Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Jaunsleinis: Vietējās pašvaldības ir zināmā opozīcijā valdībai visās valstīs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pensionare
P
Tad jau sanak, ka tur , kur novados pie varas ir ta saucama regionu ALIANSE, ta sastav no izbijuso TP un LPP pabiram, kas, protams, ir opozicija Saeimai un valdibai. Novados un pilsetas atkal raujas pie varas maskejusies TP un LPP oligarhu partiju biedri. Ja negribam reanimet TP un LPP, nebalsosim par ALIANSI.
Sandris Vecsleinis
S
Ko var Jaunsleinis tik aplami runāt! TP, ZSS, šlezerzēni saviem pašvaldību vadītājiem un par šīm varas partijām labvēlīgiem balsojumiem slēptajiem atbalstītajiem neskopojās ar līdzekļu piešķirumu!
tauta
t
SC un NA kangari - lata slepkavas jāpadzen! Rīcības partija aicina padarīt 1. jūnija vēlēšanas par referendumu pret eiro. Centrālās Vēlēšanu Komisijas kārtējais atteikums uzsākt parakstu vākšanu tautas nobalsošanas rīkošanai sakarā ar eiro ieviešanu, parāda, ka vara neļaus tautai demokrātiski lemt savu un savas valsts likteni. Tāpēc Rīcības partija aicina padarīt 1. jūnija pašvaldību vēlēšanas Rīgā par referendumu pret eiro. Rīcības partija ir vienīgais lata aizstāvju saraksts Rīgas Domes vēlēšanās. Pēc Lielbritānijas 2. maija pašvaldību vēlēšanu parauga ( 26 % balsu par Lielbritānijas Neatkarības partiju (UKIP)), vēlētāji jau 1. jūnijā var sodīt lata slepkavas un soli pa solim samazināt kangarisko eirolīdēju varu Latvijas politikā. Balss par Rīcības partiju – balss par lata nākotni, par Rīgas un Latvijas nākotni!
domāsim kompleksi:
d
Liberāļi un sorosīti (cigānes, ķīļi , domborvkski un vinķeles) grib atņemt mums : 1) ģimeni un laulību (tai vietā - partnerattiecības un gejisms) 2) dzimumu (tai vietā - uno un duo - ne sieviete, ne vīrietis - Džender ideoloģijā - viņķeles uzdevums bērnu dārzos to ieviest) 3) tautību (tai vietā - kosmopolitiskais tukšums pasē – Cigānes uzdevums) 4) savu naudu (lata vietā – eiro – pūlas Vilks un citi banku pakalpi) 5) izglītību latviešu valodā (tā vietā - visu angliski - to dzina cauri- ķīlis, pie reizes samazinot stundas latviešu valodai un literatūrai pamatskolās) 6) mūsu valsti - (tai vietā - kārtējā "savienība") 7) Pēdējais jaunums - esot jānomaina pat Latvijas valsts HIMNA! Domāsim! Dievs, SARGI Latviju!
  • 1
  • 3
Hi hi...
H
Pareizi! Letiņu genocīda organizatori (no valsts izdzīti 400 000 iedzīvotāju un process turpunās) Vienotība u PR ir jātiesā un Rīcības partija arī jo atbalsta V+RP neliešus.
  • 2
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas