Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Jūlijā bijušais Jūrmalas mērs Hlevickis varēs pretendēt uz pirmstermiņa atbrīvošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Piekrītu
P
Ja JH varbūt bija jāsēž, tad tie bija neskaitāmie zemes nomas līgumi, kas tika slēgti ar ietekmīgu vīru kabatas firmām, bet ne jau par šo safabricējumu.
Paraugprāva
P
Iebāzt inteliģentu cilvēku ar ārsta diplomu aiz restēm - tas bija stulbums. Vēl jo vairāk tādēļ, ka apsūdzība attiecībā uz viņu balstījās uz pieņēmumiem.
Un
U
Un sākas viss no gala...
Prātnieks
P
kā tad Šlesers no visa izsprūk nesodīts?
Kaimiņš
K
Būtu Tu labāk nodarbojies ar savu arhitektūras projektēšanu.
Lelle
L
Tie kretīni, kas izzaga valsti, ir jābāž cietumos, bet tie, kas palīdzēja šiem kretīniem izzagt to valsti, publiski jāpakar... Bez pakalpiņiem un dir$laižām nekas tāds nebūtu noticis!
Gvido Harijs Volbrugs
G
Piecās dienās Ančāns "ne no kā" (uzprasījās, kas viņam par balsi būs) un "uztirgojās" līdz 20000 eiro un mēra 1. vietnieka amatam.....pie tam 4 dienas kopā ar KNAB nelikumīgi (nesankcionēti) pielietojot uzkarināmu rāciju ierakstīja sarunas (KNAB tikai 20 stundas pirms mēra vēlēšanam oficiāli ierosināja lietu). Tiesā daudzi ieraksti (kā valsts noslēpums) netika atskaņoti ....žēl, lieta iespējams, būtu citādi pavērsusies .... TIKAI LATVIJĀ KUKUĻA IZSPIEDĒJS ir nacionālais varonis.... ES 4 GADUS BIJU JŪRMALĀ DEPUTĀTS (no tolaik LNNK saraksta) un ne tikai neņēmu kukuļus, BET NEESMU PRASĪJIS UN SAŅĒMIS KAUT VIENU LATU PAR VISU SAVU KALPOŠANU DEPUTĀTU KOMISIJĀS, SĒDĒS.... (tai skaitā 4,5 mēnešus pārņēmu un burtiski arī gulēju Jūrmalas VDK nodaļā) ....kā Latvijas patriots nekad neprasīju samaksu. Joprojām, jau 25 gadus dzīvoju Jūrmalā, vienistabas dzīvoklī ....neesmu neko shēmojis, zadzis, vai kaut ko nelikumīgi piesavinājies.... _________________________________________ _________________________________
jurmalnieks
j
paldies dievam, varbūt hlevickis varēs atgriezties mēra krēslā?
Lelle
L
"Jūlijā bijušais Jūrmalas mērs Hlevickis varēs pretendēt uz pirmstermiņa atbrīvošanu" un oktobrī kļūt par Saeimas deputātu... Muļķu zemes likumi un tikumi.
Sub Zero
S
Atbrivot Hlevicki pirms termina nebuutu taisniigi-sods ir jaizcies,manupraat par Hlevicka nodariijumu sods ir paraak miiksts.Par taadu kriminaalparkaapumu vajadzeeja piemeerot muza ieslodziijumu par biedu citiem.
Vientulais vilks
V
Visiem zinasanai,man am sunim maija piekars //stop// signalu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas