Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Karnīte: izmaiņas pensiju sistēmā mazinās cilvēku vēlmi maksāt nodokļus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lode
L
Nesaprotu Karnītes kundzi, viņa nepārtraukti kritizē, bet nevienu jēdzīgu padomu no viņas mutes neesmu dzirdējusi. Tāda sajūta, ka viņa dzīvo citā pasaulē un neredz patieso finansiālo krahu, vai arī "barojas" ar kritisku atziņu izteikšanu. Vakar labklājības ministrs 100.pantā skaidroja, ka 2.pensiju līmenī iemaksas samazinās uz 2 gadiem, tad atkal palielinās.
angry
a
kā tad! apziņa, ka maksāju naudu, kas kaut kādos banku fondos zaudē vērtību, bija ļoti motivējoša! tagad vismaz par šo naudu kāds pensionārs varbūt paēst varēs.
x
x
vai ta karnite butu 2. limenei iesaistijusies?:)) neapdomigi gan:)
Jop...k!
J
Kas par modi ar šo vārdu KLĀSTĪT!? Nopietns cilvēks var teikt,stāstīt,bet klāsta parasti lielībnieki,plātīzeri u.tml. ļautiņi!Jā,kā uz delnas redzam jaunās Latvijas izauklētos žurnālistus,kuriem dzimtajā valodā nav īstu zināšanu. Kauns!
izbijis valsts patriots
i
Tās jau nemaz vēl nav izskaustas.Līdz šim jau arī lielais vairums strādāja par,, minimālo.,, Vēl jau nav arī zinams vai tas ieguldījums nebankrotēs līdz pensijai,jo liela daļa jau ieguldīts ASV.
zeķe
z
Ak jaunības kategoriskums... Nemet visus komentētājus pār vienu kārti, te ir arī cilvēki, kuriem līdz pensijai 5-10 gadi un viņi nevar būt droši, ka šodienas milzīgie zaudējumi tik īsā laikā tiks segti.
ūrtāne
ū
sāks plaukt aplokšņu algas
Ku- kū
K
Nu tik tālu nu esam. Labprāt domājam tikai par šo dienu. 20- 30 gadīgiem nav jēgas satraukties par nodokļu nomaksu, jo tāpat visus nolīdzinās. Lai dzīvo vienlīdzība. Bet burkšķiem- atcerieties šo savu viedokli pensijai pienākot.
#
#
TAs tik veicinās meklēt darbu tur, kur reāli var parūpēties arī par pensiju.
jonj
j
nez ko jums visiem 2.līmenis iet ar mīnusu, bet man ar plusu varat paskaidrot?
zeķe
z
Piekrītu siguldietim, ka neba nu 2. vai 3. līmenis kaut ko stimulē. Drīzāk gluži pretēji, jo valstij samaksātais uzkrājums vismaz pa nullēm, bet pensiju fondos vieni zaudējumi. Mana pensija nav aiz kalniem, tāpēc pirms gadim trim nolēmu brīvprātīgi krāt 3.līmeņa pensiju kapitālu. Iemaksāju 900 latus, pašlaik mans 3.līmeņa pensiju kapitāls sarucis līdz 780 latiem. Tad jau labāk būtu zeķē glabājusi, vismaz nezaudētu.
!
!
Kurš tad no trīsdesmitgadniekiem cer šajā valstī pensiju saņemt? Karnīte varētu kļūt reāla vienreiz.
Lasītājs
L
Karnītes kundze , varbūt pietiek bārstīt gudrības , un ieteikt valdībai , kur dabūt naudu un tik daudz , lai visiem pietiktu. citādi tāda runāšana runāšanas pēc vien sanāk.
n/n
n
es jau desmit gadus atpakaļ skaidroju , ka beigu beigaas mees nonaaksim pie nabadziibas pabalsta , jeb taa saucamajaam gaudenajaam pensijaam , taapeec arii nesaspringu , kad saņeemu algu konvertaa , tagad tuuliit buusim klaat , visiem vienaadi ubagu pabalsti , ja gribi dziivot cilveeciigi , pašam par to jaaruupeejas ...
Veltiņa
V
Pilnīgi piekrītu Karnītes kundzei. Starp citu tiem, kuri 2. pensiju līmenī iestājās labprātīgi nav arī iespējas no šī 2. līmeņa izstāties. To neperedz likums par pensijām. Tas ar absurds.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

2.pensiju līmenim novirzīs tikai 2% jau no šā gada janvāra

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas