Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Kalvītis atkāpjas no "Lattelecom" padomes priekšsēdētāja amata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NACIONĀLISTS SS
N
ES DOMĀJU RUKSĪTIS AIZIET TĀPEC ,KA LATTELEKOM PIENĀKAS VIETA VAI NU LPP/LC,VAI SC PARTIJAS VĪRAM .JO SAUCAMĀ =TP= ZAUDĒJA VĒLĒŠANĀS.
Skaistule
S
zvirbulim sajucis _ AL nav Tpists
bimbam
b
"Šobrīd, kad Latvija cīnās ar globālās finanšu krīzes sekām, prioritāra ir pārvaldes un administratīvo resursu ekonomija un efektīva izmantošana. Tikpat lielā mērā kā valsts pārvaldē, tas ir obligāts nosacījums arī uzņēmējdarbībā. -------------------------------------- ------------------------------------------------------------ --------------------- Kalvīša kungs! Administratīvo resursu ekonomijai un efektīvai izmantošanai vienmēr ir jābūt prioritārai. Tai bija jābūt it sevišķi prioritārai ņemot vēra, ka Jūsu proklamētie "treknie gadi" nemaz nav bijuši, bet gan tikai sākām dzīvot aizpumpējoties jau vairākus gadus atpakaļ! Ar vārdu sakot, Jums jau nu gan šitādas muļķības nevajadzētu runāt!
loms
l
Vai tad Latvijā ir vēl lielāka haļava kur saņemt ne par ko ??? Kalvītis un šis gadījums nelīmējās, zemteksts ir vēlēšanas tuvojās. :).
zz
z
Tad jau redzēsim, cik vienkārši!
puika
p
"Jāatbalsta Aivars Lembergs, viņš būs labs ministru prezidents!" Lembergs koalīcijas padomēs sēdēja Kalvītim pie labās rokas:)))) Lembergs pats ir piedalījies politbiznesa shēmu tapšanā. Un kaut kā nav dzirdēts, ka Lembergs piedāvāto kaut kādu krīzes plānu. Par ko viņu atbalstīt? Vai vinš taisās savus miljonus tautai izdalīt?
Alien
A
Viņu izmeta :D ! TP vairs nav noteicošā! Valstij arī vairs nav naudas uzturēt tādas padomes!
helia
h
Esiet bez bažām, gan jau Kalvīša līgumā ir paredzētas kādas 'treknas"kompensācijas par amata atstāšanu. Šitais neko par velti nedara.
Pilsonis
P
Atkāpās ar nolūku iegādāties Lattelekom!
DD1
D
Tieshi taa,- TP visi ir ar Kaina ziimi apziimogoti.
DD1
D
Kalviitis ir prezidenta radinieks? Aaa, tad jau skaidrs, kaapeec Zatlers nevis kaads cits cieniijamaaks cilveeks tika izveeleets.
Zane Grīnberga
Z
Es ATCELTU VĒLĒŠANAS - tie ir okupantu pēcteči, kas šeit sabalsojuši krievvalodīgos...!!
kapeika - LABĀK ZĪLE
k
nekā cūka kokā -nekas labs jau nespīd - fiksi jādabū tas, ko vēl var fiksi dabūt ( UN KĀDS VĒL PR IECERĒTS - tikai nenostrāda kaut kā - k čamu bi eto??? )
upe
u
PALDIES
galīgi garām !
g
"p 15.06.2009 22:11 Ja tas nāk no tīras sirdz ir tikai apsveicami! Vismaz cerības ka varbūt Latvijā ies arī labāk un nebūs ti daudz pērkamu politiķu!" No pietaisītām biksēm un shēmām uz rītdienu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas