Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Kā pārvarēt krīzi – šodien un nākotnē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
good
g
es labak nevaretu izskaidrot par jums, thank you....................................mazak uzdodiet kapec, kapec, kapec............tagad ir tas kas ir un izej no ta kas tev ir............bet attiecigas iestades dara savu darbu , likt blezus aiz restem.
pilskalns
p
Oi, nu aizbrauc Tikai prom no baltajiem un sāksi domāt savādāk. Bet labi, ka domā par savējiem ! Manuprāt šaurs, atkārtotu uzskatu pārvirknējums. Gaišumam no dzīves pamatjēgu atklāsmēm jānāk !
AE
A
Rakstīts tikai lai rakstītu. Lai kautko risināt, vispirms jātiek skaidrībā, kas Latvijā notiek un kāpēc tā notiek. Vispirms būtu noskaidrojams, kāpēc tāda atšķirība no pirmskara Latvijas. Kāpēc pirmajā pasaules karā totāli nopostītā Latvija ar izvestajām rūpnīcu iekārtām un brīvības cīņās satraisītie parādiem divdesmit gados bez jebkādas ārējas palīdzības sasniedza pasaules attīstīto valstu līmeni un parādus atmaksāja? Kāpēc Latvija pēc neatkarības atgūšanas ar visu ārējo palīdzību milzīgu ārējo parādu sataisījusi (ārējais brutto parāds pārsniedz 20 miljardi Ls.) , nav spējīga izdevumus ar ieņēmumiem sabalansēt un nonākusi visdziļākajā krīzē? Kamēr slimības diagnoze nav noskaidrota, grūti runāt par efektīvāko atveseļošanas stratēģiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas