Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kaktiņš: Latvijai ir problēma, ka nav talantīgu cilvēku, ko likt ministru amatos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rējāt,tagad nekunkstiet
R
Visus Latvijas gudros esat apķēzijuši un norējuši. Tautas partijas rindās vien cik to bija!
smuglia lohan
s
Japp, talantīgākie izskatās mūs ir atstājuši...uztaisīja parādu SFV tagad vada radio raidījumu, Ivars eiropā??? pārejie netalantīgie, sprūdžveidīgie un bez talanta uz štellēm ...paši pūta, paši dega...apm. kā ekonomiskās spuldzes. Lasīšana jau nu te nesanāks. To neceriet.
Arta
A
es arī nepiekrītu, ir un pietiekami daudz, bet katram ministram oir jāaizstāv viān politiskās partijas vai investoru intereses. Tur ir tā lielā bēda.
Arta>>>>>>>&gt
A
Jūs nu gan labi jokojat - Singapūrā un nav korupcija?????!!!!!! Kur ir vēl lielāka korupcija kā Azijā???? Latvijā salidzinot ir tikai pumpuriņi.
Arturs-pensionārs
A
Kur teikts ,ka par ministru jāstrādā talantīgam latvietim ? Algojiet talantīgus menedžerus kaut vai no Indijas . Paskat, Singapūrā premjēram maksā 92 tūkstošus $ mēnesī un nav dzirdēts ,ka tur būtu pārpārēm plaša korupcija.
river
r
Nu atļaušos nepiekrist......talantīgi cilvēki IR, BET politiķi ir sapinušies tādās mahinācijās, ka talantīgie nav vajadzīgi un nedod Dievs, gadīsies godīgais !!!!! Kas mums ir primārais ?....savas rebes un silti krēsli, ne valsts labklājība ! Ai, ko te vispār runāt......
krabis
k
Pilnībā piekrītu river. Talantīgie un spējīgie, piedevām vēl godīgie, kas domā valstiski ir politisko partiju bieds!
  • 0
  • 0
Dhago
D
Tā ministru alga taču ir smieklīga, kurš talantīgs speciālists par tādu strādās?
Redzi, nu...
R
Bļaujam, lai varas cilvēkiem samazina algas, bet strādāt to darbu paši negribam, jo par maz maksā?!Ha, ha, ha...
  • 0
  • 0
Trio
T
Arni, nunu, nepiekrītu!!! Kā tad ar izcilo GKV? Der jebkuram (!) amatam!!!:) Vēl arī no nesenas pagātnes bij tāds Slakteris Atis, Veldre Vinets. Ir mums talanti, ir! No SC pirmais, kas nāk prātā - ir Kravcovs:) Ārlietās būtu spīdošs. Kabanovs - kultūras ministrs, izcilība!
Vērotājs
V
Talantīgie nav gatavi strādāt par smieklīgu algu, kur bez kabatā bāzšanas nevar izdzīvot. tad jau labāk strādāt privātā sektorā, kur griesti ir padarītais darbs :)
Senais
S
Nē, Kaktiņa kungs, talantīgo netrūkst. Nav godīgie, kas būtu ar mieru iet kopā ar negodīgajiem vienā blicē.
anna
a
Kaktiņa kungs!Ir ļoti daudz talantīgu,veiksmīgu,jaunu cilvēku,bet ne jau tajā pasaulē(klubiņā),kuru jūs tik aizrautīgi pētat!
hm
h
Latvijas tiesiskā sistēma ar pērkamo mēdiju palīdzību palīdz novākt no skatuves tieši tos, kuri cenšas darīt vairāk nekā ierasts. Tas ir iemesls, kāpēc par ministriem cenšas kļūt tikai tipiski karjeristi vai tie, kuriem nav ko zaudēt.
fakts
f
Zatlera un SC vadība būs katastrofa un tas ir labi, ka neviens normāls cilvēks tur par ministru nebūs. Būs Rīgas Domes tipa administratīvo resursu izšķiedēji populistiks pīāra taisīšanai un Repšes tipa dīvaiņi no otras puses. Es neticu, ak Vienotība vispār spēs strādā šādā koalīcijā.
keja
k
Toties Latvijai ir daudz zaglu, melu, korumpantu, idiotu, kuri pedejos 20. gados ir ienemusi ministru aamtus, Ministru prezidenta amatus, iznemot V.Dombrovsli.
vai netā?
v
Talantīgie aizbraukuši mūsu pašu labējo Latviešu partiju politikas dēļ.Drīz jau te vispār latviešu nebūs ,visi aizbrauks,un paliks krievi . .Paši Latvijas bāleliņi vien ir vainīgi ,ka nerūpējas par savu tautu. Krievi ir organizēti ,un viņi nevar un negrib aizbraukt,un tāpēc nebrīnīsimies,ka krievi uzvar vēlēšanās. Latvieši bēg prom,jo viņiem ir tāda iespēja .Nav ko kunkstēt nu un vaidēt,paši vainīgi ,ka tāda situācija. Rīgas Domē strādā latvieši un krievi ,un teiksim ,ka tagad ir vislabākais sastāvs visu 20 gadu laikā. Neko sliktu par Rīgas Domes darbu tagad pateikt nevar,un pierādījums tam ir krievu un latviešu kopīgi labi darīts darbs.Nav dzirdēts ,ka kāds būtu baigi zadzis ,vai vēl ko sliktu darījis,un visas lietas notiek uz labu.
Maz.vid.uzņ.
M
Paskaties RD budžetu un tad izsaki viedokli. Sociālās mājas tiek būvētas uz parāda un pie tām m2 cenām pilnīgi noteikti ap 20% ir "otkati". Tādas algas kā RD un tās uzņēmumos privātam sektoram sapņos nerādās. Es kā strādājošais Rīgas sab.transp. maksāju 70 s., bet man jāspaidās piebāztā autobusā ar pensionāriem kuri tiek uzturēti par manu nodokļu naudu. Vai nebūtu godīgāk, ja strādājošajiem būtu jāmaksā 50s. un pensionāram 25s??? Un kāpēc Ušakovs diskriminē neRīgā dzīvojošos pensionārus???, tad būtu visiem ļāvis braukt bez maksas...
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas