Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

JL uztraucas par Rīgas domes koalīcijas vēlmi atbildīgā amatā iecelt tam nepiemērotu cilvēku

Rīgas domes koalīcija par domes Administratīvās komisijas vadītāja vietnieku grib iecelt Uldi Vanagu (LSDSP), kurš līdz šim ir strādājis par vēstures skolotāju, policijas inspektoru, šoferi Īrijā un Valsts probācijas dienesta vecāko referentu, vēsta Jaunā laika paziņojums presei.

U.Vanags 2006.gada janvāra LSDSP izdevumā Sociāldemokrāts par Latvijas valsti un darbu tajā ir teicis: «Šeit, Latvijā, nav vērts valsts labā jebko darīt. Tā no savas puses nepilda neko no tām funkcijām, kas tai būtu jānodrošina.» Tāds viedokli viņam radies pēc aiziešanas no darba policijā, strādāšanas privātstruktūrās un Īrijā.

Kā jau iepriekš ziņots, tagadējais domes Administratīvās komisijas priekšsēdētāja vietnieks Kārlis Bružuks (JL) ir vērsies pie domes vadības ar sūdzību par komisijas priekšsēdētāju J.Liniņu (TP), jo pēc pārmaiņām domes valdošajā koalīcijā pret K.Bružuku  tiekot izdarīts morāls spiediens, lai viņš pamestu šo amatu. K.Bružuks iesniegumā arī pauž viedokli, ka J.Liniņš neesot kompetents savu pienākumu pildīšanā. "Liniņš nespēj organizēt komisijas darbu atbilstoši nolikumam un normatīvajiem aktiem, regulāri kavē darbu sakarā ar nespēju apvienot darba vietas, nespējot nodrošināt tiesvedību komisijas priekšsēdētāja prombūtnes laikā, nav kompetents juridisko jautājumu risināšanā, kas ir neatņemama komisijas darba sastāvdaļa," uzskata K.Bružuks.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas