vaļā,tad jau tautai nekas labs nav gaidāms.Būtu labāk savu "Limbažu piensaimnieku" kārtībā savedis.Valsts tomēr nav piparbodīte.Viņš ir īstais KNAB vadītāja vērtētājs.
upe
u
ja tāds cilvēks kā jaundžeikars - viens no mūsu kauniem un negodiem saeimā - atbalsta Vilnīti, tad skaidrs, ka runa ir par negodīgu un korumpētu kandidātu. JAUNDŽEIKAR - neviens nav aizmirsis to kaunu un negodu kā tu centies glābt savu dēlu narkomānu un apsūdzēt drosmīgus un godīgus darba darītājus. Atsķirībā no tevis, jaundžeikar, tiem policistiem , bija svarīgi, lai tavs dēls neapdraud līdzcilvēku dzīvības braucot narkotiku reibumā. tas, ka saeimā ir pilns ar šādiem negodīgiem un nekaunīgiem - vella, ne tautas kalpiem, ir tikai vēl viens arguments šīs saeimas atlaišanai !
Nu
N
Ja kautkas der Jaundžeikaram , tad skaidrs kā diena , ka valstij tas neder. NDP atradusi lielāko kretīnu , tas arī viss.
skaidrais
s
vai ir veel kaads , kam nav skaidrs , kas ir Jaundžekars??? ... nav ... viss skaidrs!!!
.
.
es peterisha vieta kaunetos par tadu tevu un laikam vinu nosistu.
XXX
X
no totala mulka labaku atbildi negaidiet
Produkts
P
Jaundžeikara epopeja ar dēlu, kad to noķēra pie stūres narkotiku reibumā, ar tepat vēl gaisā virmo. Kā tāds sprukstiņš vispār vēl ir tiesīgs kādus lēmumus pieņemt.
xyzzy
x
tas ir tāds varen smalks gājiens - palūgt Jaundžeikaru dot pozitīvu atsauksmi par kandidātu, un tādējādi šo kandidātu izgāzt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Maizītim nav sajūtas, ka Vilnītis būtu politiski angažēts

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas