Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Jauniešu Ministru kabineta pirmie secinājumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dārznieks
D
Cerīga sajūta, ka parādās jaunatne, kurai nav jāsēž 20 gadi Saeimā, lai uzrakstītu attīstības koncepciju.
bulciņa
b
Eva, neņemiet šo nelaimīgo prātvēderu galvā! Domāju, ka Latvijā ir ļoti daudz jauku, atsaucīgu un inteliģentu cilvēku ar ko tikties. :)
ciniķis
c
Tā ir banāla frāze.
Eva Ikstena
E
Vairāk darbu - mazāk vārdu!
ciniķis
c
Nesaprotu, ko jūs ar Ināru tā raujaties uz tikšanos klātienē, nu, pieņemsim, es tagad teiktu, ok. slepeni tiekamies konspiratīvajā bārā "elephant" )))) Nu, labi satiktos, ko tālāk? Un ko? Ņemtos ar manis pārliecināšanu? Mani nevajag pārliecināt, esmu jau pārliecināts ))) Katru dienu masu mediji un politiķi mani tā pārliecina ar atklātu dezinformāciju ( sevišķi būtiskos jautājumos un sevišķi ekonomikas jautājumos), ka man nelabi paliek. Ko Jūs ar Ināru man varētu pateikt jaunu un nedzirdētu? Par to sorosjūgedndu es drīzāk ironiskā nozīmē izteicos, protams, ka tik traki, droši vien nav, tā, ka kā saka neņem galvā, neuztver personīgi un atnesies viegli :)
Eva Ikstena
E
Droši vien projekta organizētāji, t.i. es un Ināra Kehre esam t.s. sorosjūgends :) Labprāt papļāpātu ar Jums klātienē, lai saprastu kādi ir kritēriji sorosjūgendam un kopā padomātu par to, kādēļ šādus projektus neatbalsta vietējie, bet finansējumu iespējams iegūt no ārpuses..
ciniķis
c
Nu, laiks rādīs vai taviem smiekliem bija vai nebija pamats. Sorosjūgends darīs to, ko viņiem liks finansētāji.
bulciņa
b
Bet tā sorosorganizāciju roķeļu stiepšanā pēc skolu jaunatnes mani dara uzmanīgu, ka tik tur nesāk izplatīt homoseksuālsima propogandas grāmatas un nesāk audzināt to jaunatni īstenā "cilvēktiesību" un izvirtības garā. Sasmīdināji:D Kaut gan darbā arī viens "nenovērtēts" kolēģis visur saskata tikai homoseksuālistus un homoseksuālisma propogandu. :D
ciniķis
c
Vietējo uzņēmumu atbalstīšana valsts līmenī saucās protekcionisms ))))) Pret protekcionismu svinīgi iestājas, gan ASV, gan Eiropas savienība ))) Latvijā protekcionisms kā savas ekonomikas aizsardzības pasākums nav iespējams, mūs var glābt nevis deklaratīvas frāzes tipa - "atbalstīsim vietējos uzņēmējus", bet reāls darbs informējot sabiedrību un veicot milzīgu izskaidrošanas darbu - kāpēc vajag pirkt vietējo preci. Skaidrojums nav sarežģīts - nauda paliek Latvijā, nevis "investoru" kabatās un prom uz eiropu. Vai soross piekristu finansēt tādu informatīvi skaidrojošu kampaņu pēc kura latvieši apzinīgāk sāktu viens otru atbalstīt izvēloties vietējās preces un pakalpojumus, es stipri šaubos. Arī šādas kampaņas tiktu ierakstītas tā saucamā protekcionisma pasākumos. Ideja par nodokļu sistēmu par atlaidēm jaunajiem uzņēmumiem ir laba, tomēr šajā priekšlikumā nav citi ekonomikas atveseļošanas pasākumi - PVN nodokļa samazināšana, uzņēmumu kreditēšana ar 0%, ko veiktu valsts bankas, lata kursa pazemināšana attiecībā pret eiro, parādu norakstīšana dzīvostpējīgiem uzņēmumiem, banku patvaļas ierobežošana, valsts subsidētie projekti infrastruktūras attīstībā u.c. Reāli lika pasmaidīt 12.punkts - "vasarās skolas vecuma jauniešiem ir jādod iespēja strādāt laukos (pie radiniekiem, paziņām, draugiem), kur varētu izaudzēt pārtikas preces pašpatēriņam." )))))) it kā pašlaik jauniešiem tādas iespējas strādāt laukos pie radiem un paziņām nebūtu. Viss pārējais tajā deklarācijā ir sviests un murgs vēlējuma formā, bez jebkāda reālā īstenošanas mehānisma un finansiālā seguma. Bet tā sorosorganizāciju roķeļu stiepšanā pēc skolu jaunatnes mani dara uzmanīgu, ka tik tur nesāk izplatīt homoseksuālsima propogandas grāmatas un nesāk audzināt to jaunatni īstenā "cilvēktiesību" un izvirtības garā.
sīpoliņš
s
"ar abām rokām" par 7.punktu!!! Tikai atbalstot vietējos uzņēmējus var glābt tautsaimniecību.
Nav ko darīt?
N
Vai tiesām Latvijā cilvēkiem vairs nav ko'darīt, ka jāsāk māžoties ar kaut kādiem dīvainā veidā uzceptiem ministru kabinetiem?
divpadsmitais
d
Dotācijas, kas paredzētas vietējiem gaisa pasažieru pārvadājumiem samazināt divas reizes. Naudu, kura atbrīvosies ieguldīt sauszemes pasažieru pārvadājumos. sen bija laiks!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas