Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Kamēr Zaķis zvejos Norvēģijā, opozīcija sasauc ārkārtas sēdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Zaķis aizlaidies, lai Jaunups ar rižo var kārtējo reizi sakārtot savas šeptes....! BNS 2010. g. 22. jūlijā, 08:40 Finanšu ministrijā (FM) nākamajam gadam plānotais nekustamā īpašuma nodoklis (NĪN) ievērojami pārsniegs iedzīvotāju maksātspēju, ceturtdien raksta "Latvijas Avīze". Sevišķi liels slogs tiktu uzvelts Jūrmalas, Rīgas, Rīgas pievārtes un Liepājas privātmāju īpašniekiem, kuriem labos rajonos par zemi un par dzīvojamām ēkām būtu jāmaksā vairāki tūkstoši latu gadā. LA, atsaucoties uz Rīgas Tehniskās universitātes Būvniecības un Inženierekonomikas fakultātes praktizējošo docentu Aldi Rausi, klāsta, ka lielākās bažas izraisa 1,5% lielais nodoklis par zemi - ja valsts papildus plāno saņemt nodokļa maksājumu par dzīvojamām platībām, tad ir lielas šaubas, vai Rīgas un citu pilsētu iedzīvotāji spēs maksāt. Vienotības triumfs Šīs ģeķības ir Vienotības triumfs, jo Valsts zemes dienestu vada JL ielikteņi, kuri akli seko JL norādījumiem! Vēl lielāks joks, ka profesionāļu VZD ģenerāldirektoru JL nemaz negrib, jo šobrīd VZD ģenerāldirektora amatam JL virza Jaunupa draugaļu E. Balāni (tagad Ansbergu), kura 2006.gadā jautri izsaimniekoja VZD mantu, dibinot Baklānei Latvijas valsts mērnieku ( Valsts kontroles 2007.gada 19.decembra Revīzijas ziņojums Nr.5.1-2-21/2007 "Valsts zemes dienesta reorganizācija un tās atbilstība normatīvo aktu prasībām"). Ziņojums bez šaubām tā arī nogrima, bet tur pazuda simti tūkstoši...
ahoi !
a
...lūk , neprofesionāla politiķa piemērs - Zaķis , kurš Saeimas vēlēšanu vasarā plāno savu atvaļinājumu zvejot Norvēģijā ! ...vai tā atbildīgs politiķis drīkst darīt ?....varbūt vajag atvaļinājuma laikā - kad nāk vēlēšanas, tepat Latvijā tikties ar vēlētājiem ?....kā profesionāls politiķis nevar paredzēt šādu elementāru lietu , ka opozīcja sasauks ārkārtas sēdi ? ....bet uzvārds vien visu izsaka - zaķis ir zaķis....es Vienotības vietā pasūtītu to zaķi pupās....nafig šādi neprofesionāļi !
alberts
a
O,CIK tad lasu un mencu tonnu atveda uz Latviju?Varbūt bija vērts vinu sūtīt tur atkal,būs vismaz kada jega un ēdiens.
migla
m
Vienīgais precizējums vēlēšanu rezultātu prognozētājiem. PLL, par laimi, šoreiz nepārvarēs 5% barjeru. Un Valdību veidos Vienotība+ZZS+TB/VL un varbūt arī Pēdējā Partija (ja PLL tā turpinās, lielākā daļa viņu jauniešu būs pie PP)
pilsonis
p
Kuram interesē,ka Zaķis gadu atpakaļ ieplānojis braukt makšķerēt???????? Murgs.....
Ilga
I
Un kur ir Krauklis(TP),Zaķa(JL)sabiedrotais,balsojot par pensiju zem iztikas minimuma samazināšanu vēl par 10 un 70 procentiem?
Ingus
I
Tiklīdz atkal vajadzēs balsot par pensiju samazināšanu vai valsts uzņēmumu vadītāju algu divkāršošanu,būs tūlīt klāt!
patriots
p
Tas tikai parada ka TP un SC ir pret Latviajs valsts interesem un latviesu tautas iznteresem. TP un SC banditi ka zagli organize visadus saietus, lai kaut ko varetu sev nozagt, ka tikai citi neredz. Jacer, ka neviens sapratigs Latvijas pilsonis nekad vairs neveles par LC, TP, ZZS, SC, LC/LPP, TB banditiskajiem grupejumiem, kuri pedejos 20.gadus ir tikai zagusi un melojusi, kuri ir nekaunigi iznicinajusi latviesu tautu.
Nu ti dajoš
N
Man liekas Saskaņai vajadzēs tikai vienu partneri jo vietas būs pāri 40
Kļūda virsrakstā:
K
Kamēr Zaķis zvejos, Norvēģijā opozīcija sasauc ārkārtas sēdi!
parādnieks
p
Procentus liks tie, kas daudz zaudēs un ne jau visas bankas kreditēja uz nebēdu, tāpēc mierīgi varēs pārvākties uz citu banku, kura piedāvās labākus nosacījumus pārskaitījumiem, kontiem u.tt. Paldies dievam Latvijā ir vairāk kā 22 kredītiestādes un veras jaunas.
drakons
d
A par ko Dienā stress sācies? Āre Ģirtvaldis jau vakar paziņoja, ka SC mainās uz labo pusi. Kad kopā ar Vienotību tad labie, kad kopā ar TP sliktie. Cik var malt vienu un to pašu maļamo?
hm
h
Jo tuvāk vēlēšanas, jo vairāk pērkamo dvēseļu vai idiotu parādās uz Latvijas skatuves. Izrādās, ka mūsu šanses iegūt pirmo vietu korumpēto valstu vidū nav nemaz tik mazas.
Juhans
J
Framācijas likums jāpieņēm. Nauda nāks kā pa reni!
zorr
z
gruti iedomaties dargaku izklaidi, ka zvejot norvegjijaa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas