Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Jaunu valsts glābšanas valdību atrast nav viegli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pičuks
P
Manuprāt ir vajadzīgs kāds, kas visus saliek kaktos uz zirņiem un liek strādāt. Ivars tāds nav...
Stefanija
S
Ja komentējošā tauta netērētu emocionālo enerģiju un intelektu tikai Godmaņa un ministru aplamāšanai, bet mēģinātu piedāvāt labākus kanditātus, tas būtu svētdienas vakaram krietni uzmundrinošāk... Priekšlikumu par Lembergu neskaitām... Tā autors būtu uzskatāms par melnā humora cienītāju! Zvirbulēn, vai tik Tu neesi viltnieks un jokdaris?
Ko?
K
Taukmūļu aizstāvji/ pārstāvji piestrādā arī svētdienā?
Ikstens ir visai vājš
I
Es brīnos, ka Diena vispār atsaucas uz Ikstenu. Viņš ir visai vājš, turklāt šķiet, ka arī valtij nelabvēlīgu spēku angažēts.
Atbalstu esošo valdību
A
Vienīgā valdība, kas spēj glābt valst un īstenot arī Saeimā atbalstītos ekonomikas stabilizācijas plāna pasākumus, ir Godmaņa valdība. Tajā daži ministri gan ir pavāji (es te nedomāju Slakteri, kurš patiesībā ir ļoti spēcīgs) un viens koalīcijas partneris vairāk domā par savām zaļajām spalvām, nekā valsts nākotni, tomēr Godmaņa un Slaktera spēks izkompensē dažu ministru vājumu, tādēļ viss var notikt!
nebrauc!
n
Lai viņi lasās prom, un pameklē sev citu tautu, ko kāst! šķēles, šleseri, kalvīši, godmaņi, brigmaņi, un visi, kas ēd no viņu rokas! Padzīt visus liekēžus, kas sēž mums uz kakla!
lalla
l
es braucu prom un man viss vienalga kas notiek saja miskaste
Econ
E
Viņa rīcība, kas no malas izskatās visai izmisusi un juceklīga (ar to pašu griešanos pie ECHR, kas noteikti nebūs tā institūcija, kas veicinās viņam labvēlīgu lēmumu), bez tam katru reizi, kad dod kaut kadu interviju vai kaut kur izsakās, viņa acīs var redzēt bailes (tātad pat viņš pats pat nav pārliecināts par sevi), tādēļ laikam, ka ar viņu "tā būs gan". Tāpat ir visai muļķīgi ticēt, ka pašreizējos apstākļos tā pati Šveice vai Lihtenšteina, arī Luksemburga (kas visas ir zem milzīga spiediena mazināt tās bankas darbības, kas nav visai "tīras", šis spiediens gan pašreiz ir visam banku sektoram Pasaulē, īpaši laikā, kad milzīgi nodokļu maksātāju līdzekļi tajās tiek pludināti) nedarīs visu, lai novērstu jebkādas aizdomas, ka būtu segušas A-Eiropas publisko līdzekļu piesavinātājus, kuru reputāciju Rietumeiropā ir ārkārtīgi zema, drīzāk tās vēl palīdzēs tās atklāt.
zvirbulēns
z
Nē, ar Lembergu tā nebūs :))) Arī Jūs Maizīti sāksiet kritizēt, tas tikai laika jautājums, kad Lembergu attaisnos :)))
Econ
E
Man gan liekas, ka nemaz tik ilgu laiku tas neprasīs līdz Lemberga kungs par savām darbībām pamatoti (gan tiesiski, gan morāli) atbildēs, lai kādu cietēju tagad arī tēlotu, jo principā ECHR tiesa nebūs tā, kas beigās pateiks, ka ir tikušas pārkāptas Lemberga ECHR ierakstītās tiesības, viņam atņemot piesavinātos publiskos līdzekļus, kurus viņš ir piesavinājies ciniskā, bet arī visai primitīvā veidā. Tādēļ arī tagad cenšas tā tikt pie varas (lai ar korumpēto āfrikāņu metodēm nodrošinātu šo līdzekļu noturēšanu, ir tikai viena problēma Latvija nav Āfrika, un tai pašai ES jau ir apnikusi Latvijas "pseidocīņa" ar korupciju). Tāpat kā atbildēs Šlesers un vēl pāris, arī tie, kas mākoņos, jo nevar pataisīt ogļu melnu par baltu (kā cenšas Lemberga kungs), viņam pat neizdosies pataisīt par pelēku (piemēram, ar "amnestiju" piešķiršanu par sevišķiem nopelniem, ordeņiem utt.). Un no tā, vai Jūs Maizīša kungu lamāsiet, vai nē, no tā tāpat nekas nemainīsies, jo "vilciens sen ir aizgājis", un viss iet savu ceļu.
Ex
E
Segliņam vajdzētu iegādāties ķiveri! Ja nu kāda beisbolene izdomā pastaigāties pa viņa galvu...
zvirbulēns
z
Nu tad neko, tad lai iet kā gājis :(
krista
k
Zvirbulēn, Maizītis, lai arī kāds viņš Jūsu skatījumā nebūtu, nevar aiziet, kamēr Lembergs par valsts nozagšanu netiks notiesāts vismaz uz 10 gadiem. Maizītim dienas gaismā jāmēģina izvilkt arī Lemberga stipendiātus, lai tuvāk par 1 km Saeimai nedrīkstētu tuvoties.
zvirbulēns
z
Ko gan es neesmu dzirdējis, arī par apavu rūpnīcu, bet neba nu visas zivis izķert, ne visus zagļus izdzenāt :))) Pietiktu jau ar to, ja Aivars Lembergs, nomainījis nevarīgo ģenerālprokuroru, spētu izķert lielākos zagļus, i skaties, mazie rimtos :)))
Kapucis
K
Diemžēl ir gan dzirdēts par Aivara apzadzējiem. Vai atceries tādu apavu rūpnīcu, kas Ventspilī savulaik tapa ?.......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas