Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Jaunzeme-Grende: es neiešu politikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
YES
Y
tapat var zagt , ja NAV KO ZAGT TAD GAN TIKAI POLITIKA .....
ome
o
Veel tikai truktu Saeima tadas aktrises, kura prot vienigi sad tad kaut ko diezgan nesakarigi un galigi neargumenteti runat. Dombursovos vina ir super, var nobeigties no tam GUDRIBAM un padomiem. Loti "patika"' tie vinas ieteikumi Livanu puisim par bezdarba likvidesanu. Nu super gudri!!!Neejiet, ludzu politika, tur jau ta viss mudz no tadiem gudrulisiem....
trusis nejaukais
t
es arī neiešu politikā! (tipa tas kādu interesē)
armands
a
Mums vairs netrukst neka, ir viss,tikai latvijas vairs nav...
upe
u
Ieva, tur jau tā problēma, ka politikā nepietiek ar pozitīvismu un skaistiem vārdiem un skaistiem matiem. Dūša šai dāmai ir tikai uz deklaratīviem tekstiņiem.
Caca
C
Nu bet protams, šeit taču viņa saņem vairāk par deputāta aldziņu.
Smieklīgi
S
ka šādas vaukšķenes- pa tukšo blējējas- vēl turās vispār kaut kādās kaut cik sabiedriski padzirdētās sabiedrībās! Kur nu vēl politikā- Dievs nedodi vēl vienu NULLI klāt!
ieva
i
Man Grende šķiet ārkartīgi pozitīva,gudra,godīga ... esmu parliecināta ,ka viņa darīs visu ,ko varēs Latvijas labā... Viņa atklās daudz ko soli pa solim.... a viņa šobrīd iebāztu galvu karātavas cilpā -viņas pozitīvās aktivitates tiktu galēji ierobežotas .... Ir jāmēģina izveidot "godīgo tīkls" ... tad jāķer lielās zivis... Ar plikām rokām nesaķersi... Sanāks kā Mazā Mikiņa Lielajos Darbos-: "Sapals izpeld dibenā !!!" Veiksmi ,neertā Žanete!
Kaspars Gasūns
K
Acīmredzot, viņai vēl nedraud bankrots - nav vajadzības līst politikā! :D
Skatītājs
S
Tas ir labi, ka šī sieviete neies politikā. Dzirdēju es viņas retoriku Saeimā. Lai dies' nedod. Labāk lai darbojas savā lauciņā un nelien publiskajā telpā.
upe
u
Mums šādu dāmu, kuras ir gudras runātājas , bet nav gatavas politikā izdarīt kaut ko labāk un godīgāk kā pie varas esošie politiķi ir vairums. Ņemsim kaut vai Vitu Matīsu - runā prātīgāk un gudrāk kā visi Bībeles gudrie kopā ņemot, bet politikā iet negrasās. Bet to jau mēs visi mākam - kā tādi mazie šuneļi - drošā vietā un attālumā nostājušies un vaukšķ no visas sirds jo sirsnīgi, bet sausai atlikums - vai labums - nu nekāds. Jā - un mana stingra pārliecība ir, ka ja Jaunzeme apgalvoja publiski, ka deputāti ir pērkami , kam es ticu par 101 %, tad viņai bija jābūt gatavai to pierādīt ar faktiem. Citādi tāds skaļš kārtējais pirdiens vien sanāca, gaiss nosmirdēja - bet tas arī viss. Necienu tādus cilvēkus.
cēlonis
c
100.pants. Kristaps Pētersons: DNBNord banka teikusi, ka vairāk nekā puse uzskata- lielākas problēmas tikai priekšā politiķi – zemakais punkts saniegts, 72 % aptaujāto – valsts ekoomika nepareizā vizrzienā. Raidījumā piedalās New Century Holding vecākais viceprezidents Kārlis Cerbulis. Jautājums: Es gribēju paprasīt tādu lietu – nu bija taču Āzijas krīze, bija Handelsnabank krīze pašiem zviedriem 1992. gadā….nu taču nebija normāli, ka te maksaja hektārs dārgāk, nekā ..apelsīnu birztaliņa Spānija vai ne. Nu sakiet, kā ta varēja būt, ka mēs šita te iegrābāmies ar tiem 16 miljardiem atauta aizņemas visam kam un un un nu kā kāpeč tauta nemācījas un ārzemju lativieši, kuri to bija piedzivojuši , piemeram Kaza un Veinberga stokholma nu nebridināja tos bāliņus, ka nevar šitā grābt, kaut ko runāja par Kalvīša fiskālo politku, nu ko tauta saprot no fiskālās politikas, nu! Pētersons: Labi, paldies par zvanu! Cerbulis: Nu, trāpīgs jautājums, bet es gribētu teikt – ja ir ņēmējs, bet tad tātad ir jābūt tam devējam. Ko es nesaprotu – kāpēc zviedru bankas, kas pašas tiešām bija piedzīvojušas šo 1992. gadā Zviedrijā, kāpēc viņas pieļāva , kāpēc viņas deva šo naudu tik brīvi …. Pētersons: Bija pagājuši 7 gadi! Cerbulis: Bija pagājuši vairāk kā 7 gadi, jā. Bet… es par to ļoti, ļoti brīnos, tātad….. es tiešām nebrīnos, ja ir tik daudz brīvi līdzekļi, tad ņem. Bet tas … un tiešām atkal paies 7 gadi, un būs labi 7 gadi un atkal būs kaut kādas mazākas krīzes. Es domāju, ka mes vairs nepiedzīvosim 20 gadus vismaz tik dzīļu krīzi Tāpat, ka Zviedrija pati nepiedzīvo tagad tik dziļu krīzi un Somija nepiedzīvo , ja lasa, teiksim aprakstu par Somiju, par 1992. gadu – viņš identiski skan, kā Latvija, viņai.bezdarba līmenis gandrīz bija identisks ….. bija jānoraksta aptuveni līdzīgi daudz teiksim banku portfeļi, īpašumu cenas kritās par 50% vai vairāk. Tātad viņi ir to piedzivojuši. Viņas sev nepieļava, bet mēs varbūt kopīgi ar viniem ticējām, ka mēs teiksim daudz atrāk attīstīstīsiemes….Nu, es nezinu, es tiesam nevainoju cilvekus, kas ņēma …es varbūt vainoju spekualntus, kas domāja, ka šis ies mužīgi, bet nu indivīdus, kuri ņema, teiksim priekš saviem dzivoklļiem, kur dzivot, un mājas.un tamlīdzīgi, nu es nevaru vainot ……
a
a
Vispār jau šādas sabiedriskās organizācijas vadītājam viens no galvenajiem darbiem, pienākumiem, ir runāt, paust savas organizācijas biedru viedokli :)
Ūja
Ū
Eleganta, skaista, gudra un idejām bagāta dāma, kuras noteikti pietrūks politikā!
jujuujju
j
šī tante tik runā, saņem piķi, bet kur ir rezultāts?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas