Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Kaislības ap Dienu nonāk angļu presē, arī Roulenda foto

Laikraksts Diena pielikumā _Sestdiena _publicēts raksta par jauno avīzes _Diena _un _Dienas bizness _īpašnieku Džonatanu Roulendu. Pielikumā var aplūkot arī fotogrāfiju, taču tās ir liels retums, uzsvērts rakstā. Roulendu ģimenes fotogrāfijas ir neiespējami atrast internetā. Dž.Roulends ir vienīgais, kurš piekrīt intervijām, bet arī tad ar stingru noteikumu — nekādu fotogrāfiju.

Jautāts, vai gaidījis, ka viņa personība izraisīs tik lielu interesi Latvijā, bet pats darījums radīs skandālu, Dž.Roulends atbildēja, ka viņš lieliski apzinās — mediji vienmēr ir ļoti jūtīgs jautājums. Par Dienas bijušās vadības pašreizējo rīcību viņš runājis sev raksturīgajā vēsajā angļu mierā, secināts Sestdienā. "Es nezinu, kādi ir šo nesaskaņu sākotnējie cēloņi. Domāju, tagad svarīgākais ir tas, ka bizness pašlaik pieder mums un galu galā piederēs fondam. Tas uzņēmumam sniedz drošības un pārliecības sajūtu nākotnei. Tas taču ir labi, vai ne? Tāpēc es nesaprotu, kādēļ jābūt nesaskaņām, kādēļ cilvēki ir tik ārkārtīgi sarūgtināti. Neesmu detaļās informēts par visa notikušā fonu. Kā saprotu, kādā brīdī pavīdēja ideja, ka bijusī vadība pati varētu iegādāties uzņēmumu. Iespējams, tādēļ šie cilvēki ir sarūgtināti — jo uzņēmumu nopirka kāds cits. Bet tā jau mēdz notikt. Bieži!"

Dž.Roulendam nav sava profila MySpace, Twitter, Facebook vai kādā citā sociālajā tīklā, vēstīts rakstā. "Pārāk bīstami. Tur ir tik daudz cilvēku, tik daudz kontaktu," viņš uzskata. "Tas ir jauki, ja esi jaunāks un tādā veidā komunicē ar draugiem pasaulē. Bet, es domāju... tas piedāvā pārāk daudz. Ja esi nopietnā biznesā, ir kļūdaini nodarboties ar tādām lietām. Tāda ir mana izvēle."

Kā minēts Sestdienā, 34 gadus vecais Dž.Roulends nāk no astoņu bērnu lielas ģimenes.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas