Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Kalvītis: vai esam vasaļvalsts, kas tikai izpilda rīkojumus no "augšas"?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
maniaks
m
Tu saņem rīkojumus no Maskavas un sava kunga Andra, citi ieklausās ES un SVF vārdos.. Bet Tavs vieplis "daiļrunīgi" pasaka visu...
Astrīda
A
Kādēl Diena viņam dod iespēju runāt?
Astrīda
A
Šim cilvēkam vispār vajadzētu kaunēties savu muti valā vērt. Ja viņš pats savā premjerēšanas laikā nebūtu klausījies "rīkojumus no kaut kādas augšas", tad mums tagad ne būtu ne jāaizņemās, ne rīkojumi jāklausās. Viņš ir tas, kurš Latviju par vasaļvalsti padarīja.
Wala
W
Kalvītis = Pļurkšķis !!! Te jūtami tiek tēmēts uz starptautiskajiem aizdevējiem, nez nebūs Šķēle kādu banku dabūjis nagos ??? Tad varētu aizdot pats savai valdībai un kļutu par saimnieku Latvijas zemē. :D:D:D TP = komiķi gatavie.
Tukla
T
Ko sis cuka savas lerbas virina? Kad Skele, Godmanis tiks tisati un ar novi soditi vinus publiski pakarot vai nosaujot. Godmana, Skeles vadiba tika uzsakts genocids pret Latvijas iedzivotajiem, pec Latvijas neatkaribas atjaunosanas un vinu vadiba tika izlaupita Latvijas valsts. Ar likumu ir jaizliedz banditiskajiem grupejumiem LC, TP, LC/LPP, ZZS piedalities politiskajas norises Latvija.
Nika
N
Kurš TP ierindas biedrs vēl nav izteicies par Šķēli? Varbūt Diena var mobilizēt brīvprātīgos, lai paintervē?
vilis
v
...Bagāža,bagāža...bagāža! Ko ta nu vaukšķi!Paši ar savu īso prātu pie visa tā bardaka novedāt! Atradušies glābēji!Kampēji un nekas vairāk!
fdgjh
f
Ko cūka vēl sprēgā?!....
NP
N
Latvijā nav vajadzīga tāda "tautas" partija un Kalvītis ar Šķēli vēl ne tik. Laiks jau būtu atskaitīties par padarīto un aizvākties.
Anna
A
"turklāt mūs spiež aizņemties naudu, par kuras izmantošanu mēs nevaram pieņemt nekādus lēmumus." KURSH muus spiez aiznemties???? vereetu domaat, ka mums te pilns ar naudu un launaais SVF veel nes klaat un ar varu liek nemt...ja nav ko teikt, tad labaak nerunaat,nevis kaut ko murgot. Un nez, ko tad Skeele, taadu iesaka dariit... nenemt naudu no SVF, lai nebuutu jaapilda vinu prasiibas? Un kur tad mees liidzeklus dabuusim? Krievijaa? Kaa nav kauna runaat pilniigas mulkiibas?Kaa Kalviitim vispaar nav kauna runaat peec taa, kur vina vadiibaa ir nonaakusi valsts?
tādi esam
t
Vasalis Kalvītis izpilda rīkojumus no Mākoņiem..
Dāvis
D
Kā cilvēks var nesaprast, ka uz šādu ūdens liešanu un "labestību" Latvijas iedzīvotāji vairs neuzķersies. Galu galā, tieši pats Kalvītis ieveda valsti šādā dibenā, neklausīdamies IMF, EK un citu institūciju brīdinājumos par to, ka "bubble will blow soon", taču Kalvīša k-gs ar partneriem, neņemdams vērā, šo "vasaļu" viedokli, arī panāca graujošu rezultātu, kuru mēs varam novērot šodien. Un, lai es noticētu Šķēles k-ga mesija lomai?!? :D
hihi
h
Diena nevienu dienu bez TP...:((
lauķe
l
Bet tu tak Aigariņ pats esi vasalis Nr.1 pie Kremļa valdnieka!
filozofs
f
visu laiku saeimas seedee smuki nokraacaas , vieniigi kad kaismiigaas runas ( iepriekš iestudeetas maakoņos) no tribiines deklameejamiegs tika trauceets , tagad pamodies ... lieluzņeemeejs , kas tas par uzņeemeeju , politiskais ieliktenis...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas