Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

JL nepiekrīt divu partiju līgumam, jo tas pazemotu koalīcijas partnerus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
resnītis
r
Kā gan sarainis varēja gribēt, lai Dombrauskis slēdz šo shēmotāju sastādītu līgumu uz diviem gadiem, ja vēlēšanas būs pēc sešiem mēnešiem! Galīgi stulbi tie shēmotāji, pat nezin paši ko raksta tajos līgumos!
karro
k
TP kaunu ir aprijis līdz ar Latvijas vērtīgāko īpašumu!
Karamba
K
Nākamis tp solis- uzmest lūpu un pārcelties opozīcijā..,kas arī ir patiesais nolūks. No JL tad pareizāk būtu šo sabotāžu izmantot un izmērēt tp pa sienu, iesniedzot savu demisiju.. Valdis atkal aicina Dombrovski, un tautai skaidrs, ka tp čakarē jau tā smago situāciju ar bērnišķīgiem uznācieniem. Finālā tp rudenī saņem 2.1% :) Protams, ja visādi ēķu tv neizskalo smadzenes pēc pilnas programmas.
hi-ha
h
Kur Tautas glābēji bija Kalvīša laikā? Kāpēc savējo neapstādināja? Kāpēc nedeva padomu? ar tik mazu vēlētāju atbalstu grib diktēt? Vai paši to nesaprot? Izgāzās un tagad malā! Mums pārāk dārgi izmaksā TP kļūdas! grib uz haļavu ātri atgūt reputāciju?
humors
h
Ārgaļa skatiens ir smieklīgs, kā smieklīga it TP cenšanās izlikties par valsts glābējiem.
1-2% balsis
1
Loģisks un korekts atteikums uz muļķībām.
Lelle
L
"autas partijai svarīgāk par valsts tēlu, kuram varētu kaitēt politiskā nestabilitāte, šķiet, ir nezaudēt savas partijas pašcieņu un «nenorīt to krupi»" Viņi sen jau ir zaudējuši ne tikai pašcienu tautas un ārzemnieku acīs, viņi ir nolaidušies līdz naturālu lopu līmenim, kuriem nekas nav svēts...
KLM
K
Mums nav vajadzīgi HITLERISKIE līgumi ! .......................................................... .................. Vai tad Hitlera rezidence Alpos arī saucās Mākoņi?
Latvija NOLĀDĒTA!
L
KAM TAS VAJADZĪGS? Mums tieksme NAKTSLAIKĀ PAT LIKUMUS MAINĪT! Un to TP iemācīja.
DIEVA SODS
D
KĀDS TUR VĒL LĪGUMS, līgums jau ir ar ES !! Mums nav vajadzīgi HITLERISKI līgumi!!
Sniper'sEye
S
O, My God! Kurš vainīgs, ja tabakas akcīzes parauta tik augstu, ka kontrabandisti ar somām saved tik daudz cigarešu, ka spēka struktūras tos tabakas ķengurus nekad neizķers?! Kurš tad izdomāja dienesta auto nodokli tik tizlā veidā, lai to nebūtu iespējams iekasēt, toties SVF misijai turpina pūderēt smadzenes, cik vareni kārtojam ekonomiku?!
es
e
Senajam Nu iepazīstieties pats ar šo plānu un pasakiet pāris punktus,kuri Jums sķiet tik vērtīgi .Pievēršiet uzmanību attīstības tendenču vizualizācijai un secinājumiem pie katra piedāvājuma.
Zelma Birzniece.
Z
Dagai -diemžēl TP deputāti ir Saeimā pārāk daudz un mans bijušais novadnieks Vents Krauklis ir atcerējies zaļo jaunību ,bet gribu viņām atgadināt,ka pāŗāk liela rosība,kādreiz var būt pat kaitīga
bimbam
b
Ta tik tiesam ir! Vajag tik aizbraukt uz laukiem un parunat ar cilvekiem. Tie vel joprojam nav sapratusi, kas ir kas un butu gatavi atkal kapt uz ta pasa grabekla tikai tadel, lai islaicigi varetu iegut kadu labumu, bet pec tam atkal varetu brasa koriti brekt, cik viss ir slikti. Cilveki, ir pagajusi 20 gadi, kops varam piedalities velesanas! Vel neko neesam sapratusi!?
Pastnieks
P
Kadel ar zagliem ir japaraksta vienoshanas? Lai TP maksa par valsts izzagshanu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas