Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Jūrmalas mērs: Jāizbeidz tās Monteki – Kapuleti klanu kaislības

Jaunais Jūrmalas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis (LPP/LC) ir pārliecināts, ka nostrādās savā amatā līdz sasaukuma beigām, un grib pilsētā izbeigt varas «dramatiskās Monteki – Kapuleti klanu kaislības», ar to laikam domājot nemitīgās pilsētas galvas nomaiņas.

Intervijā avīzei Neatkarīgā viņš ir nesaudzīgs pret savu priekšgājēju Romualdu Ražuku (PS), toties daudz pielaidīgāks pret tādiem Jūrmalas deputātiem kā Raimonds Munkevics (Jūrmala – mūsu mājas) un Māris Dzenītis.

G.Truksnis intervijā avīzei deklarē, ka savā darbā vadīsies no pozitīvā un mēģinās darbā iesaistīt arī opozīcijas deputātus. «Jāatbalsta viss, kas pilsētai dod labumu, turklāt neatkarīgi no tā, vai priekšlikumu sniedz pozīcijas vai opozīcijas deputāts,» saka jaunas mērs.

Kritizējot R.Ražuku, G.Truksnis teic, ka nevar kaut ko mēģināt izveidot tikai ar vienu mērķi: sagraut ieptriekšējo. Kā strādāt tālāk – tāda plāna, pēc G.Trukšņa domām, R.Ražukam neesot bijis.

Viņaprāt, R.Ražuku iegāzusi arī vēlme uz pašvaldību pārlikt valstisko politmodfeli - «uz pašvaldību nebija iespējams mehāniski pārlikt Vienotības, tas ir, triju partiju modeli». Un vēl – viņš manījis, ka R.Ražuks esot augstprātīgs, kas līdzinājies politiskai šantāžai pret savas politiskās apvienības biedriem – sak’, «nekur neliksies, tev būs jābalso tā, kā partija lika, un tavs personiskais viedoklis te nevienu neinteresē». Šis teiktais, šķiet, attiecas uz Vienotības sastāvā esošās partijas Sabiedrība citai politikai pārstāvi domē Dzintru Homku, kura atbalstīja R.Ražuka gāšanu un tāpēc tika izslēgta no partijas.

Daudz pielaidīgāks G.Truksnis intervijā ir pret savu vietnieku M.Dzenīti, un intervijā uz jautājumu, kāpēc viņam vajadzīgs vietnieks, kura darbību pārbauda VID aizdomās par darbībām saistībā ar skandalozo projektu Kāpa, G.Truksnis teic: «Pret jebko var ierosināt kriminālprocesu, tas neko daudz nemaksā. Dzenīša kungam ir ļoti liela enerģija un vēlme darboties, spēja un kāre ņemties visos virzienos, ģenerēt idejas.»

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas