Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

JL rezolūcija: Dombrovskim jāturpina vadīt valdību pēc vēlēšanām; vēlas iesaistīt "Vienotībā" TB/LNNK

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vetārsts Vildriņš
V
Govju ālavība ir ka gada laikā neiegūst teļu un krīt izslaukums.Ekonomiskā ālavība,ka visa darbošanās aiziet nesamērīgam patēriņam,eksports mazs,imports liels.Darbošanās nav ilgstspējīga,plīst,rodas milzīgs bezdarbs,nav aizsardzības uzkrājumu un to uztaisīja mani kolēģi no Tautas partijas un arī vēl uzmeta,upurēja arī mani.
Apsītis
A
Padomijas gados kolhozu un sovhozu vadība ļoti aktīvi apkaroja govju ālavību,tagad Dombrovskis,Repše ,Kampars un citi Valsts Ministru Kabineta locekļi/Ministri jau ar jūtamiem panākumiem apkaro TP,LPP/LC valdību ilgstoši radīto ālavo ekonomiku un tam sekojošo bezdarbu.Lai veicas arī turpmāk.
Apsītis
A
Latvijā Valsts valodu glābt,attīstīt un nostiprināt var tikai Izglītības ministrija un tās skolu sistēma,nevis visu Latvijai vai TB/LNNK,apsveicu,ka visi apvienojas ap Vienotību un kardināļi maina Valsti un pārvaldi.Galvenais,kas izmainīsies,ka valsts strādās Tev.Pilnīgi citi uzstādījumi ir Ašdivi,kur valsts strādās Šļesera un Šķēles labā,protams,kaut kas atbirs vai nokritīs no vezuma arī Tautai.
krauze
k
Tas ir labi, ka JL ir attapusies, un uzaicinās arī Tēvzemiešus. Tēvzeme vienmēr ir konsekventi aizstāvējusi Latvijas Republikas juridisko pēctecību, vienīgie Saeimā iestājas par latviešu valodu, vienīgie, kas bija stingri pret jaunu latviski nerunājošu migrantu iepludināšanu valstī (uz ko ik ļoti cer Sleseri un šķēles) . Ja Vienotībā nebūs vietas patriotiskajiem spēkiem, es par tādu sarakstu nebalsošu.
Fakts
F
Izskatās, ka JL ir tādi pat blēži kā TP.
Lelle
L
Nekas te nestrādā!!! Tiek tautai bāzts batons ausī....Viss joprojām grimst kā grimis. Cilvēki bariem mūk projām no valsts...
Lelle
L
Ja Vienotībā tiks iesūkti vecie TB čekisti un valsts izlaupītāji, kas visu laiku kopā ar AS kvadrātā laupīja, es stājos ārā no tā kroplā veidojuma, manu un manu draugu, radu balsis šiem neredzēt.
Dunduks
D
Par kuru 13.janvāri iet runa? 2009.gada, kad Vecrīgu pademolēja? Man domāt, ka toreiz Vienotība toreiz vēl pat projektā nebija. (Neesmu vēsturnieks un precīzus datumus nezinu, bet tā intuīcija saka, ka viņi pavisam nesen izveidojās).
Dunduks
D
Diemžēl atgūšanās no AŠ2 domubiedru piestrādātā ir bijusi sāpīga un prasījusi 2 gadus. Bet jā patiesi, 2010.gada 1.ceturksnī Latvijas ekonomikai bija pirmie pozitīvie izaugsmes dati. Tas nenozīmē, ka vidējais valsts iedzīvotājs no dienas Nr.1 sāks dzīvot kā 2006.gadā, bet ir reāls pamats domāt, ka ja pašreizējai valdībai opozīcijas populisti nemaisīs strādāt un ja vēlēšanās iedzīvotāji nepiestrādās muļķības, šā gada ziemassvētki varētu būt patiesi gaiši un pat ar vieglu eiforijas piedevu. Bet var jau protams nobalsot par SC un tad ziemassvetku varētu nebūt nemaz, vai latviešiem nāktos tos "svinēt" janvārī pēc krievu modes. Šoreiz nudien viss ir tavās paša rokās.
cony
c
Labākais premjers visā Latvijas vēsturē ir Dombrovskis un premjērs,kas pārnēma valsti gandrīz ar tukšu kasi un neauglīgu ekonomiku un jau š.g. 1.ceturksnī panāca,ka ekonomikas rādītāju grafiku līnijas sāka iet pozetīvi augšup.Tas ir cerīgi mums visiem.Valsts sāk strādāt priekš tevis un manis.
ivs
i
Nebalsojiet ne par vienu no varas partjā bijušiem.
Japp
J
Kāda izvešana, no kurienes? Vai mazo un vidējo uzņēmumu maksātnespējas strauja palielināšanās? Vai bezdarba augums? Palielinātie un no jauna izdomātie nodokļi? Vai pensionāru un bērnu apgraizīšana? Nodevīgā vienošanās ar SVF? Dzīvošana uz kredīta ar domu, ka varēs pārkreditēties? Ārējā parāda pieaugums ar katru dienu? To Jūs saucat par izvešanu no bankrota? Es to nosauktu par pārdošanu. Vai tad vienotība nebija, kas bļāva 13.janvārī, ka nevajag uzkrāt budžetā pārpalikumu, bet strauji jāpalielina algas un pensijas, kā rezultātā budžets palika tukš. Ko Jūs populisti un liekuļi runājat. Ļoti ceru, ka liela daļa atmodīsies tiešām un norakstīs Jūs uz visiem laikiem.
.
.
vai tu patiesi esi tik stulbs, ka nespēj atšķirt cēloņus no sekām?
.
.
vai tu patiesi esi tik naivs, ka domā, ka urbanovičs ķers zagļus un tūlīt tūlīt rīkosies, lai saistībā ar neo publicētajiem datiem uzvarētu taisnība???? ja tā, pasaki man, kāpēc sc neatgūst 27 pazudušos miljonus dienvidu tilta būvniecībā? visi vainīgie ir zināmi, tā kā uz priekšu! ar sarkanu karogu rokā! bet kā redzi nevienu neķer, tikai tilta būvniecību aptur. tā kā balso vien par urbanoviču, un viņs noteikti nopirks jaunu uzvalku ar lielākām kabatām, lai tajās vairāk sazagtā var sabāzt.
Inga
I
Rīgas dome pašlaik ir SC uzvaras Saeimā prototips. Pavēro kas notiek ar latviešu izcelsmes Rīgas iedzīvotāju interesēm un izdari secinājumus par to, kas notiks ar latviešu un valsts (brīvas un eiropeiskas Latvijas) interesēm ar Urbanoviču par premjeru. Padomju terorā esot cietušas visas latviešu ģimenes un katra esot pazaudējusi kādu no piederīgajiem. Kur tie visi latvieši ir palikuši, ka taisās balsot par to, lai viņus un viņu bērnus atkal apspiež un izsūta?! Vai tiešām atmiņa ir tik īsa?! Ar trekno gadu labumiem apēsta vai?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas