Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Jauniešu MK nedēļas tēma – Kā veicināt veselīgu dzīvesveidu Latvijā?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Vēl viens piemērs bija komentāros: ka jeņķi, lūk, esot resni, jo ēdot ĢMO. Pilnīgas muļķības, jo vienīgais veids, kā uzbaroties, ir ēst vairāk kaloriju, nekā patērē. Taču, ja cilvēks ar šādu pārliecību nonāk situācijā, kad ārsts saka: "jums ir jātiek vaļā no liekās ķermeņa masas", tad cilvēks nevis samazinās apēstā daudzumu, be lamāsies uz katra stūra par ĢMO, kas viņu, nabadziņu, ir lēmuši nāvei no infakta un diabēta.
Ieva
I
Izskatās pēc tipiska piemēra par to, cik svarīga ir izglītība, lai cilvēki saprot, par ko ir runa un netaisa lieku histēriju (kas bojā veselību). Turklāt nedrīkst ignorēt to, ka daža laba idiotisms un neizglītotība ir aizgājusi tik tālu, ka viņi nelieto produktus ar modificēto citi, lai gan ciete ir polisaharīds, tātad DNS nesatur, un vārds "modificēta" šai gadījumā nozīmē īpašui apstrādi, lai šī ciete nesaietu kunkuļos.
!!!
!
Cūcība! Trešdien Ģenētiski modificēto organismu (ĢMO) uzraudzības padomes sēdē nolemts atbalstīt ģenētiski modificētu produktu tirdzniecību, izvērtējot katra produkta tirdzniecības gadījumu atsevišķi, bet netiks dota atļauja ģenētiski modificētu kultūraugu audzēšanai. Par šādu Latvijas valsts nostāju jautājumos, kas ir izskatīšanas procesā Eiropas Savienībā (ES), nobalsoja desmit no 14 ĢMO uzraudzības padomes locekļiem. Pieņemtais lēmums tiks iestrādāts informatīvajā ziņojumā "Latvijas nostāja jautājumos, kas saistīti ar ģenētiski modificētiem organismiem", kas līdz 1.jūnijam jāiesniedz Ministru kabinetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas