Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Jaunupa klasesbiedrs Leja atsakās no darba VID

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
svēta vieta tukša ne....
s
Bet Jaunupam jau vēl ir klasesbiedri, kuri arī pilnīgi nejauši var uzvarēt VID konkursā!
nu tak - jādomā līdzi un
n
ne viss vienmēr pie pirmās izdevības jāņem - gadās, ka izgaismots pīķa kalps kārava dāmai jāatmet, lai nākošā stiķī divus platos ar kreica dāmu paņemtu .....
labais
l
klau, pārdomā, lūdzu! Nevajag ņemt pie sirds tādus epitetus kā "Jaunupa klasesbiedrs", vai tik grūti stāvēt tam pāri? Sīkie suņi rej vienmēr, bet vai tādēļ jāmet plinte krūmos? VIDam tiešām vajadzīgs domājošs, bezbailīgs un neuzpērkams vadītājs, tāds, kā piem., Vjačeslavs Liscovs. Tādu nav daudz, vismaz Latvijā noteikti nē. Tur ir čūsku midzenis un kādam tas jāizdzenā, kādam jāizrok, kādēļ VIDs negrib ierobežot ēnu ekonomiku, kādēļ no VIDa tikpat kā nenāk nekādas likumdošanas iniciatīvas par esošo "caurumu aizlāpīšanu", kādēļ VIDs gan veic formālus uzrēķinus par miljoniem, bet novēloti, nesekmīgi, bez reāla ieguvuma budžetam. Jā, un kāds taču lika nošaut Liscovu. Domāju, ļoti tālu no VIDa tas nav jāmeklē. Jautājumu daudz, kādam jāatrota piedurknes un jāķeras klāt. Cita ceļa nav. Leja Domburšovā runāja tik sakarīgi - īsi, saturīgi, argumentēti, nepazaudēja domu un prata pat lietot normālu sarunvalodu, - ka es apkritu - sen sen nebija dzirdēts kāds jurists (neņemiet personīgi, juristi) tik lieliski runājam. Gribēju novēlēt labu izdošanos arī darbos.
Kurmītis
K
„Aiviņa tenku lapa” der gan. Visos tajos gadījumos, kad stāsta patiesību. Un to viņi dara savukārt vissos tajos gadījumos, kad neslavē Lembīti. Katrā gadijumā NRA informācijas patiesības līmenis ir stipri vien augstāks par bijušo (nezinu, vai esošo) Dienu ... :)
Kurmītis
K
Nu re, kā. Puisim nepaveicās. Jaunpups noorganizēja repošes draudziņa Titava izmešanu no partijas, a samaksāt par to nācās jaunpupa draudziņam ... :)
???
?
Kāpēc atkal viens profesionālis aizbaidīts no valsts darba?
es
e
Nu beidziet reiz kašķēties ! Ļaujiet gudriem strādāt !Un paši arī kaut ko dariet VALSTS labā !
who cares
w
"Sk. plašāk - NRA" === Iedod kādu cienījamu avotu. Aiviņa tenku lapa neder.
who cares
w
Klasesbiedri... LOL. == Vismaz 4 no LV premjeriem ir "skolasbiedri". KORUPCIJA UN MASONI???
Higgins
H
kad Papum nākamā tiesas sēde?
klusais
k
Pilnīgi precīzi. Pie kam uz to uzstāja Lembergs , jo Leja bija pārstāvējis vienā tiesā viņa oponentus - tā teikt nekā personīga.
Māris
M
L. Leja ir (..) viens no īpaši O. Stepanovam pietuvinātu personu svītas, kas apkalpo juridiskās vajadzības. Kāds gan varētu būt motīvs plaukstošam advokātam, kura pakalpojumus pērk bagāti klienti, pārsviesties uz valsts ierēdņa darbu? (..) L. Leja ir arī tas pats eksperts, kura pakalpojumus E. Repše izmantoja tobrīd, kad viņam vajadzēja mazgāt baltu KNAB darbinieku Juri Jurašu. (..) E. Repše uzticēja L. Lejam ne tikai indulgences pamatojuma rakstīšanu J. Jurašam, bet ņēma vērā arī viņa ieteiktos normatīvo aktu precizējumus, kā arī uzdeva Finanšu ministrijai un VID izveidot īpašu darba grupu, kurai jāģenerē idejas par to, kā mainīt likumus... Sk. plašāk - NRA
nodokļiniece
n
jēēēē! Man prieks! :)))
klusais-2
k
Kāda īsa atmiņa-Tās ir JL un ZZS vienošanās sekas.ZZs atbalsta Jakāna aizrotēšanu un citu amatu,bet JL noņem Lejas kandidatūru.Elementāri,Vatson!
laikam sasmucheies
l
nu ko, JL nav cilvēki kuriem nav paagātne.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas