Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Kapelāns Pļaviņš: vissmagāk šobrīd ģimenēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
stulbums-Qwerty
s
Gan jau ka iestājas, tikai ilgi nestāv.
lno
l
Politiskā apvienība “Saskaņas centrs” (SC) aicina nekavējoties pieņemt lēmumu par karaspēku izvešanu no Afganistānas, portālam "Delfi" pavēstīja apvienības pārstāvji.
lno
l
"Pilsoniskās savienības" (PS) priekšsēdētājs Ģirts Valdis Kristovskis uzskata, ka iekšlietu ministrei Lindai Mūrniecei vēl daudz jāmācās, lai spētu uz savu un valdības darbu paskatīties no valsts interešu viedokļa, portālam "Delfi" pavēstīja PS pārstāvji.
Qwerty
Q
Raksts diezgan bezjēdzīgs, tāpat visiem labi saprotams, ka šobrīd visvairāk pārdzīvo karavītu ģimenes. Vai tiešām šāda veida raksti, kuros atspoguļots šo cilvēku emocionālais stāvoklis vispār ir nepieciešami? Pļaviņa kungam iesaku padomāt par ētiku - ja jau reiz runā ar tikko krituša karavīra ģimeni, uz mobilā telefona zvanu būtu tikai korekti neatbildēt vispār. Kāpēc komentāros tik daudz runājam tikai par politiķu atbildību, bet nerunājam par to, ka NBS komandieris, kura laikā gājuši bojā nu jau 7 karavīri (5 sraptautiskajās operācijās un 2 Latvijā, mācību laikā), neiestājas par to, lai karavīri starptautiskajās operācijās būtu pietiekami labi nodrošināti un bruņoti.
stulbums-Ino
s
''Krieviem zobi klab un siekalas tek.Vietējie urkas to gaida kā saulītri uzlēcam.'' Nu nezinu gan. Ja tas ir tas skaidrais skats uz situāciju, un ja tā nav naida kurināšana nāciju starpā, tad es laikam esmu ķīnas vāze:(
lno
l
''Tikai Latvijas ienaidnieks var teikt ka Latvijai nekas nedraud. Krieviem zobi klab un siekalas tek.Vietējie urkas to gaida kā saulītri uzlēcam.Tāpēc vajadzīgs NATO.Par visu ir jāmaksā.Neklausieties ņauduļos, tie ir no piektās kolonas.Slava kritušajiem.'' Nu pasaki analizātor kas tas par textu? Tā nav naida kurināšana? ________________________________ Skaidrs skats uz situāciju ir naida kurināšana? Nenoliedzu, ka var pienākt laiks, kad katru saprātīgi domājošu uzskatīs par jukušu. Vai tad padomju laikā jau to gandrīz nepanāca?
stulbums-narkomanam
s
''Tātad neko nedzirdēju par to savu "mīlestību uz ieročiem". stulbenis samelojies, bet gļēvuma un spītības dēļ ne par ko neatzīs?'' Kungs, jums jāārstē nervi.
stulbums-narkomanam
s
''Tikai Latvijas ienaidnieks var teikt ka Latvijai nekas nedraud. Krieviem zobi klab un siekalas tek.Vietējie urkas to gaida kā saulītri uzlēcam.Tāpēc vajadzīgs NATO.Par visu ir jāmaksā.Neklausieties ņauduļos, tie ir no piektās kolonas.Slava kritušajiem.'' Nu pasaki analizātor kas tas par textu? Tā nav naida kurināšana?
narkologs
n
Tātad a.c. tukšvārdis arī nav spējīgs komentēt manus piemērus. Tipisks "miera balodis" - iesākumā pāris tukšu frāzīšu + nulle zināšanu, ar steidzīgu pāreju uz personālijām.
narkologs
n
Tātad neko nedzirdēju par to savu "mīlestību uz ieročiem". stulbenis samelojies, bet gļēvuma un spītības dēļ ne par ko neatzīs? Ierocis ir ļoti garlaicīgs instruments un sevišķi garlaicīgi ir to tīrīt pēc šaušanas.
narkologs
n
Teroristiem un reģionālajiem diktatoriem - savu tautu bendēm demagoģija par "mieru" ir vajadzīga tajā brīdī, kad viņi cieš sakāves. Kurā Gazas konflikta posmā bija vislielākā brēka par "mieru"? Bet kurā Kosovas krīzes posmā?
stulbums-riņķī apkārt
s
Vai ir kaut kas iebilstams pret šiem vārdiem, vai tikai tas, ka kaut kur dzirdēts:)?
stulbums-narkomāns
s
Jums cien. kungs līdz šim Jums sanāca labāk. Kas noticis? Izskatās, ka vārdu krājums beidzies un jūs sākat atkārtoties. Tas viss vakar jau tika redzēts. Pastāstiet lūdzu kaut ko jaunu, citādi riskējat kļūt apnicīgs un nepopulārs. A.c. Jūsu stulbums:)
riņķī apkārt
r
miers un tautu draudzība - kaut kas ļoti dzirdēts :)
narkologs
n
Ar tukšām runām tautu draudzību un mieru neveicina. Tas labākajā gadījumā. Sliktākajā - aiz liekulīgām frāzēm par "mieru" tiek gatavota agresija. Komunisti šajā lauciņā bija lieli meistari,ne sliktāki par pašu Gebelsu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Afganistānā krituši divi Latvijas karavīri

Arī Zatlers uzsver, ka Latvijai misija Afganistānā jāturpina

LASI VĒL

Guntas Slogas raksts par dzīvi NATO bāzē Afganistānā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas