Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kampars ar uzņēmēju delegāciju dosies uz Ķīnu

Ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL) nākamnedēļ kopā ar uzņēmēju delegāciju uzturēsies vizītē Ķīnas Tautas Republikā. Vizītes laikā ministrs apmeklēs Pekinu un Šanhaju, tostarp arī Latvijas paviljonu izstādē World Expo.

Pekinas apmeklējuma laikā A.Kampars tiksies ar Ķīnas komercministru Čenu Demingu (Chen Deming), atklās Latvijas – Ķīnas biznesa forumu, kā arī tiksies ar vairākām Ķīnas biznesa organizācijām un asociācijām.

Savukārt, Šanhajā ekonomikas ministrs plāno apmeklēt telekomunikāciju kompāniju ZTE,  Šanhajas Starptautiskās tirdzniecības veicināšanas padomi, „Huawei  Technologies” zinātnisko centru un tikties ar Šanhajas pilsētas vadības pārstāvjiem, kā arī apmeklēt Latvijas paviljonu starptautiskajā izstādē World Expo.

Ar ekonomikas ministru vizītē uz Ķīnu dosies SIA „Metrum” valdes priekšsēdētājs Edgars Šīns, SIA „Lattelecom” valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis, kokapstrādes uzņēmuma „Pata AB” valdes priekšsēdētājs Uldis Mierkalns, kokapstrādes uzņēmuma  „Latvijas Finieris” Mārketinga, pārdošanas un loģistikas vadītājs Mārtiņš Lācis, kokapstrādes uzņēmuma „MARKO KEA” valdes loceklis Māris Peilāns, auditorkompānijas „BDO Tax&Legal” partnere Vita Liberte, valodu mācību programmas „Quick Teacher” radītājas – kompānijas „M.A.R.I.D.I Co, Ltd”  prezidents Aleksandrs Obulēvičs, tūrisma kompānijas „theTRAVELER.eu” biznesa attīstības direktors Aldis Kušķis un Mazo un vidējo komersantu un amatniecības konsultatīvās padomes priekšsēdētāja, tipogrāfijas „S&G” valdes priekšsēdētāja Silvija Greste.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas