Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

JL ministri atteiksies no parlamentārajiem sekretāriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KONDRATS
K
Par ko ies stŗādā't parlamentārais sekretārs ?
R(8)
R
Varetu vel ateikties no soferiem , sekretarem un pakalu slaucitajiem , tad vel varetu ietaupit valsts lidzeklus pa kadu MILJARDU Ls .........................un butu pirma valsts pasaule kur ministri pasi rakstitu atskaites un uz darbu dotos ar sabiedrisko transportu vai riteni......................
lno
l
parlamentārie sekretāri ir tie kas rubī angļu valodu un tiek sūtīti visur tur kur negrib braukt ministrs vai valsts sekretāri :) __________________________ Ja "nerubī" angļu valodu, nevar būt ministrs. Ministriem nav jābraukā pa medībām vai ar brūtēm izklaidēties.
hmm
h
parlamentārie sekretāri ir tie kas rubī angļu valodu un tiek sūtīti visur tur kur negrib braukt ministrs vai valsts sekretāri :)
lno
l
Tātad pietiek ar valsts sekretāriem. JL piekrišana padomju locekļiem noteikt atalgojumu līdz 3000 Ls ir gļēva rīcība. Max 300 Ls.
Soņa Seņai
S
Nejaucam, bet kā redzi visur bardaks. Valsts sekretāri, parlamentārie sekretāri, minnistrīši visi tik ar politisko pārtiju maizes kartiņām- bez poņas ko darīt un kā darīt.
Piebildei
P
Bicītis ir it kā valsts sekretārs, bet bez finansista pieredzes un zināšanām. Būdams TM divus gadus VK nevarēja nodot TM gada pārskatu. Cik ilgi tādi spečuki ministrijas vadīs? TM patreiz arī vada viens vunderkinds bez juridiskās izglītības.
Seņa
S
Nejaukt ar valsts sekretāriem!
nejauciet
n
Parlamnt. sekretars nav tas pats kas valsts sekretars. parl. sekretari visbiezak tiesam tikai sanem algu (turklat ne mazu), bet reals darbs aiznem 1-1,5 dienu nedelaa labakaja gadijuma.
Piebilde
P
Bičevskis ir valsts sekretārs. Tas ir tāds faktiskais ministrijas menedžeris katrā ministrijā. Tie ministri ir kaut kādi ministri,et iestādes vadītājs ir valsts sekretārs. parlamentārais sekretārs ir tas, kas staigā no ministrijas uz parlamentu un atpakaļ.
He he... Arturam
H
Nenodrošina un nekad nav nodrošinājuši. Tur katrai pārtijai politmeičas un politpuiķuki vazājas, tāpēc JL vajadzēja likumu labot nevis muļķi dzīt! Un tā esot visuvarenā Premjera partija... Kauns.
Tam INO
T
Bicītis ir taukpurnu aģentiņš FM. Vai tavs einītis šo finspečuku atstās?
arturs
a
Mulki, Tas ir likuma noteikt, parlamentārais sekretārs nodrošina saikni starp ministriju un parlamentu.
Tam JL eksam
T
Lai tak liek profesionāļus. Vai JL ir tikai mašas un vaņas kadru rezervē?
Es skaists, citi nesmuki!
E
Nu redziet cik es esmu skaists! Fui cik tie citi nesmuki!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas