Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kampars: Bērziņš nav kompetents enerģētikas politikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Ko tas Kampars tur vāvuļo. Viņš ir 10x kompetentāks par pašu Kamparu, jo ir bijis Latvenergo Padomes priekšsēdētājs. Tas teiktais par Lietuvas AES projektu bija paredzēts Lietuviešiem, lai tie daudz nečīkst par LNG termināļa būvi Rīgā, tā teikt būs LNG termināls Rīgā, LV turpinās piedalīties AES projektā Lietuvā. Nauda nav liela problēma, kā to minēja jaunais prezidents.
tā viš i...
t
Un kampars kampj tikai savā labā nevis tautai labu dara.
tā viš i...
t
Bērziņš ir Kampēja un Hūtes ieliktenis, nevis ZZS un SC.
Higgins
H
neviena argumenta..tikai klaja di..shana uz Kamparu..bet nu kampeeji jau neko citu arii neprot.
Dr.xy
D
Sis,uz neilgu laiku,Valsts Prezidenta lomas telotajs,kompentents nav NEVIENA jautajuma,vins tikai izpilda savu saimnieku SC un ZZS paveles.
Dr.xy klonam
D
Tu tā apsaukā Prezidentu, ka tas patiešām Vienotību atstās aiz borta. Ko tad mēs bez siles darīsim?
  • 0
  • 2
Ir tā
I
Kampars, teikdams, ka Bērziņš nav kompetents enerģētikas politikā, tikai atkārto paša Bērziņa teikto intervijā Dienai : Jaunais prezidents: nevarēsim atļauties piedalīties Visaginas AES būvē ... Viņš atzīst, ka PIETIEKAMI LABI NEPĀRZINA ŠO PROJEKTU , tomēr apšauba Latvijas iespējas tajā piedalīties...
kampar,labak butu klusejis
k
Kampar , labak izdoma ticamus melus par tiem 27,000 kurus tev sieva uzdavinaja.. drosi vien par ekselentu seksu ????? Tava vieta ir meslaine Pazudi pec iespejas atrak. Ja Prezidents Berzins neko nesaprot energetikas jautajumos, tad tu jau milais esi absoluta nulle daudzos citos jautajumos vel bez energetikas. Jautajum s un taja pasa laika ari lugums laikraksta redakcijai ir skaidrs un konkrets (es ludzu so jautajumu celt prieksa Saimam + valsts prezidentam Berzinam)= Cik ilgi vel sis melis sedes ministra kresla un atlausies nomelnot nu jau prezidentu A.Berzinu ??? Vins tacu ir kukulnemajs !!! Cik talu ir KNAB izmeklesana par siem 27 ,000 Ls ?
Kurmītis
K
Bērziņš ? Kurš vairākus gadus ir bijis Latvenergo VALDĒ ? Pie tam tieši tajos gados, kad atomelektrostacijas projekts un tieši Latvenergo (nevis Latvijas valsts) dalība tajā tika diskutēta ... nav kompetents ?? Un Tukuma sīkobodnieks ir ??? ... :))))))))))))))))))))))) Vaīīī-ī-i-iiii .... kā pārsmējos !! No kurienes diez jenotība ņem šādus klaunus? Laikam taču paši audzē, jo atrast no malas kaut ko vēl kretīniskāku vienkārši nav iespējams ! ... :))) P.S. Un kārtējo reizi jenotu Plīša Lācis izliksies, ka nav dzirdējis kretīna kampara kārtējās stulbības – kā jau vienmēr. Kāds kungs, tāds viņa kalps ... :)))
vairis
v
tad pastāsti idiot, kāds labums no piedališanās aes latvijas iedzivotājiem? nodokļu naudu ieguldam miljardu, bet elektriba vienalga bus jāpērk par biržas cenu, neviss par pašizmaksu, par biržas cenu var nopirkt gan skandināvijā, gan krievijā. garantēta iespēja nopirkt protams ir arguments, bet latvijai vel gadus 10 jaudas katastrofāli netrūks, tad labāk to miljerdu iztērē iekšejā tirgū kādu elektrostaciju uzceļot. tā ka nevajag tīri saimnieciskā lietā augsto politiku piesaukt
To darznieks
T
Lai jau aizbrauc ekskursijā uz Japānu par nodokļu maksātāju naudu, kas zin, varbūt drīz būs jāsāk strādāt darbā atbilstoši viņa prasmēm, braucieniem tālāk par tuvējam Baltijas valstu ārzemēm un vēl bez anonīmām investīcijām var arī nesanākt. Tāpat kā tā iestādījuma valsts sekretāram.
y
y
CIK TU, KAMPAR, ESI KOMPETENTS TO JAU MĒS ZINĀM, PAR TAVU KOMPETENCI LIECINA LATVENERGO TARIFU NEPAMATOTA CELŠANA UN MELOŠANA PAR TO, KĀ ARĪ AKCĪZES NODOKĻA PIEMĒROŠANA GĀZEI!!! KAMPAR, BŪTU LABĀK PAKLUSĒJIS, NEVIS VĒRIS MUTI VAĻĀ !!!
too ????
t
Viņš ir vainīgs pie tā ka viņš ir IDIOTS UN ZAGLIS.
  • 4
  • 4
???
?
Vai tik Kampars nav vainīgs arī, ka tev žults izvirdums?
  • 5
  • 2
kika
k
Varbūt kāds sāks rēķināt, ko varam un ko nevaram atļauties. Cilvēki nevar ņemt kredītus, bet valsts var?
to lux
t
Gan jau driz Jusu Kamparam beigsies politiskais lux, pietiek jau ar visu to, ko paspejis sastradat.
lux
l
Uz priekšu, gānītāji1 Īstas sacensības, cik nu kuram līmenis atļauj. Neapstriedīšu Kamparu, ir kļūdas arī viņa darbībā. Taču visiem, kas te Bērziņu metas aizstāvēt, iesaku izkasīt Dienā visu intevijas tekstu ar šo cilvēku. Tāda sajūta, ka intervijā teiktais jau kaut kur dzirdēts, protams, lemberga tekstos. Drūma sajūta pārņēma, ne jau velti viņu ievēlēja prasta SC ZZS daījuma rezultātā, viņš intervijā pārāk pat necenšas slēpt orientāciju uz Krieviju, pavājinot jau tā ne pārāk spēcīgāgs Latvijas kā ES dalībvalsts pozīcijas, interesanti, ko voņš otrdien teiks igau;nu prezidentam. Pavēstīs, ka Latvijai ES projekti nav vajadzīgi, labāk lūkoties neprognozējamās pusfašistiskās Krievijas virzienā. Tā kā pirms sacenšaties rupjjībās, painteresējieties, ar ko draud Latvijai lEMBERGA IELIKTENIS.
nasca
n
Prezidents nav ne valdība, ne Saeima. Nožēlojami ir tie cilvēciņi, kuri domā, ka prezidentiem jāatbild par visu, kas valstī notiek. Pašiem arī kaut kas jādara nevis jāgaida no saulvežiem. Ja kas nepatīk, tautai (tas ir katram cilvēkam) ir tiesības protestēt, aizrādīt. Bet, kuram tad interesē - ka tik uz kādu nogāzt vainu.
  • 2
  • 2
Jau pārliecinājamies!
J
Latvijā kompetenti ir tikai ministri,kuri ir spējīgi vadīt jebkuras nozares ministriju!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas