Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Kandidāti: KNAB ir pārāk politisks un represīvs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
RUNCIS
R
Reiz es tevi nokersu.........
mērglis
m
kautkaades murgs , kaa pionieru pulciņaa , arii VK taisa auditus secinaajumus izdara premjers , proti tas muuseejais nav pamata uztraukumiem , to pašu tagad dariis nekam nevajadziigs bezzobains KNABs , tad jau labaak taisa ciet pavisam , ietaupiis budžetaa kaadu latu , ja tikai jaanoraada prokuroram ar ko viss beidzas tad operatiivo grupu likvideejat ... kautko taadu var izdomaat tikai tie kuriem jau faktiski šodien operiem jaaiet pakaļ un riit tiem jau jaabuut matiisaa...nobeigumaa dereetu kaads biezaaks krievu mats!
zuxze
z
Intervētāji baigie malači - skaisti un korekti norādīja uz t.s. kandidātu zināšanu trūkumu korupcijas jomā vispār, nemaz nerunājot par vispārzināmiem jēdzieniem. Ārrprāts, ja šitamie skaitās tie labākie kandidāti!!!! Nu vismaz kādu pretkorupcijas konvenciju būtu palasījuši!!!
garāmgājējs
g
Abi kandidāti dzīvo sapņu pasaulē par to, ka KNAB varētu iepatikties politiķiem un visu līmeņu valsts ierēdņiem. Pēc viņu kritērijiem paraugiestāde ir VID, kurš par spīti savai funkcijai - "iekasēt nodķļus" salīdzinot ar KNAB ir saņēmis daudz mazāk pārmetumus par politisku izrēķināšanos. Un ja ir saņēmis, tad tikai no KNAB. Derētu aizdomāties vai tas nav tāpēc, ka VID ir "pareizais balanss" starp'Rīgu/ne-Rīgu, mazajiem/lielajiem nodokļu maksātājiem un nodokļu maksātājiem, kas strādā KNAB. Bijušo un esošo politiķu nodokļu jautājumos, kas ir vienīgie, kas var reali ietekmēt tā darbību VID ir pierādījis sevi, kā apbrīnojami impotentu iestādi. Trieciendroša izdzīvošanas stratēģija. Cienījamie KNAB amata kandidāti, gribētos jums novēlēt, lai ,pieņemot lēmumus par KNAB prioritātēm, jūs nepārdotu savu sirdsapziņu par "30 sudraba grašiem" un nepārvērstu KNAB par vēl vienu impotentu iestādi, kas tā vietā, lai cīnītios ar "vēzi" cīnīsies ar "iesnām".
Šampēteris
Š
Abu "Trojas zirgu" pildījums ir: "Jāmaina KNAB attieksme pret partijām" un nevis "Jakontrolē partiju attieksme pret likumu". Labākais veids kā to sasniegt ir niecīgo KNAB resursu attālināšana no partijām, vislaāk - "Daugavpils virzienā". Atliek vienīgi cerēt, ka kandidātam pēc apstiprināšanas pietiktu dūšas iet priekšgājēja pēdās.
Paši brīnās
P
Mūsu valsts vispār savās izpausmēs ir pārāk represīva - gan VID, gan KNAB, gan valsts un pašvaldību policija un tiesas (ja nav kāds kukulīts). Un tad brīnās, ka tauta naidā zvēro!
r
r
Viena no taktikām cīņā ar korupciju ir arī iebaidīšana. Tā kā navajag runāt, ka politiska un represīva. Daudzi droši vien ir padomājuši, pie manīm kabinetā arī KNAB pēkšņi var ienākt.... varbūt labāk ne.
murgs kaut kāds....
m
kārtējais murgs mūsu valstī.izskatās pēc tā paša scenārīja,kā vetārsts Veldre,kombainieris Slakteris,ierēcējs Zalāns,neizglītotais šeptmanis Slesers,dakterēns Daudze,dakterisZatlers.....Kaut kāds ĀRPRĀĀĀCCCCCCCC!!!!!!!! Nu DESMITGODMANIS beidzot sajutis,ka nu gan ir laiks ielikt sev vēlamo cilvēciņu tai krēslā.Un ja jau Segliņš saka ka šie ir īstie,tas jau izsaka visu!KO DARĪT? Vai tiešām ļausim šim murgam turpināties???
wiki
w
" Jādomā par to, ka partijas konsultētos ar KNAB, KNAB informētu tās par izmaiņām un finansējuma jautājumiem." "....izveidotu darboties spējīgu struktūru, kas sistemātiski darbotos visā republikā" Brauks uz Puzi vai mākoņiem izbraukuma seminārus rīkot? Atvērs filiāli Ventspilī?
Pūpols
P
ABSOLŪTS ŠOKS ! KĀ VAR TĀDUS IDIOTUS VISPĀR KAUT KUR VIRZĪT ? TAI KONKURSĀ TAK BIJA DAUDZ SAKARĪGĀKI KANDIDĀTI !
dzeris
d
Ko arī vajadzēja pierādīt - zagļus nav jāliek cietumā, viss KNABS jāparorientē uz lekciju lasīšanu un izskaidrošanu, ka zagt nav labi! Nu sviests, nu taisni tas kas pilitmafijai bija vajadzīgs.
bimbam
b
"Kandidāti: KNAB ir pārāk politiks un represīvs". Protams, jo pasi politiki ir tie lielakie zuliki, un tadel specigs KNAB viniem nav vajadzigs. KNAB ir jabut neatkarigam, represivam, tikai ta smurgulus var nolikt pie vietas, resp. cietuma!
imants
i
Vai tik priekšlikums - "iziet uz visu republiku"ar nebija galvenais, kapēc šie divi kandidāti tiks virzīti? Jo paši atzina ka naudas un citu resursu jau visam nepietiks, tātad nepietiks jau tieši augstākajam līmenim. Neķersim korumpantus Saeimas, MK, Ģenprokuratūras un AT līmenī, bet tikai dažus stāvus zemāk - pagastu un pilsētu, rajonu utt līmenī. Un tad jau viegli šo mašīnu varēs pagriest pret tiem pagastiem, kuri pretojas Latvijas reģionālās iznīcināšanas reformai, pretojas VID centrālās vadības utt norādījumiem. Čekas vietā , "pareizai valdošai koalīcijai"būs KNABIs
miki
m
Nu ir īstie,mīkstie un vajadzīgie! Politiķi, nu tik zodziet veseli!
xx7
x
Jā, dīvaini skan...pārāk represīvs....varbūt būtu jāizsauc uz pārunānām par tēmu..ai,ai, ai zagt ir slikti....varbūt cilvēks vienkārši to nezināja..:)))))))))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOSKATIES VIDEO

Kāpēc Jums jābūt KNAB šefam?

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas