Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Kabanovs uz Saeimu vairs netēmēs; strādās arodbiedrībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lieliska "ARODBIERĪBA"
L
Pat savā mājas lapā savu nosaukumu nav spējīga pareizi uzrakstīt, nu, tagad Kabanovs kļūs par direktoru, būs par vēl vienu latviešu valodas gramoteju tajā bieRībā vairāk...
Aizdomas
A
Vai tik šajā arodbiedrībā nav tāds bijušais policists Rihards Bunka, kurš tagad strādā Centrālcietumā operatīvās daļas priekšnieks? Tad jau jauka kompanija veidosies.
Dr.xy
D
Protams,SC / Vienotai Launuma Imperijai & GKR & Bela Russ ir nepieciesams papildinajums vinu pretvalstisko darbibu atbalstisanai organizacija,kura sevi deve par arodbiedribu. Arodbiedriba LABA savas pastavesanas laika nekad vel nav nodarbojusies ar savu tieso pienakumu pildisanas.Naudu sanem no Valsts budzeta nozagtas naudas,ar SC & Rigas Satiksmes starpniecibu.
Šāds biedra Kabanova paziņojums sat
Š
nav ne mazāko šaubu, ka tas ir Latvijas beigu sākums...Bez biedra Kabanova Latvija lemta bojā ejai....
Jā -
J
vairs nav ne mazāko cerību pievienoties kaimiņiem aiz Zilupes...Latvieši, lai pārdzīvotu šo nelaimi, izkariet sēru karogus - 9. maijā pie pieminekļa atbrīvotājiem!
  • 0
  • 0
Annemarija
A
Nu, varbūt tā arī labāk. Čalītim intelekts nepavelk, ko tad tur var darīt :) uz darbu nāk piedzēries, šņauc degunu valsst karogā - kā tāds centrāltirgus bomžara, kas tukšās kastes no saimniecēm savāc. Labāk būtu ielas slaucījis.
"."
&
Dārgā Diena, aizvāciet tak no virsraksta to nejēdzīgo kursivējumu! Un no citiem tekstiem līdzīgos gadījumos arī. Lieciet saviem redaktoriem un korektoriem beidzot atšķirt Latviešu literārās valodas vārdnīcu un pārliecināties, ka visi tie neskaitāmie vārdi, ko viņi piesmej ar kursivējumiem un pēdiņām, ir jau sen literārajā valodā pieņemtas nozīmes. Un tad lieciet viņiem atšķirt kādu gramatikas grāmatu un pārliecināties, ka šādos gadījumos vārdi NAV jākursivē un NAV jāliek pēdiņās.
:)
:
Kļūst skaidrs kam labi kalpo LABA>
Višinskis
V
Savā ziņā ir labi, ka šis atklātais krievu neonacists strādās Ušakova arodbiedrībā - vismaz dažiem cilvēkiem atvērsies acis.
Arturs M.
A
Pirdiens tas biedrs Kabanovs.
5. kolonai
5
nemaz nav arodbiedrības!
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas