Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Jēkabpils lietā izmeklētājiem zināms, kurš nošāva policistu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
He he...
H
Mjaa.... jenotu kasīti.... he he... ņu ļoooti sārgāaa... hi hi...
muris
m
A. Znotiņu, kā zināms, piebeidza ar kontrolšāvienu galvā. Viņu vienkārši noslepkavoja, tādēļ ļoti svarīgi ir zināt slepkavas vārdu. Varbūt mūsu tiesībsargiem pietiks dūšas un prasmju, lai no notikuma duļķainajiem ūdeņiem izvilktu arī lielās zivis. Pat, ja viss nav pierādāms, patiesība tāpat agri vai vēlu nāk gaismā un sāk virmot gaisā.
Sīmanis
S
Pretīgs tavs he-he un hi-hi. neko vairāk neesi spējīgs uzrakstīt, grūtā galva! Ja nav ko komentēt, ja nav sava viedokļa, tad nelien ar savu analfabētismu te iekšā.
He he
H
Palasi vecenīt BIKu.... he he... jenotiem nevajag zagt, tad man nebūs jāuzdod tādi jautājumi.... hi hi...
Biks
B
Feniksa 2 naudas maišeļus uz sitiena atdeva feniksam... mentiem nu nemaz neinteresēja šī nauda kā lietiskais pierādījums krimlietai! Augstas klases PROFESIONĀĻI šo naudu ( ~ 500 000 Ls, 1 milj. $) ) būtu savākuši un iegrāmatojuši, kā LIETISKO pierādījumu, kuras dēļ taču GĀJA BOJĀ ...POLICISTS un 2 policisti tikai ievainoti! nevis kā notika - naudu uzreiz atdeva feniksam, lai tas izliekas skaitām un vēlāk trulajai tautai un mentiem nogaudotu, ka mol bijuši tikai 104 500 ls ... nebrīnīšos, ja pēc laika menti paziņos, ka mol policists ar sev veiktajiem 4 šāvieniem izdarījis ...pašnāvību! Slikti ļaudis mēļo, ka zaudētavas ir krutu mentu + vēl kādu svarīgu cilvēku JUMTS ...
Oma - He he...
O
Nu gan piekrītu, ka Tev jāārstējas! Par ko mēs vispār runājam,a?
Biks
B
25.februārī tika nošauts 1 policists, ievainoti 2 policisti un ievainoti feniksa 2 darbinieki! = 5 cilvēki Tātad šāvēji varēja būt gan abi 2 Alfas, gan abi 2 Tukuma policijas darbinieki ...
He he...
H
Bet kā tad veicas ar jenotu kasītes... he he... izmeklēšanu.... hi hi...
Ministry of Truth
M
Jums kā tiesai, bandas loceklim vai policistam, kas devās tos laupītājus apcietināt, tas droši vien ir zināms. Man vēl nav. Vai arī jūs gribat teikt, ka, kā vienkāršs lasītājs, visu jau zinat un visu jau saprotat? Piedāvāju barteru - jūs pūlī pakarat šos neliešus, bet mēs tiksim pūlī galā ar kinoteātra slepkavu vai to pederastu-pedofīlu, kas Nīderlandē laikam jau netiks bargi notiesāts. Linča tiesa var notikt, tikai mums vajag vienoties, ar ko mēs dalīsimies viens ar otru. Un jūs taču piedāvājat linča tiesu. Kad Diena rakstīja par Jēkabpilī aizturētu izvarotāju, tā jau zināja - 100 punkti, ka vainīgs. Kad raksta par popkorna sivēnu, tad "aizdomās turētais". Kā tā?
Face
F
Vai tad nešāva visi, kam bija šaujamie? Nu vieni netrāpīja, viens trāpīja. Ar ko tad tie "neveiksmīgie" šāvēji ir labāki? Banda jāsoda kā banda.
Orvels
O
Šāva jau arī pārējie, tikai viņiem gadījās nevis nošaut, bet ievainot. Tā kā nolūks šaujot visiem bija vienāds, vainīgi arī ir visi.
Ministry of Truth
M
Liekas, ka tieši tādu juridisku nonsensu dēļ, ko jūs piedāvājat - tiesāt visus par to, ka šāvis viens, jūs arī visa Tukuma nodaļa kopā nepratāt lietpratīgi tikt vaļā no diviem šaubīgiem darbiniekiem saskaņā ar likumu. Jums vēl daudz jāmācās.
Garamgājējs
G
Piekritu policijas viedoklim, ka papildus darbus policistiem un citiem dienestā esošiem jāaizliedz. Kā zina stāstīt ugunsdzēsēji un robežsargi, pēc papildus darbs kaite darbinieka veselībai. Daudzi bieži slimo, notiek nelaimes gadījumi, darbs tiek veikts pavirši, nekvalitatīvi. Ugunsdzēsēji ir nervozi un nespēj normāli atrasties ģimenē.
Latvijskoe vremja
L
un kas tur sleepjams , ja jau mentiem zinaams??? mees taču nedziivijam PēeSeReSā
Policijas darbinieka viedoklis
P
Mani, kā daudzus, maz satrauc, kurš ir tas īstais slepkava. Visiem šiem kopā jāatbild par cilvēka nogalināšanu, jo bez katra individuālās rīcības nevarētu notikt slepkavība. Cits jautājums, kas sagaida policiju? Nesen iekšlietu ministrijas arodbiedrības mājas lapā publicēta informācija par gaidāmajām reorganizācijām. Teikšu godīgi, ka vajag beidzot aizliegt tos papildus darbus, jo vieni tikai ar to nodarbojas policijā, ka pelna naudu, bet citiem jāstrādā gan par sevi, gan par tiem, kas pelna daudzos papilddarbos naudu. Nu beidziet no policijas taisīt biznesu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas