Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Kalniete: kauns; Urbanovičs: vājprāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cereetaajs
c
Vai Šļesers vēl netaisās emigrēt,Latvijai būtu vieglāk.
Vāru, vāru putriņu...
V
Nu partijām karsts laiks, visu laiku jāplāno, jāperina, jādomā. Tas pats TP plāns, izvirzīt Antiņu premjera amatam ir acīmredzama viltība: viņu, protams, neviens neapstiprinās, un dziļās pakaļās periods būs uz citas partijas premjera pleciem un atbildības. Bet kā sazinās deputāti, ja ir zināms, ka visas sarunās kāds noklausās?
DOMA
D
KĀPĒC VISI TIKAI GAIDA NO AUGŠAS?Latvija sākas ar katru no mums,mūsu attieksmi,DARBU,GODĪGUMU,NEDZERŠANU ,NEUZPĒRKAMĪBU.varbūt valdība tikai atspoguļo kādi mēs esam kopumā/
:)
:
Tev knābis nedaudz iestrēdzis, maini plati!
dzenis
d
Kauns par Maiju Stefani! Vulgārs scenārijs uzmnaības piesaistei PS rindās! KAUNS
Paltraku Vilis
P
Pilnīgi piekritu! Kad ielās izies visa Latvija, tad visi godmanim šleseri, slakteri un lopu dakteri būs spiesti aiziet, varbūt pat Valdiņu paķers sev līdzi.............................
Paltraku Vilis
P
Manuprāt vajag panākt lai NEVIENS purns no šodienas Saeimas, vairs tur netiktu,
Paltraku Vilis
P
PAR VALDIņU BALSOJA TIKAI KOALīCIJAS BLēžI, TāPēC VIņš IR VIņU PREZIDENTS! Es viņu neuzskatu par savu prezidentu. Lai viņš bučojas ar Godmani!
viola
v
Būtu vajadzīgs ģenerālstreiks, bet tas jau pie mums nav iespējams. Nu ko, grimsim klusi.:(
Berta
B
Sēdēs visi šie Latvijas izlaupītāji!
Zilite
Z
Laikrakstam " DIENA " Ludzu , neblokejiet iespeju , cilvekiem izteikt savu pozitivo attieksmi , par kadu komentaru. Proti - to var saukt jau par sistemu - , ka pie tiem komentariem , kuri nesaskan ar " Dienas " viedokli , ir apgrutinata vai pat neiespejama " zvaigznisu dalisana ". Mulkigi , vai ne ? Jeb ari klaunigi .
dzenis
d
Ja par ko jākaunās Sandra Kalniete - tad par Maiju Stefani PS rindās kura 'manipulē ar Rigas kult'\uras naudu, lai iegūtu uzmanību! KAUNS!
lv
l
Slepenais "Parex" bankas glābšanas plāns, slēgtās MK sēdes, tikšanās ar prezidentu aiz slegt ām durvīm, nezināmie sindikāti, slepenās LB finanšu rezerves. Kas viss aiz tā slēpjas? Pastāstiet cienījamie deputāti, ko tas viss nozīmē. Varbūt ir arī slepens Latvijas valsts graušanas plāns, jo viena mēneša laikā nolaist valsts ekonomiku līdz tādam stāvoklim, ir tiešām labs profesionāļu roku darbs. Šai juku laikā nedzirdam neviena vārda par Latviešu tautas, Latvijas valsts glābšanaas plānu, krītam bezdibenī un neviens to necenšas apstādināt. Kad jāglābj "Parex" strādājam dienu un nakti, kad jāglābj valsts - čiks.
žanis
ž
Nu kā tad, vienai kauns, otram rūgtums- nu nekas nenotiek pēc plānotā scenārija. Mīļie, jūs esiet pārāk emocionāli priekš politikas. Un par tām jaunajām sejām - vai tās būtu jūsējās?! Un kad es lasu , ka politiķei kauns par savu valsti, mani pārņem tāds niknums, ka ja būtu manā varā, es viņu no šīs valsts izsūtītu bez tiesībām atgriezties. Tā ir Latvija un kaunieties paši par sevi, neņemiet tādus valstu noniecinošus vārdus mutē. Ko jūs tik ilgus gadus tur spicē dariet, tupiet opozīcijā, citus ķengājiet un tūkstošus saņemiet- lūk, par to jums jākaunas, nevis par Latviju! Nevalkājiet valsts vārdu ar tādu nicību!
Dr.xy
D
No Urbanovica teikta: te jau ir jautajums par diagnotzi un arstesanu. Par diagnozi jautajumu nav! Diagnoze ir skaidra- kriminali elementi ! Arstesana:iesedinat uz 15 gadiem viena kamera ar agresiviem- izsalkusiem pederastiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas