Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Kalniete: deputāti dziedāja, lai apturētu likuma “dzīšanu”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Idiotiem
I
Klauni!
j
sandra jau nu noteikti bija apreibinajusies, vai dzerot, vai tabletes edot, tas vel ir jautājums..
xxx3
x
Ka ir ka nav, bet tas nav saprotams kapec tik svarigu likumu KA PAT RIGA BIJA IERADUSIES protestetaji no novadiem bija jamegina PIEKABINAT pie budzeta izskatisanas, TAS vis izskatijas ar tisu pratu saorganizeta lieta. SOREIZ KALNIETEI TAISNIBA TIK SVARIGUS LEMUMUS NAV JASKATA NAKTI!!! DZIESMA SOREIZ GLABA SITUACIJU!
nīna
n
Bet Kalnietei tas Godmanis vēl patīk. Daudz prātīgāk jau ir ka šī dzied,jo neko sakarīgu pateikt nevar.Glupums spiežas pa visām vīlēm.
lejiņa
l
Te jau vairs nav pasaules krīze,nedz arī Latvijas krīze,bet gan smaga krīze Kalnietes galviņā.Visu dienu laida muļķi----rāpās tribīnē,lai runātu to,ko pat pati nesaprot.Pļāpāja pa tālruni.Zviedza tā,ka aklā zarna bija redzama.Un, tad vēl brīnas,ka jāstrādā naktī.Kalniete,tevi sveicina Tvaika iela.
nv
n
normāla rīcība būtu noraut kvorumu un padarīt šo klaunādu par rīcībnespējīgu, ja rūp valsts un tauta. bet dziedāt var arī korī. tāpēc nav jāsēž Saeimā. kaut kāda jēla opozīcija mums. precīzāk - nekāda.
Vuarzazi
V
Cik es zinu, tad Saeimas sede beidzas 5.00 nevis 1.00. Un dzerushi nebija tie kas dziedaja.
juzis
j
vienos naktī, kad ir sēdēts un saspringums bijis jau no 9.00, tas sanāk kādas 17 stundas, patiesi nevar nedrīkst neko lemt, un sevišķi jau nu par novadu karti, kas pat acis uzmetot, ir ļoti dīvaina - Ventspils novads pa puskurzemi un Skrīveru novads , Aizkraukles novads, pa savu pagastu, nu es to kas man tuvāks, bet tādas dīvainības visā Latvijā. Nē, mēs tagad ātri par to nobalsosim, nu un? Viss turpināsies. Kaut nu Zat;ers atlaistu vismaz valdību, lai Godmanis domā no jauna vai slakteri un Zalānu ņemt kompānijā. Bet visi saistīti ar partiju norunām, tagad arī ar šo "nakts darbu" vēl vairāk kopā līdz galam.. tik kādam?
Pielīdēji
P
bez ziepēm grib tikt valdībā! Nožēlojami
Krista
K
Lūdzu nejauciet - Kalniete nav JL biedre!!!! Sen jau JL ticis no viņas vaļā un paldies, Dievam
to> inga
t
-Dziedāšana bija vājprāts Slaktera intervija- vājprāts Parex bankā izgāztā nauda- vājprāts ĪSTAIS VĀJPRĀTS IR, KA ŠIE ĻAUTIŅI TURPINA ŠIVERĒT.
Klaniete
K
bija viena no četriem opozīcjas deputātiem, kas nobalsoja par noziedzīgo valdības plānu. Nodevēja
x
x
dziedaashanai nebija nekaada efekta, ja neskaita, ka padomaaja, ka kursiite&ko bija paardzeerushaas. ir jaameegjina jauni ciinjas panjeemieni, piemeeram, PS kolektiivi vareetu izleekt pa logu vai kolektiivi sadedzinaaties seezhu zaalee ;)
Tuks
T
Trakāmāja !
replika
r
PS vienīgā jēga - laist muļķi un graut JL. Par nopietniem jautājumiem viņi iet kopsolī ar koalīciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas