Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Jurģis Liepnieks: Ja es būtu Godmaņa padomnieks...

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu-nu
n
Pašlaik jau vais neapzog. Nulle viņš ir, pajoliņš, un par daudz goda tik ilgi viņu apspriest.
lapītāja
l
Nu gan atraduši te baigo gudrīti.Par nodokļu sistēmas maiņu uz progresīvo savā programmā runaāa jau sociķi pirms dažām Saeimām, tad gan neviens to neatbalstīja un premjera padomnieks un biroja vadītājs Liepnieks ne tik.Par nodokļu iekasēšanas uzlabošanu kā otro galveno punktu savā programā lika JL, par nodokļu reformu programmu taisīja Roberts Zīle. utt.ut.jpr. bet jūs te atkal slavējat Liepnieku, kā tādu guru, kurš atklājis ko viedu. Viņš kā jau slīpēts PRists tikai atgremo svešas idejas, pasniedzot tās kā savas un jūs jau čurājat aiz sajūsmas.Ziepēs viņu, lai vispirms atsēž savu laiku par digitālgeitu.Viņš jūs apzog, bet jūs vēl viņu slavējat.Sviests ar tiem latviešiem.Vienmēr gatavi bučot kunga roku, kas nopērusi.
d'Andris
d
Uzcels vai neuzcels bibliotēku - tas neko nemainīs. Dzenās vai nedzenās ierēdņus - kas to darīs? Tie paši ierēdņi? Atļaujiet pasmaidīt. Katrs, kas kaut dažas primitīvas vadības grāmatiņas lasījis, zinās, ka no bedres nevar izrāpties, apspriežot, kurš vainīgs faktā, ka bedre ir izrakta vai tautu bedrē ievilināta - korumpētā un stulbā valdība, negausīgie spekulanti un baņķieri, neapdomīgie kredītņēmēji, ASV vai ES. Ir jāpieņem lēmums, ka no bedres ir jāizrāpjas! Es šeit liktu uzsvaru uz daudzskaitli - no bedres ārā ir jārāpjas visiem, nevis tikai valdībai. BET vai tad valdībai nekas nav jādara? Ir gan jādara! PUNKTS VIENS - jāvienkāršo nodokļu sistēma, padarot to vienkāršu uzņēmējiem un kontrolējošajām institūcijām. PUNKTS DIVI - kad deg māja, bērnus glābj, nevis skaita, vai pēc ugunsgrēka varēs atļauties tos barot. Ir jānodrošina Latvijas tautas izdzīvošanas prioritātes - dzimstība, veselības aprūpe un izglītība! Par 105%. Ja paliks pāri, varēs integrēt un elektroniski parakstīt. PS Normāla veselības aprūpe un mazbērnu skolas brīvpusdienas un bezmaksas grāmatas ietaupīs lielu daļu pensionāru budžeta. Hm, vai pensionāri balsos par tādu politiku?! PPS Par Liepnieku. Sakarīgs vīrs :)
Pičuks
P
bez iedotajiem 5 latiem un 600m^2 zemes, ir vajadzīgi: lauki, kūts, lopi, lopu barība, kopēji, traktors, piekabe, dīzeļdegviela Pirms saukt citus par demagogiem vai pedagogiem vajag vispirms padomāt, bet kam jau nav dota, tam nav!
Pareizi!
P
Piekrītu Liepniekam-nodokļu sistēmu jāmaina!
Guru
G
visi citi nav gana drosmīgi - tik Jurģits mums tāds padevies ņiprs. šim palīdzu, tam palīdzu , ka tik lati ķešā grab !
Svins
S
Krištopānam bija taisnība. :)
Parastais
P
šitādi pusdemagoģiski stātiņi liecina par Tavu nespēju domāt analītiski, jo, lai atvestu no laukiem kūtsmēslus, bez iedotajiem 5 latiem un 600m^2 zemes, ir vajadzīgi: lauki, kūts, lopi, lopu barība, kopēji, traktors, piekabe, dīzeļdegviela utt. Šādi bijušie čekisti, kompartijas, komjaunatnes darboņi klāsta savu varen ģeniālo biznesa uzsākšanu (Lembergs kā uzskatāmākais piem.) - it kā viss tik vienkārši, taču patiesībā tiek noklusētas 2 visbūtiskākās lietas - vajadzīgo sakaru un finansējuma nodrošinājums, kas citiem netika dots.
Alise
A
Piekriitu tik daudz deputātu nav vajadzīgs,reāli nost 50Procenti un jau tā mūsu valsts ir bez naudas uzturēt šos kungus,mūsu bērni vēl būs parādos-taupīsim!!!!
Inta
I
Kāpēc Latvijā netiek samazināts PVN pārtikas produktiem?
Guntis
G
Vai tiešām Mongolija vai Rumānija Latvijai ir tas labākais piemērs,ka valdiba tā turas pie regre- sīvā ienākuma nodokļa? Vai ar PVN paaugstināšanu pārtikas produktiem un četrkārtīgu mak- sas palielināšanu par vizīti pie ģimenes ārsta vien pietiks,lai novērstu krīzi veselības aprūpē un lauksaimniecībā?
I.Smilga
I
Jurģim Liepniekam taisnība! Plakano nodokļu vietā Latvijā jāievieš sevi visā pasaulē pierādījusī progresīvā nodokļu sistēma!
Taisnība
T
Tomēr vai kopā ar Liepnieku gribam apņirgt Latvijas himnu, pardon, es tajā nepiedalos.
Antipanorāmisc
A
Ļoti laba intervija, Jurģi, malacis, bet ar aizbraucējiem mazliet spekulē; Ierēdņus vajag steidzīgi pakratīt - nu piemēram Nodarbinātības aģentūra: filiāle pilsētās un rajonos un reģionālās un vēl un vēl un jau sākuši nodarboties ar apmācību, ko piemēram nedara Anglijas darba centros... Papīru kalni un sociālisms turpinās...
Līdzjūtība
L
Andrejam Krastiņam. Tas bija nopietns vecis, Latvijas patriots bez šķēles un lemberga onkuļu atbalsta. Visu cieņu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas