Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Jurševska: 8 latu bērnu pabalstu varētu aizstāt ar nodokļa atlaidēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vika
v
Kur vina niema 73Ls.Uz algas lapinas.par apgadajomo bernu ir 70Ls.Lai iebaz sev pakala tas 8Ls.jo vinus pat bernam pusdiens skola menesim nesanak.mums ari ir trucigu statusa gimene.Saniem edamo no pagasta,drebes,un pabalstu .Uz pieauguso 45Ls un uz katru bernu 35Ls.Vel viniem500 kilovat gada atmaksa,bernam pusdiens skola ari .Jautajums kada velna pec viniem jastrada,vai meginat meklet darbu,jo vini savu 200Ls saniem.galvenais ka bomburinam sanak labu laiku.Un tadiem vajag,bet normaliem vecakiem ne.Lidz riebumam tada atteksme no valdibas puses.
ce
c
konceptuāls lēmums :) viņa ir muļķīte vai tikai konceptuāli tizla ar galvu?
...
.
beidzamas leatas biletes Ryanair
no bagātām zemēm
n
Mēs pagājušo gad esam atteikušies no Bērna pabalsta Latvijā, lai viss droši kārtotos. Un ši gada Februāra vidū saņēmu no Child Benefit ofisa apstiprinājumu, ka Mums, pēc nopietnas pārbaudes ir piešķirts un sāksim saņemt Bērnu pabalstu! Super! Latvijā bija - 8 Ls, šeit būs, jau ir - 60 Ls. Bet, bet sieva ar bērnu dzīvo vēl Latvijā, es šeit! Un tas ir iespējams, jo dzīvojam un es legāli strādāju eiropas savienībā! Kautvai nedaudz, bet tomēr patīkami!
Mg
M
Ideja ir pareiza, par summām vienmēr var diskutēt. Vai nu grūti pielikt vēl 3 latus pie minimuma, lai būtu tie paši 8 lati? Bez tam, tā krietni samazinās administratīvās izmaksas. Uzreiz varēs labklājības ministrijas budžetu samazināt :) Vēl vajadzētu ieviest normu, ka atlaidi piešķir par visiem bērniem līdz 18 (vai 19 vai 20) gadiem, nevis dala vai bērns mācās vai nemācās un kur mācās. Ja reiz valsts nespēj pati noskaidrot vai bērns mācās vai nemācās, tad dzenāt vecākus pēc izziņām ir tīrais birokrātisms.
vienotibas cūka
v
Viens zaļš gurķis Latvijas bankā gada laikā saņemis 160 tūskstošu latu atalgojumu - tas ir piz-gec pilnībā!!! Pie tādiem valsts izzagšanas tempiem valsti līdzekļi beigsies loti ātri... 45 tūkstoši!!! latu pūriņa nauda - te pat puņķudrāna nobāl ar saviem 15 tūkstošiem... Varbūt varētu nopublicēt šī krāna dzīves vietu un izziņot kā trukumcietēju patversmi, kur visus sagaida silta zupa un naktsmājas?
ezis
e
Šitā vista par ministri varētu apgūt etiķeti par pieļaujamo pieklājīgo svārku garumu un tad klukstēt...
Sieviete
S
Bezdarbnieki un mazo algu saņēmēji būs zaudētāji,jo neiegūs neko,pat tos 8 latus pārtikai. Nodrošiniet tautu ar darbu un cilvēka cienīgu algu,tad un ieviesiet neapliekamos bērnu izdevumus,bet krīzes un bezdarba laikā,neatņemiet naudu bērniem,kas tāpat dzīvo pusbadā.
Anna
A
Ko saņems bezdarbnieks,pigu un viss.Pašvaldības pabalstus noraksta komunālo pakalpojumu segšanai.Bezdarbnieku ir daudz un taupīt uz viņu maizrs naudu ir amorāli.
kārlis
k
ar sūdainu mietu šito stervu ārā no Latvijas! Kā nav kauna bērniem atņemt to pašu minimumu, par kuru jau tā neko nevar nopirkt!
Andris
A
Pašvaldības nesaņems IIN un vēl būs spiestas maksāt pabalstus. Eleganti sociālajam budžetam (pensionāriem), bet tas neies cauri! Un ministrijā to zina, bet imitē darbību...
nasca
n
Ko māmiņa ar tādu valodu spēj iemācīt saviem bērniem?
to DD1
t
HŪTEM tak jāiet uz parrunām būs ar SVF .Lai galīgi neizskatītos pec valdības sabotāžas , jāizliekas ka arī šis kautko dara.
DD1
D
Loģisks risinājums. Beidzot ZZS ministre gatava konstruktīvai rīcībai.
daudzbērnu māmiņa
d
Daudzās gīmenēs tā ir vienīgā nauda ko ģimenes saņem, jo vairumam cilvēku vispār nav darba. Nu atņems to pašu nolādētie kropļi.Viņi nespēj iedomāties, ka mēs ar šo naudu dzīvojam. Lai iebāž viņi to neapliekamo minimumu savās pakaļās nolādētie.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas