Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Jaunzeme -Grende: Augulis piekopj brālēnu ekonomiku, kas nogalina profesionalitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PB
P
Tomēr ieteiktu izteikties precīzāk. Augulis neko nelemj. Lemj Lembergs. Tāpēc vienmēr jāatgādina - runājam Augulis, domājam Lembergs. Auguli vajag pažēlot. Būtībā par grašiem kalpot oligarham, ne savai tautai, nevar būt viegli. Augulis ir pietiekami gudrs, lai to saprast. Pienāks laiks, kad viņš rūgti nožēlos šo savas dzīves periodu, bet laiku atpakaļ atgriezt nevar. Savas aprobežotības dēļ apmēram 30% no mūsu vēlētājiem patīk Lembergs. Esot labs saimnieks. Šie cilvēciņi nespēj saprast pat to, ka Ventspils ielu bruģēšana nes ienākumus Lemberga ģimenei. Iedomājaties tādu situāciju - Lemberga ZZS savāc 51 balsi Saeimā. Tad šie 30% redzētu velnu ļoti īsā laika periodā.
svimpis
s
Tā vis nesakiet! Labāk virzīt izglītotus brālēnus nekā šofera dēlus, zivju bendes un vislielākos kretīnus! Bet katram savs laiks - nāks jaunie pie varas un riņķa dancis turpināsies. Ja ar jaunajiem un izglītotajiem domājat uzdzīvotājus pirtīs, karodziņu bradātājus un visu citu jūdendu, tad grūti iedomāties, ka nākotnē būs kas labāks!
?
?
Vai Egle tagad pārstāv arodbiedrības, ka par atlaišanām raizējas? Vai ko viņa ir pārstāvējusi un pārstāv?:)
Aivars B.
A
Nav ko iztēloties Auguli kā lielu figūru,viņš tikai izpilda ventspils saimnieka pavēles.
No
N
klusa un neuzkrītoša darba darītāja pārvērties pavisam īsā laikā par kārtējo korumpantu, tautas apskādētāju, savu cilvēku nekaunīgu ielikšanas meistaru u.t.t. Vai, vai, vai, ko dara vara ar jums!
Žuks
Ž
Visinteresantāk būtu zināt kādu politiku piekopj pati Jaunzeme-Grende un Egle, jo par Auguli katram viss ir skaidrs! Kaut gan nojausma par abu favorītiem ir un tā ir ilglaicīga, bet izpaužas samērā maskētā veidā, un tikai pēdējā laikā bieži paslīd kājiņa!
J
Kad un kur Augulis bija par ieredni???
bimbam
b
Bēdīgākais šai stāstā tas, ka pati Ž. Jaunzeme - Grende ar īpašu profesionalitāti nav paspējusi izcelties!
JAP
J
...tas amats jau nav uz ilgu laiku.....
Helena
H
absolutas niecības atražo niecīgas darbības kas izpaužas "savējo" iebīdīšanu vienalga kur, lai tik silta vietiņa un laba alga. Tas veicina jauno, izglitoto un spejigo cilveku izbraukšanu no valsts jo viņi redz ka bez pazišanos viņiem nespīd un negrib samierināties. Drīz tie iebīdītie ar iebidītajiem paliks tukša jo nebūs kam maksat nodokļus uz kuram viņi dzīvo (pie tam neslikti jebkura laika-arī krizes apstakļos)
KLM
K
kuru interesē divu mulķu domas? ..................................................... .......... tā vis nesakiet - Lembergu interesē - reiz būdams LKP CK loceklis viņš ieklausījās pilnīgi katra darba cilvēka domās, un atbalstīja tikai tās, kuras veicināja drīzāku komunisma uzvaru visā pasaulē...Tā, lūk !
Muldētāju Konfederācija
M
kuru interesē divu muļķu domas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas