Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Kalniņš uzskata Kristovski par ļoti kompetentu ārlietu ministru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
BOBO
B
Piekrītu Tev XXX
?
?
Visu pulveri? Jūs pulveri vēl neesat ostījis, tāpēc tik lecīgs. Rīgā ir tāda iela kā Tvaika iela, tur ir palāta napoleoniem, var šī informācija Jums noderēt. Kandidātu ministru amatiem allaž ir daudz, bet ne jau Jūs, kas piesakās interneta komentāros par ministru.
Ieva
I
Slikta dūša paliek lasot šos komentus....un kauns par mums. Ģ Kristovskis ir kārtīgs un godīgs cilvēks un nav pelnījis šis samazgas..... Gan kādreiz dzīvē tie samazgu lējēji dabūs visu atpakaļ un tad , lai atcerās savus murgus .......
Jens Z
J
cik stulba gan spēj būt tā kristovska apmaksātā jautājumzīme: 1. visu pulveri izšauj uz zvirgzdgraudu kā vienīgo alternatīvu kristovskim, kaut gan par kristovski labāki ir neskaitāmi ārlietu ministra kandidāti; 2. uzskata kristovski par neaizstājamu, kaut gan es par konkurentu apriešanu varētu šai jautājumzīmei samaksāt vairāk; 3. iedomājas, ka mani pazīst, kaut gan pat labi ilggadīgi paziņas sūdzas par to, cik grūti pie manis dabūt privātu audienci.
Jens Z
J
sevišķi šaurpierīgam komentētājamatkārtoju: tikai tad, kad LV beidzot būs ministrs, kas nebūs dzimtcilvēks, Latvija varēs sākt iekaŗot starptautisku ietekmi un elementāru cieņu, bez tam atškirībā no jums un jūsu kristovska, ārlietu ministram jāorientejas ka eiropas tā āzijas vēsturē un kultūrā, papildus visam citām īpašibām un kvalifiikācijām. kādas, anonīmais komentetāj, jums pašam tās kvalifikācijas un kultūra, jūs jautājumzīmes formā saliektā verga mugura?
?
?
Jums steidzami jāarstējas, Jen Z. Jums jāsaprot, ka ne jau ārlietu ministrs te komentē, bet tie, kas Jūs pazīst kā raibu žurku. Nelieniet augstāk par savu ( ).
Jens Z
J
pasakas un sazvērestības teorijas, vairāk nekā. kāpēc tad kristovskis pats savu runu laicīgi neizskatīja, nemācījās pasniegt, neizmēg"ināja vispirms, ka daudzi citi, pat pāvesti to ir darījuši? kristovska neprofesionalitāte vien būs pie vainas, ja savus štatus nevar izkomandēt
Skaidrībai
S
Pārstāts no savulaik publicētās informācijas Latvijas Avīzē. Preses konferencē pēc tikšanās ar Klintoni ASV Valsts sekretāre paņēma savu mapīti un nolasīja paziņojumu presei par sarunu gaitu un rezultātiem. Pēc tam uzstājās Kristovskis. Kāds no viņu pavadošajiem ministrijas darbiniekiem arī mūsu ārlietu ministram iedeva mapīti, bet kad Kristovskis to atvēra, tajā NEKĀ nebija - pilnīgi tukša. Nu, tagad iedomājieties katrs sevi Kristovska vietā - blakus Klintone, pretī bars žurnālistu ar mikrofoniem un kamerām. Runas nav. Bet Kristovskis neapjuka pat šādā krīzes situācijā un tomēr runāja. Jā, var piesieties tam, ka kāds vārds netika perfekti izrunāts, ka doma varbūt nebija tik precīzi izteikta, bet viņš turējās kā vīrs. Tad nu gribētos vaicāt - KAS TAS BIJA? Negadījums vai SABOTĀŽA? Ņemot vērā Kristovska stingro nostāju valsts virzībai uz rietumu demokrātiju, drīzāk pieņemu, ka uzdarbojās tie, kuriem mīļāki austrumi. Skaidri redzams, ka tā ir speciāli organizēta nomelnošanas kampaņa. Sākumā pat ūsas piesauca par traucēkli, bet "nevainīgais jociņš" ASV jau ir iešana uz visu banku. Tāpēc - turies, Ģirt!
Burunduks
B
Reputaciju var buvet visu muzu, bet zaudet viena minute. Ar so savu domu graudu Kalnina kungs pazaudeja savu.
Jens Z
J
bet redzat, man no šās dienasgaismas nav bail, savukārt jūs kā tāds tumsas spēks no slēpņa vien uzglūnat. ārlietu ministrs nedrīkst būt tāds kā jūs - gļēvs un pakalpīgs, tikai tad, kad LV beidzot būs ministrs, kas nebūs dzimtcilvēks, Latvija varēs sākt iekaŗot starptautisku ietekmi un elementāru cieņu, bez tam atškirībā no jums un jūsu kristovska, ārlietu ministram jāorientejas ka eiropas tā āzijas vēsturē un kultūrā, papildus visam citām īpašibām un kvalifiikācijām. kādas jums pašam tās kvalifikācijas un kultūra, jūs jautājumzīmes formā saliektā verga mugura?
?
?
Jūs vienkārši tiekat izvilkts dienasgaismā kā tipiņš, kas grib vairāk kā var. No tā Jums tā žults pret Latvijas valsti. Ne viss par naudu notiek cienītais, ne viss.
Jens Z
J
nu tad e-pastu sūtīsiet, vai arī - kā jau visi apmaksāti komentētāji - turpināsiet anonīmi gānīties?
?
?
Ohoho. Nekas mazāks Jūs neinteresē :) Vai tāpēc esat nolēmis gānīt esošo ministru un 4.maija republiku, ka neesat vēl kļuvis par ministru?
Jens Z
J
nekas mazāks mani LV politikā neinteresē, jo man tāpat jau ir labs darbs, ja velaties - atsūtiet man savu e-pasta adresi uz [email protected] un iesniegšu jums kvalifikācijas apliecinājumus, publikāciju sarakstu, utt. Starp citu, vai jūs zināt, cik man gadu?
?
?
Jen Z, vai Jums nav lielummānija? ne tiaki pa nelielu, bet pa lielu gabalu tas jūtams!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas