Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

JL Domes sēdē sestdien uzstāsies Ēlerte

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tā viš' i
t
Precīzi. Tāpat ka kādreiz bija komunisms, vispasaules ideoloģija bez tautības un tradīcijām. Ne velti uzskata komunismam un liberāl- globāl- sorosismam saknes cionas gudro protokolos. Lai var tautas sašķelt līdz indivīdam, absolutizēt indivīda tiesības un tad manipulēt, kā saimniekam vajag.
Ekonomists
E
Milda 29.01.2010 22:35 Var nebeigt vien brīnīties par mītu - sorosisti!:)) Ja Sorosam būtu kaut mazākie ļaunie nolūki Latvijā, tad viņš nopirktu Latviju ar visiem 3A, aci nepamirkšķinot!:)) --- Sorosam nav nekādi ļaunu nodomi. Viņš vienkārši uzskata, ka nacionālas valstis traucē civilizācijas attīstībai. Pēc viņa pārliecības, viņš dara tikai labu darbu palīdzot latviešiem atbrīvoties no turēšanās pie savas ekonomiski neizdevīgās tautības un tradīcijām.
Sociāldemokrāts
S
Palasīju komentārus - agresīvi, augstprātīgi, nicīgi, noliedzoši, neieredzoši cilvēki aktīvi komentē politiskos notikumus. Kas sagaida šīs valsts iedzīvotājus? Vai iespējams kopīgs darbs, vai iespējams vienoties kaut vismazākajos jautājumos? Latvietis latvietim latvietis... Tāpēc mums ir tāda Latvija - nav ideju, ko, kā un kāpēc darīt, kāpēc dzīvot, kāpēc radīt bērnus? Visa kustība, visa dzīvība dzimst tikai no naida spēka - mēs pamatīgi sadosim tiem draņķiem, neliešiem un stulbeņiem! Bez ļauno spēku draudiem ("komunistisko okupantu, amerikānisko sorozīdu, vācu asinssūcēju" - dažādos vēstures posmos dažādu) - nemāk Latvija savākties un būt pati, būt dabiska un pieteikama pati sev...
Klusais
K
Ne jau Soross te galvenais. Galvenais, ka tā ir Šķēlerte. Viņas klatbūtne atbaidīs daudzus, kas balsotu par JL. Arī mani, visādā ziņā aktīvu jūsu atbalstītāju. Bet redzēt Šķēles padauzu Latvijas vadošos amatos - nu nē... Bez Dienas atbalsta mēs nebūtu piedzīvojuši tik baisu oranžo miglu.
Juhans
J
Mamma nāk, škic mutes mazgāt!
Alnis Ezis
A
Ar kādu dziesmu tad šī uzstāsies? Es ieteiktu Frenka Sinatras "Stranger in the Night". Melodisks gabals un gan jau, ka Kantāņu Ausmai kājas pašas sāks cilāties dejā.
nekā personīga
n
kā nolaida uz grunti Dienu tā nolaidīs klozetē arī visu pārējo, tāpēc visām vecajām plaušām laiks pensionēties
no Jūrmalas
n
Izsaku līdzjūtību nelaimīgajiem censoņiem, kurus vajā sorosmānija un kas te biedē cilvēkus ar sorosismu,. Viņi ir dumjāki nekā tie, kas kādreiz krievu laikā mazus bērnus biedēja ar ļauno milici. Vienlaikus Elertei tomēr vajadzētu paziņot, kurā no Vienotības partijām viņa domā noenkuroties.
Tā gan
T
Prieks par Sarmīti, kura nebaidās no nedraugu zākām un darbojas politikā. Ja vairāk būtu šādu gudru, inteliģentu cilvēku politikā, mēs ātrāk izrāptos no šausmīgās bedres, kurā mūs iedzina varaskārie rausēji. Lai veicas!
nu ko
n
vēl viens pirdiens šūplādē.
čiepa
č
Ja grib vērtēt JL, vienmēr jāpatur prātā, ka to veidoja amerikāņu žīdi, ka aiz tā stāv žīdu bankas un ka Repsis ir miljonus parādā žīdu bankām. Un ka Jaunups mēģināja dibināt Saeimā darba grupu cīņai ar antisemītismu. Daudz šai partijā apmātu latviešu, bet spices vīrus rausta sponsori, kuri pavisam droši nav latvieši.
Vērmele.
V
Jābrīnās, ka ļautiņi jau dzied slavas dziesmas "gaišajam spēkam "Ēlertei, tūlīt taisīs vēl vienu elku. Pavisam aizmirsts, ka viņa vismaz 20 gadus otrajā plānā bīdījusi politiku. Veca vēzene, tagad - gaišais tēls. Letiņu stulbums ir neizmērojams.
vilis
v
Vai ta saimniekiem tik īss rezervistu soliņš ka izvelk veco skeletu no lādes.Galīgi nepopulārs variants.
vecais
v
jēlīši uzdarbojas. Dienas prihvatizētāja šķēlerte raujas pie varas. pretīga kompānija.
A
A
Šķēle tak "mobilizēja" tpjugendu nevis vecos sakārņus: Mārci Kurmīti, drakonu un teroristu. Uzmanieties, ka jums neizbirst VISAS smiltis!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas