Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

JL apstiprina kandidātu sarakstus 27 pašvaldībās

Partijas Jaunais laiks (JL) valde, gatavojoties 2009.gada 6.jūnija pašvaldību vēlēšanām, apstiprinājusi 27 partijas vēlēšanu sarakstus un programmas, tostarp arī Liepājas, Jūrmalas, Jēkabpils un Jelgavas. Plānots, ka valde turpmākajās nedēļās turpinās pašvaldību vēlēšanu sarakstu un programmu apstiprināšanu.

JL valde vakar, 8.aprīlī, apstiprināja sekojošus pašvaldību vēlēšanu sarakstus: Aizkraukles novada, Aizputes novada, Alūksnes novada, Babītes novada, Bauskas novada, Dobeles novada, Garkalnes novada, Grobiņas novada, Ikšķiles novada, Inčukalna novada, Jēkabpils pilsētas, Jelgavas pilsētas, Jūrmalas pilsētas, Ķeguma novada, Ķekavas novada, Krāslavas novada, Liepājas pilsētas, Līgatnes novada, Neretas novada, Ogres novada, Ozolnieku novada, Preiļu novada, Riebiņu novada, Salacgrīvas novada, Saldus novada, Tukuma novada. Tāpat JL valde ir apstiprinājusi JL un apvienības "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK deputātu kandidātu apvienoto sarakstu un programmu Salaspils novada pašvaldību vēlēšanām.

Partijas saraksta līderis Liepājas pilsētas domes vēlēšanās ir uzņēmējs un līdzšinējais domes deputāts Ivars Ķervis, savukārt Jūrmalas pilsētas saraksta līdere ir psiholoģe un JL valdes locekle Iveta Blaua. Jelgavas sarakstā ar pirmo numuru startēs līdzšinējais Jelgavas domes deputāts Aigars Rublis, bet Jēkabpilī - uzņēmējs Aivars Kraps.

Partijas Jaunais laiks darbības pamatprincipi pašvaldībās atklātums, godīgums, profesionalitāte un vienlīdzīga attieksme pret visiem. JL pašvaldību vēlēšanu sarakstu programmās kā prioritātes uzsvērtas saimnieciskās darbības attīstības veicināšana un iedzīvotāju labklājības līmeņa celšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas