Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Jaunzeme: Kopas pārstāvji varētu būt Ēlertes domubiedru grupā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Mums kādreiz skolā mācija kad jāņem piemērs no lielā Ļenina,bet vēlāk izrādijās kad šis esot bijis draņķis. Tā pat arī šeit.Kur šī dāmīte ķērās klat tur apmelojumi,komromāti un viens tizlums.Tā kā lai saņem to ko pati uzsāka un izmantoja pret cilvēkiem ko pat acīs nebija redzējusi.Mēs ņēmām piemēru no dižgara Ēlertes.Un izrādās kad piemērs ar Ļeņinu ir pamācoš un pilnā mērā attiecināms arī uz šo sagrabējušo drezīnu.
Aivars
A
ari pasaktijos vinju majas lapu - nevaru piekrist, sastavs labs, kaut vai Aiva Rozenberga, Maija Kule...nezinu - neskiet ka butu parstaveta kad konkreta partija, gandriz vai neiespejami pie sadas kompanijas ka si kopa sadarbosies ar Elerti....Slesers ir idiots, atvainojiet ar videjo izglitibu un maniakalam tieksmem...
sprukstiņš :)
s
Apskatīju KOPAS biedru sarakstu. Nu jāteic, ka viens pats Šlesers ir visu tur spietojošo Raudsepu, Veiko Spolīšu un Sedlenieku vērts. Tur nav neviena cilvēka ar ekonomisku domāšanu, kas varētu radīt pievienoto vērtību kaut kā citādi, kā tikai "uztaisot" Latvijai kādu jaunu pilsoni. :)
kur
k
Vēl kaudzīte ambiciozu sieviešu. Vai nav tā kā par daudz? Kur veči?
Ro
R
varetu vai nevaretu...kad paradisies Elertes saraksts tad jau bus redzams, pagaidam si KOPA ir visai simpatiksks veidojums un censas sniegt iespejami godigu un atklatu info. Varbut mums pasiem ir japasrtaj visu apsplaudit unnoniecinat pasa sakumau. ta jau mes nekad nedabusis tos inteligentus kuri bus gatavi staties esosos politisko zaglu vieta. Un nesaprotu dazus komentetajus -raksta nekur nav teikts ne ka Jaunzeme, kopu vai uzdod sevi par inteligenci - ir tiekts ka esam maza tauta ( kas atbilst patiesibai jo esam mazskaitliska) un ka lidz ar to ari inteligentu cilveku mums nav miljardiem ( kas ari atbilst patiesibai), jautajums ir pavisam cita - vai sie kopas cilveki redz izeju no situacijas kura esam nokluvusi , pateicoties absoluti neinteligentiem un mantkarigiem politikjiem, un vai ta redz veidus ka panakt Latvijas Valsts atdzimsanu. Sobrid skiet Latija vienkarsi iznikst.
mjā
m
sauc par podu, krāsnī neliec...., bet visumā murgaina kopošanās...
ha
h
KOPA nav Elertes grupa, tas nu ir japasaka pilnigi skaidri. Un kopa nekad nebus politisks grupejums vai partija. Iespejams ka gluzi otradi Elerte mekles sev cilvekus no sis grupas, bet tas jau nu paliek katra cilceka personigaja izvele - pa kuru celu iet. www.esamkopa.lv te var redzet sarakstu KOPAI - Elertes saraksts diemzle ka vienmer nigla tits...Patreiz skietas ka kads censas sos divus maksligi saviklt kopa, bet tas nu gluiz neatbilst patiesibai...
mia
m
palasot komentārus nav jābrīnās ,ka esam tādos mēslos līdz acīm. Lai ko rakstītu- viss tiek apliets ar sū.
spunde
s
Lai veicās Sarmītei, Baibai , Vitai . Vairāk šādas sievas un būs par ko balsot!
riņķī apkārt
r
Pietrūkst pat pacietības sagaidīt, kas notiks tālāk, kāds būs piedāvājums. Spriedums jau gatavs, dedzinam zemi zem "jaunpienācēju" kājām :)
a411
a
Vai inteliģenti varētu būt abi "Parex" afēristi kopā Briselē slapstošos eiroparlamentārieti ? Un kāda ir krāpnieka -filantropa atšķirība no kŗāpnieka -finanšu piramīdista ?
Terorists
T
Ne,šīs dāmītes pirmie maizes devēji bija TF.Ar ko beidzās šīš kopības darbība-AR TF KASES IZZAGŠANU. Nākošie protežē bija LC-Beidzās ar valsts un pasvaldības īpašumu prihvatizāciju kur bija arī LIELAI ANDRJUŠA. Un tad kad gāja vaļā jau pati lielākā privatizācija tad SARMĪTE KĀ APSĒSTA REKLAMĒJA SAVU ELKU. Tā kā bagāta vēsture ir šai JANAVĪGI VĪTUŠAJAI SEJAI.
drakons
d
Kad pēdējo reizi bijāt Latvijā?
Jānis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Nav ko uzsvērt, ka mēs esam maza tauta. Ir vēl mazākas un tās to neuzsver. Taču beidzot ir jātiek vaļā no šī mazvērtbas kompleksa, kas vēl velkās līdzi in padomju laikiem.
ja kas
j
Es nesapratu, tad viņi ir vai tikai varētu būt (vai grib būt) Elertes cilvēki?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas