Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Jūrmalā piecu automašīnu sadursmē bojāgājušais, iesaistīts arī kādas vēstniecības auto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Un
U
kas tas ir pēdējā laikā par ietriekšanos pakaļās pie luksoforiem? Šodien pēcpusdienā pie Brīvdabas muzeja atkal kaut kāds kravinieks pirms liksofora bija ietriecies mazā mašinītē. Mazās mašinītes šoferi vai pasažierus vairs neredzēja, kad bija atbraucis ātrais.
fakts
f
Vainīgais bija taksītis Mercedes-Benz Vito no SMILE TAXI. Ietriecies (tur ir 50 km zona) bez bremzēšanas pilnā gaitā pie luksofora stāvošās mašīnās - man jautājumu par šo nav.
krā
k
tekstā jābūt - 6 km attālumā no Lv robežas.
krā
k
laikam tulkots ar Google... :-) Bet, jēga tāda, ka šie cilvēki atradās 6 km attālumā un sākās negaiss. Viņi taisījās braukt projām, bet tad meitenei trāpīja zibens. Tuvinieki mēģināja sazvanīt Latvijas mediķus, t.i. ātro palīdzību, bet tie atteicās braukt. Pēc tam tuvinieki sazinājās ar Palangas policijas komisariātu, kuri savukārt, sazinājās ar LV mediķiem par palīdzības sniegšanu, kuri tad jau apsolīja aizbraukt un sniegt palīdzību. Tikmēr cietušie negaidīja un paši aizveda cietušo uz Palangas slimnīcu. Cik noprotu no lietuviski publicētā teksta, morāle ir tāda, ka lai arī cietušajai tuvāk bija LV, tomēr mūsu mediķi palīdzību sniegt atteicās...
fg
f
Redzēju - MB bija Smile Taxi = kretīns un mēsls.
latviete
l
Vai Jūs paši saprotat sava teksta saturu? Kaut kāds nesakarīgs vārdu savārstījums.
prikols
p
Neteiktu viss, ka varēja brīvi izbraukt no Jūrmalas. Vismaz no rīta ap 7:40 pie luksafora bija jātaisa rāvējslēdzējs, jo tikai pa vienu joslu bija iespējams apbraukt avārijas vietu. Varbūt vēlāk, kad ātrie aizbrauca, tad atbrīvojās abas joslas, bet to es jau nezinu. Bet jā, kaut kā tā maniere appētīt avārijas ir šausmīga :s, bet tur var psiholoģiski ilgi un dikti filosofēt par tēmu "kāpēc".
Žēl!
Ž
Bojā gājušam kungam sanāk bija ap 80 gadu.. Žēl, ka dažu dulburu dēļ ir jāatstāj šī dzīvīte..:(
upsis
u
Kāpēc kādas vēstniecības? Krievijas, tas tak labi zināms. Kas tur būtu slēpjams? Tāpat kā masu infolīdzekļi slēpj to firmu nosaukumus, kurus pieķēra apzogot bērnu ēdināšanu dziesmusvētkos?
Latvijas mediķi
L
23 gadus veca meitene ar ģimeni aizvakar iškylavo Latvija Nidas ciems, kas ir apmēram 6 kilometru attālumā no robežas, uz pludmali. Apmēram 22:30 stundas, pēc spēcīga lietus un flash, uzņēmums gatavojas atstāt pludmali. Viņi savākta mantas un devās uz automašīnu. Tad viņa cieta zibens novadīšanu. Tuvie steidzās zvanīt ātrajai palīdzībai medicīnas Latvija. Tomēr, kā minēts, viņi atteicās iet. Tad radi piezvanīja vispārēju palīdzību, zvanot 112. Zvans bija virza uz policijas komisariāta Palangā. Komandējumā, kad viņš dzirdējis par katastrofu sazināties ar Latvijas amatpersonām, viņi sauc par vietējiem ātrās atrašanās vietu. Tomēr nav gaidījis kaut ko tuvu meitene ielādes BMW un atstāja slimnīcā Palangā. Atbilst tiem ir nosūtīti Palangā ambulance. Par notikums tiem ir paziņots policijai.
agga
a
Tie taksometri traucas kā negudri. Man viens nesen iesēdās astē, kad braucu no lidostas pāri tiltam uz Imantu. Iesēdās kādus 30cm (!!!) aiz manis, es braucu 58km/h, jo tur ir ātruma ierobežojums. Tad ieraudzīju, ka uz tilta ir izmesti kaut kādi palieli gumijas gabali, un piebremzēju,. Taksis ārdījās kā traks, ka es šitā atļaujos piebremzēt, pēc tam pats ieraudzīa, ka bremzēju pa tēmu. Gribēju pateikt, ka taksisti iedomājas, ka ir ceļa karaļi.
Latvijos medikai
L
23 metų mergina su artimaisiais užvakar iškylavo Latvijoje, Nidos gyvenvietės, kuri yra apie 6 kilometrus nuo sienos, paplūdimyje. Apie 22.30 valandą, pradėjus stipriai lyti ir žaibuoti, kompanija ruošėsi palikti paplūdimį. Jie susirinko daiktus ir ėjo automobilio link. Tada mergina patyrė žaibo iškrovą. Artimieji puolė skambinti Latvijos greitosios pagalbos medikams. Tačiau, kaip teigiama, šie važiuoti atsisakė. Tuomet artimieji skambino bendruoju pagalbos telefonu 112. Skambutis buvo nukreiptas į Palangos policijos komisariatą. Budėtojas išgirdęs apie nelaimę susisiekė su Latvijos pareigūnais, o šie iškvietė vietos greitąją pagalbą į nurodytą vietą. Tačiau artimieji nieko nelaukę įkėlė merginą į automobilį BMW ir išvežė į Palangos ligoninę. Pasitikti jų buvo išsiųstas Palangos greitosios pagalbos automobilis. Apie įvykį jiems pranešė policija.
Mariss
M
Pilnigi piekritu. Izbraut vareeja briivi, bet visiem atveertaam muteem jaaluur.
Buss
B
Avārija ir virzienā uz Jūŗmalu. Sastrēgums tāpēc, ka katrs līdz avārijas vietai tikušais uzskata par svētu pienākumu kārtīgi nopētīt avāriju.
e.
e
"Der'tu kādu brīdsinājuma zīmi kādu gabalu pirms tā krustojuma uzlikt ... priek;š tiem, kam pierītes šaurākas..." --- Tie, kam pierītes šaurākas, uz zīmēm vispār neskatās. Un taksisti nu galīgi nav tā suga, kas pievērš uzmanību zīmēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas