Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Jaunu vai lietotu? Vai vispār pirkt?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bambulis
b
autors pats sapinies savā tekstā tieši wolksvagen , audi ,bmw varbūt vēl volvo un toyota ir ar augstāku otreizējās pārdošanas cenu un arī vadāmība ,uzticamība , komforts šiem auto ir līmenī uzskatu un arī uzskatīšu ,ka labāk iegādāties lietotu kādu no minētajiem autiņiem nekā jaunu korejiešu,franču brīnumu utt. pats pārvietojos ar lietotu bmw-318is un bēdu nezinu ne ziemas salā ne vasaras karstumā kasko nemaksāju remontējos normālā servisā tas ir svarīgi jo dīleru servisi ir atsevišķs stāsts varbūt krīze tiem nāks par labu .
ciniķis2
c
Prakse rāda, ka 1990 gadu sākuma mašīnas un 2000 gadu sākuma mašīnas lūzt vienādi bieži, bet remonta izmaksas nu ļoti stipri atšķiras. Prakse arī rāda, ka visneizdevīgākais variants ir līzingā pirkta "mazlietota" automašīna pēc 2000 gada, jo blakus nebeidzamajiem remontiem ir jāmaksā kasko no 600 Ls gadā, kas nav maz, ja rēķina, ka tie ir 50 lati mēnesī. Tā, ka es domāju, pircēju kultūrā ir jābūt skaidram saprātam prognozēt sava pirkuma uzturēšanas izmaksas noskaidrojot tās, pirms vēl mašīna iegādāta. Un mašīna, jau nu toč, nebūtu tā lieta, kurā grūst naudu un uzturēt visus šos pakalpojuma sniedzējus.
Skabarga
S
Jā, nu tiešām tukšs raksts. Tad jau Pircēja komentārs ir vērtīgāks....
Pircējs
P
Pirms mēneša nopirku auto, drīz pirkšu vēl vienu. Bija interesanti pabūt dažādos salonos un saprast cik ļoti viņi vēlas klientus. Vismaz uz mani neiedarbojās pārdevēja profesionālie tekstiņi: mūsu izstrādājums ir labākais, drošākais, ar lielāko garantiju, ar augstāku atpakaļpirkšanas cenu, prestīžākais utt. Biju nolēmis nopirkt vidējas klases auto par iespējami mazāku cenu. Un šobrīd to var izdarīt. Ir visādas dīvainības, piemēram Audi A6 maksā mazāk kā VW Passat. Daudzviet jauni auto maksā lētāk, kā blakus placī tādi paši, bet gadus 4 lietoti. Šis ir veiksmīgs laiks pircējam, vajag tikai nebūt slinkam un paskatīties apkārt...
ciniķis
c
A raksts ir par neko.
@
@
Cik no tiem 32 tūkstošiem autopircēju pērn un knapi 18 tūkstošiem šogad, kuri iegādājušies jaunu auto, pērkot ir aizdomājušies, cik naudas viņi varētu atgūt, pārdodot šo auto pēc gada, diviem vai trim? Domāju, ka vairums pret auto izturas tāpat, kā pret kurpēm. Pucē, kopj, bet pērkot nedomā, ka tās pārdos.
crazymf
c
par ko raksts?!
Senais
S
Pie mums vēl ilgi auto būs kaut kas vairāk, nekā līdzeklis nokļūt no punkta A līdz punktam B . Un kamēr tā, par normālu auto tirgu, tāpat kā par normālu braukšanas, pareizāk sakot auto lietošanas kultūru nevar runāt.
plakanais
p
kaut kāds bla, bla, bla. sajēga par to, kam raksts bijis domāts, rodas izlasot autora amatu. reklamē savu portālu un viss. slikti reklamē.
Arnis
A
Tukšs raksts. 1. Uz virsrakstā uzdotajiem jautājumiem atbildes nesniedz. 2. Vairāki apgalvojumi īsti neatbilst patiesībai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas