Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Jauno VID ēku projektēšanai rīko slepenu konkursu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TanteSidra
T
Repše jau uzdod likvidēt ‘VNĪ Investicijas’ un shis ir nakamais ar steigu veicamais uzdevums - apturet sho Bojara, Kaijaka, Vashkevica, Vilkastes un Krievijas investoru valsts izzagshanas projektu, VID ekas celshanu Mezhaparka. Valsts Ienakumu Dienests (VID) ari ir finansu ministra tiesha pakljautiba. Lai Repshem veicas!!! Tautai vajag atgut ticibu Laba iespejamai uzvarai par Ljauno.
Ciks
C
Kur esat SUDRABAS k-dze? Citādi būs atkak jāmeklē gggali ūdenī!!!!!
sirtaki
s
Kā īstenībā sauc VNĪ - Valsts Noslaucamie Īpašumu kantoris?
Edža
E
A kāpēc vispār kaut kas jābūvē? Šobrīd tukšu vai pustukšu ēku un projektu ir pilna Rīga. Pēc kadiem 2 mēnešiem attīstītāji nespējot nomaksāt bankām krītu metīs pakaļ pa pašizmaksu un te nu varētu nopirkt valsts vajadzībām ne vienu vien ēku. Kur saimnieciskums? Vajadzētu atjaunot Tautas Kontroli. Ar visām izrietošajām sekām - būtu interesanti.
kurmis
k
Valsts ieneemumu dienestam jaabuut klaat kur ienaakumi rodaas un tuuliit arii panemt valsts dalju,lielus kantorus nevajag,tie ir smagneeji,nepaarvietojami un ljoti daargi.Vismaz 70% FUNKCIJU DARBIIBU UN KONTROLI VAR SABAAZT DATORU TIIKLAA: Naudas nodoklju kaashanu arii vajag modernizeet un padariit cilveekiem tiikamu,kas labi maksaa nodokljus, jaadot burkaanus. Ko saka ,Pujaata ekselence,ka iesauktaa maaciitaaju partijas biedri ir kerti uz mahinaacijaam.
Arnis
A
Kārtējais stāsts par to, ka automātistu rota varētu dot vislielāko ieguldījumu Latvijas tautsaimniecībai:) P.S. Nav brīnums, ka savulaik gan Ulmanis varu pārņēma, gan kāds krievu tankus ar ziediem sagaidīja.
JAS
J
Ka parasti. Ko citu var sagaidit no sis valsts
no malas
n
Ir nožēlojami redzēt, ka nu nav Rīga saimnieka rokas. Ir tikai personas, kas grib izsaimniekot visu savās interesēs. Viss viens, kas Ārgalis, Birks vai kāds cits. Guntars Jobārs ir kā reizē viens no tiem, ko vajadzētu izolēt uz ilgu laiku, kur saule nespīd, lai saprot, ka nevar zagt. bet gan var gribēt no čekista dēlēna. Zagt viņam ir asinīs.
edgars
e
Bojārs un Šlesers - kas gan cits, ja ne mācītāju partija?
spunde
s
KĀPĒC NEVAR VĒRTĒT KOMENTUS?!
buba
b
Jēlīši, vai tiešām neapturēsiet to bojārēna biznesu? Skolas Rīgā , - t.i. viegli pārprojektējamas ofisiem ēkas - paliek nenokomplektētas, tātad drīzumā tukšas( ja ir gribēšana samazināt IM izdevumus)!
Slepenie
S
Ja valsts nauda par VID ēku nebūs jātērē, ne arī valsts zeme jāiegulda, tad lai slepenojas no rīta līdz vakaram. Ja valsts resursi tiks tērēti, tad jātaisa attiecīgais konkurss, kurā šis SPV ar savu sūda biroju centru ir tikai viens no pretendentiem. Varēs turpināt slēpties līdz pastardienai :) Nu, kādas problēmas ir šai valstij tikt galā ar atklātu mēģinājumu apiet likumus. Tizlums vadošajās institūcijās un muldēšana par pseido-demokrātiju?
Laikam
L
Laikam par maz cilvēki protestēja...viss turpinās...
Zancis Grīnbergs
Z
Laikam valdošā koalīcija neko nav sapratusi - ne no lietussargu revolūcijas, ne no grautiņa 13.janvārī...žēl... Taupa naudu uz bērnu pabalstiem...
viess
v
nu un tad, zurnalisti var riet cik grib, viss ir sen sakartots - LPP/LC shemosana talu apteidz TP. pec paris gadiem sudraba atkal vares skaitit miljonus par so projektu, ja vien vel bus latvijas valsts :P

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas